![]() |
|
![]() |
אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: Turbo Multiair
|
החלפת רדיו דיסק בפונטו איבו
אני מעריך שאני הראשון בארץ שעושה את הפעולה הזאת, כמו כן גם ברשת אין יותר מדי תיעוד לנושא.
על כן אני אעלה את המידע הזה למען הדורות הבאים ![]() על מנת להחליף את הרדיו דיסק ולשמר את השליטה מההגה יש צורך בשני דברים: 1.פאנל פלסטיקה 2.מתאם שליטה להגה 1.את הפאנל פלסטיקה הזמנתי מאיביי איטליה מחנות בשם GM PRODUCTSION , בין היתר הם מיצרים עוד כל מיני חלקי פלסטיק אפטרמארקט לאיטלקיות. המתאם כולל המשלוח עלה 20 יורו. 2.מתאם שליטה להגה ניסיתי להשיג בארץ. ניסיתי להעזר במתקינים המורשים של סמלת (גיל קאר) ובעוד מספר חברים מתחום האודיו לרכב, נחלתי כישלון. על כן שוב פניתי לידידינו בתפוצות ואחרי מחקר קטן ברשת+התכתבות במייל עם מספר חנויות מצאתי את המתאם המיוחל. המתאם מיוצר ע"י חברת autoleads והוא מורכב משני חלקים PC99-X89 שמתחבר לחיווט המקורי של השליטה מההגה ובנוסף פאצ' שקונים אותו לפי סוג הרדיו דיסק והוא מקשר בין הרדיו למתאם, במקרה שלי (אלפיין) הדגם של הפאצ' הוא PC99-ALP. בניגוד למתאמי שליטה מההגה המוכרים בארץ, בהוראות ההפעלה לא כתוב שצריך לתכנת אותו, אלה פשוט לעקוב אחרי מספר הוראות מצומצם. אני באופן אישי ניסיתי במשך יומיים לנסות להפעיל אותו ולא הצלחתי משום מה. כבר התיאשתי והשלמתי עם העובדה ששליטה מההגה לא תהיה. סגרתי את הרדיו כשהמתאם מחובר בתקווה שאולי בדרך פלא הוא יתעורר לחיים, וזה מה שאכן קרה, ברגע שהנעתי את האוטו בסיום ההתקנה המתאם התחיל לעבוד בצורה מושלמת ![]() עלות המתאם כולל משלוח: באיזור ה35-40 פאונד. את שלי קניתי מאיביי בריטניה בחנות שנקראת dynamic sound. לסיכום, אני מעריך שככל שיעלו יותר דגמי פונטו איבו לכביש יתפתח שוק אפטרמרקט לנושא הזה, כמו כל דבר בארץ היבואנים קרוב לודאי ינסו לגזור קופון שמן, על כן מובא בפניכם המידע הנ"ל כולל מחירים. מספר תמונות: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
עבודה יפה, אבל מדוע החלפת את הרדיו המקורי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מועדון
|
הרדיו המקורי הוא לא הדבר היחיד שהחלפתי, נוספו עוד אביזרי שמע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
תתחדש.
נראה טוב.
![]() |
#5 |
Junior Member
הגלגלים שלי: BMW
|
תתחדש
הייתי מעוניין לדעת כיוון שכבר פרקת את המערכת המקורית האם יש מצב לחבר מגבר למערכת המקורית ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מועדון
|
למערכת המקורית אין יציאות rca, מה שאומר שבכדי לחבר מגבר אתה תצטרך רכיב שנקרא מנחת. אך איכות הסיגנל באמצעות חיבור שכזה היא לרוב ירודה והתוצאה הסופית תהיה בהתאם. רדיו דיסק פשוט ביותר קלריון נניח יתן תוצאה טובה יותר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
הגלגלים שלי: בראבו
|
שדרוג
אני גם מחפש כבר כמה זמן אך לשדרג את המערכת אבל לא הצלחתי למצוא משהו ברשת שאני אשדרג מבלי להרוס משהו
יש לי בראבו 2010 ואני צריך פאנל של דאבל דין ואת השליטה מההגה אולי אתה יכול לעזור לי למצוא מאיפה לקנות? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: בראבו
|
צטט:
http://www.fiatforum.com/bravo/224536-fitting-aux.html את המתאם אפשר למצוא די בקלות בEBAY. תחפש מתאם לפיאט בראבו 2007. בהצלחה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: GP
|
הבחור והסינפוני
![]() אני כ"כ אוהב את האוטו שלך ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מערכת מובנית בפונטו איבו + לינק מפורום בחו"ל | ronesbones | אודיו | 17 | 22-04-13 01:08 |
משענת יד לפונטו איבו | sasi | שיפורים וקוסמטיקה | 1 | 26-05-11 22:25 |
פונטו איבו | שאולין | גלריה | 4 | 27-04-11 16:09 |
פיאט פונטו איבו- עזרה | אבי טמפרה | פיאט כללי | 5 | 06-01-11 10:54 |
החלפת רדיו מקורי בבראבו 98 | mlvrom | אודיו | 4 | 16-08-09 22:44 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד