![]() |
|
![]() |
פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
עכשיו הרכב ראוי ל"התחדשתי" משלו.
אז, כמו שכתבתי כאן וטיפלתי כאן אני רוצה להציג אותה רשמית.
"חובזה" יקרא שמה בישראל. פיאט בראבה S, שנת 1998, מנוע 1400 סמ"ק. יד חמישית (בע' קודמים- 04) עד מאה ועשרים. הופ- במהירות זה בא-מאה ועשרים (אלף ק"מ). הרכב עבר פוליש ווקס על ידי ונקיון פנימי. כמו כן המנוע נוקה "בקטנה"- יש שם עוד הרבה מה להוריד. קצת תמונות פנים ומנוע- לאחר טיפול שלי. *הערה-הבדיחה בדמות ראש מוט ההילוכים היא לא שלי. השרוול לעומת זאת הוא עבודה שלי ובא לחפות על קיומו של אחד כחול. ההפקרות הזאת לא תימשך זמן רב.
"בשני מקומות בעולם - המיטה והאוטו - איש אינו מעז לחשוב שהביצועים שלו פחות טובים מהממוצע. יש שתי בעיות עם הטענה הזאת; האחת היא שהיא בלתי אפשרית מתמטית, השנייה היא שהממוצע נמוך מאוד". טום ונדרבילט. נערך לאחרונה על ידי simon377 : 05-09-08 ב 15:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
משורר הפורום
|
הרכב עדיין זקוק לקצת קוסמטיקה חיצונית- הפגוש זקוק להרמה וצריך עוד "יד" של פוליש-ווקס.
כאן היא מופיעה לצד אחותה- "כנונה". כמו שאתם רואים, גם אבא שלי הפנים שטוב ציפור אחת ביד מ-2 יפניות שרק עושות רעש. ("סוזאנה"- הסובארו. המיצובישי לא קיבלה שם כי אני בהכחשה שהיא רשומה על שם מישהו שאני מכיר)
"בשני מקומות בעולם - המיטה והאוטו - איש אינו מעז לחשוב שהביצועים שלו פחות טובים מהממוצע. יש שתי בעיות עם הטענה הזאת; האחת היא שהיא בלתי אפשרית מתמטית, השנייה היא שהממוצע נמוך מאוד". טום ונדרבילט. נערך לאחרונה על ידי simon377 : 01-01-09 ב 18:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
תתחדשו, הרכב נראה מצויין, ועכשיו גם לאחר הטיפול כנראה שגם נוסע מצויין. מקווים לראות את הרכב שלך או אפילו 2 המכוניות במפגש
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
תתחדש!
![]() |
#5 |
משורר הפורום
|
המחדל בדמות ידית הילוכים כחולה הוחלף למשהו שיותר קל להסתכל עליו.
(ראו מס' הודעות למעלה איך זה נראה. ראש כחול ושרוול בדמות כיסוי ראש)
![]() |
#6 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
עכשיו זה נראה הרבה יותר טוב.
למען האמת אני קיבלתי שוק שראיתי את הידית הקודמת, אבל לא אמרתי על זה כלום, חשבתי שאולי אתה אוהב את זה כך... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
משורר הפורום
|
חס ושלום!
זה שאני ממוצא חצי מרוקני, מקריית גת, כהה עור ומזוקן לא אומר שזה סוג ה"שיפורים" שאני רוצה ברכב. אני דוגל במקוריות. זה מצב זמני עד שאמצא ידית ושרוול מפירוק. פשוט היה לי ממש קשה להסתכל על זה מקודם.
![]() |
#8 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
משום מה רק עכשיו ראיתי את השרשור.
חתתחדשו ותהנו מהחובזה. ידית ההילוכים הישנה באמת היתה מזעזעת.
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
האם "גלגול לאחור" של ק"מ בפיאט הוא דבר שכיח? | meymia | פיאט כללי | 35 | 11-11-08 22:34 |
עכשיו זה רשמי .. פיאט אונו הרכב ה 3 הנגנב ביותר בארץ | צביקוש23 | פיאט כללי | 19 | 08-01-08 22:51 |
סמל"ת בקמפיין פרסומי על כביש 6: "מפיאט באהבה" | פיאט כללי | 2 | 13-04-07 17:52 | |
סמל"ת בקמפיין פרסום: "LOVE FIAT" | פיאט כללי | 2 | 23-03-07 22:52 | |
"יד שנייה"- פיאט קופה, דניאל סקלי , "הארץ& | פיאט כללי | 1 | 28-01-06 20:56 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד