![]() |
|
![]() |
יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: Punto Spice ELX
|
בבקשה עזרה לפני רכישת פונטו ספייס
שלום לכם,
אני מקווה השבוע להעביר הילוך בכל הנוגע למציאת פונטו ספייס שמורה. אני מודע לזה שזה יכול לקחת גם זמן רב אבל בינתיים חקרתי פה הרבה בפורום. בכל זאת, נותרתי עם כמה שאלות פתוחות, מקווה שתוכלו לכוון אותי ולהסביר: 1- מכונית שהבעלים לא טיפלו בה עם נוזל הקירור של פרפליו, האם היא מראש פסולה? או שאפשר לתת לה צ'אנס במידה והק"מ נמוך והיא עוברת בדיקה בהצלחה? 2- עיינתי במחירון על מנת להיערך תקציבית והלכתי לאיבוד בין הסוגים השונים של ה- ELX. מה ההבדל בין ELX S 75 לבין ELX 90 לבין 7580 S ELX? חיפשתי בשרשור בפורום על "כל מה שרצית לדעת על פונטו ספייס" ולא קיים מידע ספציפי שם על זה. מישהו יודע? 3- לגבי בדיקה לפני קנייה בירושלים. יש לכם המלצה להיכן כדאי לקחת את האוטו לבדיקה? מה עדיף, לקחת למכון דינמומטר או למוסך מורשה של פיאט? 4- אם כבר, אז מהו המוסך המורשה של פיאט בירושלים? 5- לסיום, אם יודעים על פונטו ספייס 01-02 אוטו' ELX עם ק"מ נמוך אשמח לדעת... תודה רבה לכל מי שטורח לקרוא ולעזור. מקווה להצטרף למשפחת פיאט בקרוב ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
1. לדעתי האישית, לא אפסול על הסף. אבל אם הרכב באמת מצדיק את זה (נראה שמור מכל שאר הבחינות) אגש למוסך שיבדוק את הרכב עם דגש על מערכת הקירור וראש המנוע.
בנוסף, הייתי חוקר את המוכר לסיבה בגינה יש מים רגילים. (כל כמה זמן הוא מוסיף מים? ושאלות שתשובותיהן עלולות להצביע על בעיה אחרת) 2. ספייס מגיעות במספר דגמים: S, SX, ELX ו-HGT. שאר הדגמים שציינת לא קיימים או קיימים בפונטו דור ראשון (להוריד את ה-ELX מהרשימה) במחירון אני מניח שצריך להסתכל על ELX80 אבל היות ואינני מול מחירון שכזה אני לא יכול לומר באופן ודאי. 3. הייתי לוקח את הרכב למוסך טוב שמכיר את הרכב. לא זכור לי שמורשה בירושלים קיבל המלצות אבל קבל עוד דעות טרם ההחלטה. בהצלחה ואל תתפשר.
"הלאה הלאה, עזוב אותך שטויות, הלאה" (מיכאל 2010) נערך לאחרונה על ידי raanan_t : 09-03-08 ב 22:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX 2001
|
1.אל תפסול את החוסר שימוש בפראפלו אני קניתי את שלי עם מים ופשוט החלפתי והכל טוב ברוך השם.
2.במחירון לוי יצחק מופיע 75 80 ELX זה הרכב כניראה שאתה מחפש כל שאר הדגמים המדוברים הם דגמים של הדור הראשון. 3.יש שני מוסכים מורשים פיאט בירושלים: -מוסך קולבי גלגל, דרך בית לחם 142 טלפיות, 02-6738641 -מוסך זיו אוטופיקס, מרכז ספיר בניין 6 גבעת שאול, 02-6537577 אין לי חוות דעת על המוסכים האלה,אני רק יודע שהם בירושלים והם מורשים פיאט. אני לא חושב שהם עושים בדיקה לפני קניה. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
לי הפשרה עלתה 1400 ש"ח. לפני מע"מ ועבודה. (רדיאטור חדש)
כמובן לאחר ההחלפה נעשתה בדיקה מקיפה של המנוע להערכת נזקים. טפו טפו טפו... איני מבין גדול, אך אני מאמין שאם הנוזל שמולא הוא איכותי ולא מים עם חומר זרחני לא ידוע אזי לא אמורה להיות בעיה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מוסך פיאט בירושלים
מוסך קולבי גלגל כבר נסגר מזמן ולא קיים יותר.
בברכה - רפי לין ![]()
![]() |
#6 |
Member
|
תודה רבה לכולם על העזרה.
האוטו נקנה! ![]() נכון, זה לא היה פשוט, אפילו מעיק... לקחתי לבדיקה, צצו בעיות, התייעצתי במוסך, לקחת הצעת מחיר ובהתאם לזה גם קוזז מחיר האוטו. עכשיו אני אקח אותו לטיפול רציני ומקווה שיהיה לי הכיף והנחת שאני מצפה ממנו. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
תתחדש
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
תודה רבה
אגב, תודה נוספת על ההודעות שלך בפורום שעזרו לי מאוד בשלב הגישושים, שלא לדבר על השרשור המושקע עם כל המידע על הפונטו ספייס ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אין על מה, תמיד שמח לעזור.
|
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
טיפים לפני רכישת רכב! | Tzvika 16V | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 27-05-15 17:37 |
עזרה בקניית פונטו ספייס 2001 | פורום הגראז' | 9 | 12-03-07 11:38 | |
רכישת פאנל חימום + זכוכית למראת צד בפונטו ספייס, האם אפשרי? | פורום הגראז' | 20 | 09-03-07 15:40 | |
צריך עזרה לפני נטיפול 100000 של פונוט ספייס S | פורום הגראז' | 0 | 04-01-07 09:30 | |
שסתומים 8/16 בדגמי פונטו ספייס - התלבטות לפני קניה | פורום הגראז' | 7 | 11-10-06 03:37 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד