![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: גרנדה פונטו
|
עברתי תאונה ראשונה לכבוד השנה החדשה
... אז.. אתמול בפקקים העצומים באזור המרכז, נהג מונית נכנס בפונטו המדהימה שלי...
(זוהי תאונה ראשונה שלי מאז ומעולם, ופשוט היה בא לי למות רק מלראות את הפונטו) אני אצלם תמונות בקרוב ואדביק לכם. נהג המונית ביקש לא לערב את חברת הביטוח. (יש לו את הסיבות שלו אני מניח) כל הפרטים נלקחו.. נ.ב שכחתי להוסיף כי המכה הייתה מאחורה, הטמבון נשבר (מעין חור בצד שמאל של הרכב) , הלוחית רישוי יצאה ממקומה והתעקמה ועוד כמה דברים מה הלאה? לאן אני הולך מפה? חשבתי ליסוע למוסך שמשון ביהוד.. (שמעתי המלצות מדהימות פה בפורום) אשר יבדוק את המכה, את האוטו, בכלליות ויתן הצעת מחיר.. רציתי לדעת האם אפשר להוסיף תשלום אם כבר מתבצעת עבודה ולקבל טיפול לכל האוטו נערך לאחרונה על ידי NatiShain : 19-09-09 ב 17:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
תיקון התאונה
מהיכן אתה בארץ?.
בברכה - רפי לין ![]()
![]() |
#3 |
מנהל
|
יש פחח מעולה בתל אביב.
הוא נמצא ברחוב יוקנעם (על גבול גבעתיים-תל אביב) . בקצה הרחוב בצד שמאל. פחח מעולה אדיב נחמד עם המלצות חמות. רפי לין בטח יייתן לך פרטים עליו. הייתי אצלו השבוע ואני מוכרח לציין שפגשתי אצלו גם כמה לקוחות מרוצים מאד.
![]() |
#4 |
Senior Member
|
אני מגדרה ..
מה שחשוב לי שזה יהיה מורשה, ועם המון המלצות, (ולא רק פחח, אני צריך שיבדקו את הברקסים, כי כשהוא נכנס בי, אני לחצתי על הברקסים וכדומה..) ובנתיים, מה אני צריך לעשות, איך לפעול |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: גאלאנט
|
אין לך הרבה מה לעשות. אם אתה לא מערב ביטוח אז תחכה ליום שני, לך למוסך שאתה מעוניין לתקן את המכה, קבל הצעת מחיר, תתקשר לנהג הפוגע ותגיד לו באיזה סכום מדובר, אם הוא רוצה לא לערב ביטוח אז שיבוא לשלם מייד ואם הוא לא מעוניין לבוא באותו הרגע או רוצה לערב ביטוח אז תתקשר לחברת (או סוכן) ביטוח שישלחו שמאי לאיפה שאתה נמצא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל
|
אני בכל מקרה תאונה פונה מיד לביטוח . אם הבחור מעדיף לא לערב ביטוח לי זה נשמע חשוד. אולי אין לו בכלל ביטוח? אולי אין לו בכלל רישיון? לי משהו כאן נשמע לא כשורה.
לדעתי האישית בלבד אתה שוגה בכך שאתה לא פונה לביטוח. אני הייתי מפעיל ביטוח בלי להסס בכלל. הרי בשביל זה הם מקבלים כסף ממני כל שנה. אני אישית לעולם לא הייתי מסכים לסגור ככה בלי ביטוח.
![]() |
#7 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
סביר להניח שהוא לא רוצה לערב ביטוח כי יש לו העדר תביעות והוא מעדיף לשלם אתזה מאשר להשתמש בחברת הביטוח כי אז הפוליסה שלו תתיקר
לעינייננו אני לא הייתי לוקח את האוטו לתיקון פחחות במוסך מורשה משתי סיבות עיקריות 1. כספית - גם ככה המוסך מוציא את העבודה לפחח שעושה את העבודה בשבילו ורק גוזר על זה קופון (ולא תמיד העבודה היא הכי טובה שאפשר לקבל) 2. רישום - שלא יהיה רישום בספר הטיפולים של הרכב שהוא עבר תאונה ** בנוסף צלם את הרכב לפני ואחרי הפחחות שכשבבדיקה יגידו לקונה של הרכב שלך שהרכב עבר תאונה תראה לו את מידת התאונה בכדי שלא ינפחו את העניין יותר מדי חג שמח ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
אז היום דבר ראשון על הבוקר הגעתי למוסך דניאל באזור תעשיה קטנה באשדוד (מורשה של פיאט)
עם הגעתי למוסך, דניאל פנה אליי בדרשת בוקר טוב, ושאל איך יוכל לעזור. הסברתי לו את המקרה והראיתי את המכה, ישר הבין את העניין, פתח לי גם את התא מטען, הוציא את הבידוד והראה לי כי ישנה פגיעה בשילדת הרכב (שאסי) העלויות הן: מגן אחורי - 1400 שקל עבודות פחחות - 650 שקל עבודות צבע - 700 שקל מספר רישוי - 50 שקל ----------- 2800 שקל 462 + ------------- סה"כ הכל יצא 3262 שקלים. שאלתי אותו בשנית על הפגיעה בשאסי והוא הסביר לי כי הפגיעה מורידה מערך הרכב, הסביר לי כי רק שמאי יכול להגיד עד כמה זה מוריד מהערך בשקלים, עוד דבר שאמר לי כי העבודה תתבצע במשך יומיים וחצי. הסברתי לו כי הבחור בחר לא לערב ביטוח, הוא הסביר לי ואמר שבמחירים האלה ככל הנראה שהוא יערב את הביטוח, ובכל מקרה ישנה פגיעה בשאסי המערבת שמאי... (שגם עולה כסף) בנוסף יש לי לחדש רישיון רכב בעוד כחודשיים + טסט שנגמר. נ.ב , דיברתי עם הנהג הפוגע והוא אמר כי בהתחלה חשב שמדובר בפגיעה שטחית של כ-1000 שקלים, אבל הוא הסביר לי שבמקרה כזה הוא ידבר עם בעל הרכב ( הוא נהג מונית ), מכיוון שזה כבר נהיה עסק יקר, ולהם , יש השתתפות עצמית של 3000 שקל... יש הצעות? מה עושים מפה? (שוב, רכב ראשון ותאונה ראשונה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
צלצל לנהג מונית ותסביר לו את העלויות אם ינסה לעשות בעיות תומר לו בהמשך שגם כואב לך הגב
מאז התאונה והמליצו לי ללכת למשטרה שזוהיא פגיעה גופנית. איך שישמע את זה הוא יהיה *** חמוד בעולם. וזאת רק אם יעשה בעיות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
הוא לא עושה בעיות בכלל, והוא סה"כ נורא נחמד, הוא הסביר לי כי בהתחלה הוא חשב כי העלות תהיה קטנה, ולכן אין צורך לערב את הביטוח. אבל אם כבר כל התיקון עולה יותר מ-3 ויש אפילו הורדת ערך, אז הוא כניראה יערב את הביטוח בעצמו,
ואגב? איך הולך באמת כל ענייני הביטוח? מי תובע את מי והכל, איך עושים את זה? ומה עושים בקשר לפגיעה בשאסי? הנהג הפוגע מתבררר מנסה להתחמק מהאחריות לפגיעה, הוא טוען כי הייתה שם לפני... (למרות שבעל המוסך בעבודו ובעצמו הראה לי כי ישנה פגיעה בשאסי מהתאונה.) נערך לאחרונה על ידי NatiShain : 21-09-09 ב 13:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
לכל הנשים לקראת ראש השנה | ארילו | אוף טופיק | 5 | 07-09-09 15:57 |
בדיקת מחירון מתחילת השנה (ערוך) | alexaga | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 27-10-08 16:19 |
פיאט 500 נבחרה למועמדת למכונית השנה; הבחירה הסופית- בחודש הבא | stio | פיאט כללי | 3 | 12-10-07 14:49 |
בשעה טובה עברתי טסט עם הרכב ! | פיאט כללי | 7 | 18-05-07 00:01 | |
לכבוד החג: גלריית תמונות של הפיאט לאחר שיפוץ וצביעת טאסות | פיאט כללי | 3 | 18-10-06 19:11 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד