![]() |
|
![]() |
יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
ייעוץ| בראבו 2011
שלום אנשים מה העניינים?
אז הפיאט הישנה התפגרה והגיע הזמן להתקדם, חיפשתי כל מיני מכוניות, בין השאר איבו ובסופו של דבר הגעתי למסקנה שהתמורה הכי גדולה שאקבל ביחס למחיר היא הבראבו. מצאתי בראבו 2011 דגם סנסיישן במצב מצויין ומחיר מעולה גם כן. אבל יש לי שאלות, כמה דברים שקראתי שמפחידים אותי בקשר לרכב... 1.אומרים שהגיר הרובוטי של נוראי ושהוא גורם לכל מה שחיובי באוטו הזה להפוך לכלום. שהוא חובט קופצני וש... פשוט לא כדאי.... האם יש עוד דעות לגבי זה? האם בהילוך ראשון ושני ממש מרגישים את האוטו קופץ? (כמו כשנוסעים עם בחור שלא יודע לנהוג על ידני, או תלמיד בשיעורי נהיגה?) או שזה מפריע לחלק מהאנשים ופשוט לא חלק לגמרי האם הגיר באמת כזה גרוע שהוא הורס את חווית הנסיעה? 2. קראתי משהו על כך שהאוטו מתחמם, במיוחד בפקקים? האם המיתוס הישן חזר ביחד עם הבראבו החדשה? מתחממת?! רכב שנת 2011, האם זה הגיוני שלאחר נסיעה קצרה בפקק הוא יתריע לי על התחממות הקלאץ' ואצטרך לעצור בצד כדי לתת לו לנוח? אם זאת אמת, זה הורס את כל הפלוסים שיש ברכב מבחינתי מה דעתכם על זה והאם זה יכול לקרות לי בבראבו שנת 2011 ?? אשמח לשמוע דעות בנושא, מקווה שאתבדה. בלי כל קשר אשמח לשמוע עוד דעות על הבראבו הרובוטית כגון צריכת דלק, אבזור, תמורה ביחס למחיר, אובדן שווי וערך במשך השנים, והקושי בלמכור אותה לאחר מכן, כל דעה תתקבל בברכה, מכיוון שכבר חרשתי את כל הרשת ואלו 2 דברים שנורא מטרידים אותי תודה מראש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
שטויות במיץ. הגיר יחסית לרובוטי חד מצמדי מצויין. יש לי כזו שנת 2009 עם 100 אלף קילומטר. אני עשיתי עליה 30 אלף. ללא תקלות לחלוטין.
פשוט הקניה הכי טובה שיש מבחינת עלות תועלת. שחרון
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: שוקל בראבו
|
מצטרף לקודמי. הגיר הוא רובוטי על מעלותיו וחסרונותיו, צריך לנהוג כדי לדעת אם אפשר לחיות עם זה או לא, מכל מקום הוא אחד המוצלחים מהסוג הזה. הסיפור של המצמד המתחמם בתנאים קשים מאפיין כל גיר מהסוג הזה ואינו סיפור אופייני לפיאט. מכל מקום מדובר בסיטואציה מאוד נדירה וגם תיבות רובוטיות עם שני מצמדים אינן חסינות לענין. האוטו ככלל באמת יוצא דופן בכל הקשור בתמורה לכסף וזה שאני מכיר, הגם שהוא ידני, מתקרב לשנתו הרביעית ורקורד האמינות שלו יכול בהחלט לפאר כל דף נתונים בטוקיו או סיאול.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
פיאט בראבו
בבראבו שלי (בת שלוש וחצי שנים) "מת" המצבר לאחר שנתיים וחצי והוחלף בחדש עם שרות עד הבית
ע"י מצברים בשיווק ישיר שכאן: www.musach.co.il/details.asp?id=617 וזאת הייתה התקלה היחידה. נקודת החסרון היחידה שאני רואה אותה היא הראות הגרועה אחורנית. בהצלח ברכישה ובברכה - רפי לין
![]() |
#5 |
Junior Member
|
תודה על החיזוקים
![]() מחר אעשה נסיעת מבחן, בתקווה שהכל יהיה בסדר אכניס את האוטו לבדיקה, בתקווה שוב שיהיה בסדר ואעדכן אתכם בהמשך ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס ELX
|
בבראבו בגיר הרובוטי יש גם אפשרות להחלפת הילוכים מההגה???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
החלפת הילוכים ליד ההגה
זה קיים רק בשנת ייצור 2009 שיובאה ארצה.
בברכה - רפי לין
![]() |
#8 |
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
אצלי שנת 2009 יש. ממש נוח!
![]() |
#9 |
Junior Member
|
טוב אז קבענו בת"א
33,000 ק"מ לבראבו -סנסיישן שנת 2011 בורדו מטאלי, סגרנו על 55000 מגיע אוטו לא שטוף, נראה טוב מבפנים מבחוץ, מסתכלים טוב, אין לא צבע ולא פחחות באף חלק ברכב נוסעים למכון לבדיקה, פתאום אני שם לב ש-2 הגלגלים הקדמיים שחוקים למוות, שאין מילה, כאילו עברו 100,000 ק"מ ע"י ילד בן 13 "גלגלים חלקים" מה שנקרא, מבקש תעודות של הרכב ורואה תו סוחר, הבחור שערך את הבדיקה אמר לי, זה לא נראה אוטו של 30,000 ק"מ . אמרתי לו לעצור את הבדיקה, ושלחתי את הבחור הביתה ... חבל, דווקא נראתה עסקה טובה, מאכזב. אין מתנות בחיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
ייעוץ לפני רכישת פיאט בראבו | אילן כץ | יעוץ ברכישת רכב | 10 | 21-09-10 19:50 |
ייעוץ בקניית פיאט בראבו .98 | tribe | יעוץ ברכישת רכב | 22 | 21-08-09 17:55 |
ייעוץ לאחר בדיקת רכב - פיאט בראבו | Tamir Lev | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 13-06-09 03:10 |
ייעוץ לפני קנייה פיאט בראבו 96 1.6 יד 1 | Tamir Lev | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 12-05-09 21:01 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד