![]() |
|
![]() |
אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס ELX
|
חיבור רמקולים למדף בפונטו
שלום,
רציתי לשאול איך אתם מחברים רמקולים 6*9 כי ראיתי שיש מוט מתכת לורך המגש ובעייתי לגזור חורים לרמקולים בגללו. תודה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
|
לפני שאתה חותך - רק שתדע:
הרמקולים האלה יגרמו למגש שלך לרעוד ולהרעיש בכל בור בכביש (במיוחד אם תחתוך את המוט), וגם זה סתם מכוער ומגעיל שפותחים את הבאגז' ויוצא עליך חוטים של רמקולים. עכשיו שאתה יודע את זה אני גם יגיד לך שרמקולים כאלה לא שווים הרבה, זה זבל למתלהבים שלא מבינים ה6על9 האלה, ואם תשים מקדימה רמקולים 6.5 איכותיים (או קומפוננט פשוט) זה פשוט ישמע יותר טוב. חוץ מזה אם אתה רוצה רמקולים מאחורה כדי שמי שיושב מאחורה ישמע טוב, אז יש בצדדים של המגש מקום מקורי לרמקולים 4 אינץ', שומעים איתם מספיק טוב בשביל אחורה, והרמקולים הקדמיים "מחפים" על החוסר גודל שלהם. אם לא השתכנעת, אתה פשוט צריך לבדוק אם יש אפשרות "לדחוף" את הרמקולים בלי לחתוך את המוט. אם אי אפשר - יש תיבות קטנות כאלה מיוחדות לרמקולים 6 על 9, ככה שלא תצטרך לחתוך. אבל יצרן הרמקולים תכנן שהם ינגנו לבגאז' ולא לתיבה אז זה לא בטוח ישמע 100%.
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
איפה נמצא חיבור המחשב בפונטו דור שני? | ollydump | פונטו - טכני | 15 | 30-09-09 11:48 |
פרוייקט הרמקולים בפונטו!!!! | i12z | פיאט כללי | 2 | 26-09-08 12:04 |
רמקולים קדמיים בפונטו young | אודיו | 11 | 05-09-07 20:27 | |
רמקולים אחוריים בפונטו | אודיו | 16 | 18-05-07 03:08 | |
מנוע חשמלי למדף מזגן | פורום הגראז' | 1 | 28-11-06 04:48 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד