![]() |
|
![]() |
רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#11 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
הצהובים הם המפורסמים יותר.
נקרא Chamois באנגלית. ![]() יש לי אחת שקיבלתי פעם מקארפלאן במתנה. משום מה היא הטובה ביותר שהייתה לי. אפילו יותר מהאמיתיות. (היא סינטטית) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אז ככה: נסעתי לאייס, היו 3 מטליות (כולן סינטטיות):
א. קטנה ב- 30 ש"ח. ב. בינונית ב- 35 ש"ח. ג. גדולה ב- 50 ש"ח. אז קניתי את הכי גדולה! מגיע במיכל ארוך. היום השתמשתי בה להוריד את הטל בבוקר מהרכב (והיה הרבה!). התוצאה מצויינת: הפח חלק ומבריק. לא ראיתי תוצאה כזו מאז שעשיתי ווקס לרכב ב- 1.5.09 וכמו כן לקח לי לייבש את הרכב 10 דקות מבלי לסחוט את המטלית בכלל, בעוד שבמטלית הרגילה סחטתי אותה 3 פעמים לפחות ולקח לי לפחות חצי שעה לייבש את הרכב (וגם היה משאיר סימנים ולא לגמרי יבש). אם תרצו אני אצלם אותה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
רק תדאג לסחוט אותה טוב טוב לפני האחסון, שתישאר מעט לחה, ורק אז להכניס לקופסא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
"טרטל" - "קולור מג'יק פלוס" לצבע מטאלי | Ron_Dadon | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 04-04-09 16:48 |
לראשונה: חובב מותג "פיאט" שלח מכתב ליצרן באיטליה עם עלילות סמל"ת- וקיבל תשובה | stio | פיאט כללי | 3 | 10-12-08 12:11 |
כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
עכשיו הרכב ראוי ל"התחדשתי" משלו. | simon377 | פורום המועדון | 7 | 07-09-08 19:39 |
סמל"ת בקמפיין פרסומי על כביש 6: "מפיאט באהבה" | פיאט כללי | 2 | 13-04-07 17:52 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד