![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: אונו
|
האונו שלי קללה!
היום התחיל רגוע אחרי שדוד שלי הגיע במיוחד לאיפה שאתמול היא נתקעה(היא האונו שלי)
הידית של הגז נפלה לי על הרצפה ברגע שבאתי להניע אותה התברר שאיזה חוט נקרע שם או משהו לא התעמקתי בנושא כי זה סתם מבחינתי בזבוז של זמן כשיש לי דוד שמסדר הכל תוך שעה או פחות בכל מיקרה הוא סידר הכל טוב ויפה היא נוסעת חבל"ז! קצת היה לי קשה להתרגל לגז החדש אבל מעבר לזה פצצות! לא עברו כמה שעות והתקשרו מהעבודה ושמים אותי היום במקום אחר במקום איפה שהיתי אמור לעבוד סבבה לא מתווכח גם ככה יש את האונו "שלכאורה" כל כך אהבתי וכשדוד שלי אמר לי למה אני לא במילים שלו "מעיף אותה קיבינימט" אמרתי לו כי זה האוטו הראשון שלי ובכלל יש באונו הזאת משהו שאני לא יכול להסביר פתאום אני בא לנסוע לעבודה ואני שומע חיכוכים טוב האוטו מניע חשבתי שזה בגלל שהוא ישב יומיים בלי תזוזה והוא קצת צריך לנסוע... פתאום באמצע כביש 5 אני שומע "טיק טאק" בכל פעם שאני לוחץ קלאץ' לא עבר זמן בידיוק כשהיתי דקה מהעבודה האוטו נתקעה בכביש דוד שלי אמר לי "הלך הסטרטר" ואני כזה "עלק הוא חדש ליפני חודש תיקנתי אותו" ואיך שהוא צדק הצלחתי להניע הגעתי לעבודה וכשרציתי לחזור הביתה האוטו שבק חיים! למזלי היה לי כסף לנסיעות אם לא היתי מבלה את הלילה בקללה הזאת שקוראים לה אונו בקיצור דיברתי עם דוד שלי והוא דיבר פה דיבר שם ואני עובר לפורד פיאסטה שנת 96 כי עוד 8 אלף שקלים אני לא ישקיע באונו הזאת כדי שהיא תחזיק מעמד עוד חודשיים... היא חודשיים אצלי והשקעתי כמעט פי 3 מימה שהיא שווה למה אני לא יודע אני מחר על הבוקר מחפש אנשים שקונים מכוניות לחלקים ולא איכפת לי כמה העיקר שהקללה תעלם! תודה רבה רק רציתי להביע את מה שעבר עלי עם האונו שלי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אתה מדבר שטויות.
אולי אתה מסוג האנשים שחושבים שהרכב צריך לשרת אותך בבילעדיות, אך זה לא כך הדבר. הרכב צריך לשרת אותך ואתה אותו באופן הדדי. אם אתה חושב שלרכב בן 17 שנה לא יהיו תיקונים- אתה טועה. כן, גם בפורד פיאסטה שתרכוש יהיו דברים שצריך לתקן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
אם לא ציחצחו שיניים כבר כמה שנים ועכשיו דרוש טיפול שורש, לא יעזור כמה שתצחצח את אותה השן, אתה תהיה חייב לעשות טיפול שורש.
זה המשל שהמצאתי, ולעינייננו, זה שטיפלת ברכב לא אומר שזה לפניך טיפל, ולא מן הנמנע שאתה אוכל את מה שההוא לפניך שתל. יש רכבים שרגישים פחות להזנחה, פיאט לא אחד מהם.
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
|
אם האוטו מתוחזק בצורה כזאת בכאילו אתה עושה טלאים בשקית זבל אז מה אתה מצפה
![]() שקונים אוטו ישן אז בודקים איפה יש אלתורים ומה הולך להתפרק, מסדרים הכל ככה שהאוטו יראה וירגיש כמו אוטו הרבה יותר צעיר, וממשיכים לתחזק אותו ככה.. כמו שאתה מתאר (לחכות שמשהו יפול לך באמצע הכביש ולאלתר משהו כדי שיסע עוד כמה קילומטרים) למה ציפתה? לכל אוטו יש כבל גז שאם הוא נקרע צריך לסדר אותו ולכל אוטו יש סטרטר שמתעייף אחרי 15 שנה. אצלי הסטרטר רק התחיל להרעיש/להיתפס קצת, לא חיכיתי שהאוטו לא יניע יותר (כי הסטרטר היה נהרס לגמריי מנסיונות להניע) ישר אבא שלי פירק, אחרי נקיון והרכבה מחדש הסטרטר עובד מצויין כבר כמה חודשים, וזה אפילו לא עלה כסף.
![]() |
#5 |
Member
הגלגלים שלי: אונו
|
סטרטר חדש שאין לו חודשיים נהרס...
החלפתי בשבוע הראשון גומיות בצמיגים וליפני הטסט שוב החלפתי באותו מקום! האוטו חודשיים אולי כמעט 3 אצלי והוצאתי פי 3 מימה שהוא שווה רק על תיקונים שחלקם חוזרים על עצמם אני לא אומר שלא טיפלו בו אולי כן אבל אני תמיד טיפלתי בזמן במוסך מורשה או דוד שלי סידר לי הבעיות אבל הגיע הסוף שלו אין לי מה לעשות בעניין אני משלים עם זה ועובר הלאה נערך לאחרונה על ידי raanan_t : 27-05-09 ב 17:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
|
אם הסטרטר נהרס אחרי כזה קצת זמן אז התיקון לא היה טוב ואתה יכול לנסות לדרוש ממי שעשה את התיקון שינסה שוב...
![]() |
#7 | |
כתבנו בצפון
|
צטט:
המוסך שטיפל ברכב ו/או חלקי החילוף שהורכבו הם ברמה נמוכה ביותר. תחליף מוסך ותתקין חלפים איכותיים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
אם הסטרטר נהרס כל כך מהר (וצריך לבדוק את זה) אז יכול להיות שהחיווט אליו לא משהו והגלגל שיניים שלו לא חוזר אחורה בסוף הפעולה.
![]() |
#9 |
כתבנו בצפון
|
רגע אחד. פותח השרשור מתלונן על חלקים פגומים ותיקונים חוזרים ברכבו, כשהוא מטפל במוסכים המורשים של החברה בזמן הנדרש. אבל הוא גר בצפון והפיזמון הזה נשמע לי "קצת" מוכר.
נשאלת השאלה: על איזה מוסך מדובר, כמה עלה תיקון הסטארטר ומה היתה תגובת המוסך לאחר התיקון הכושל? בעיקרון יש אחריות 3 חודשים על התיקון, אז לא ברור לי איפה הבעיה. |
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
זאת האונו שלי | blueuno | גלריה | 8 | 05-10-09 09:32 |
דלק האונו | unoies | אונו - טכני | 1 | 15-04-09 18:43 |