![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
הדבקה עם דבק (פלסטלינה) אפוקסי ! האם הוא עמיד בחום ?
שבת שלום !
היום אחר הצהרים נברתי בטעות חלק כול שהוא ברדיאטור !! והדבקתי את זה עם דבק (פלסטלינה) אפוקסי ! האם החומר עמיד בחום ? האם לא מה עושים ? החלק שנישבר הוא , הפין שאליו מתחבר הצינור של העודפים ממיכל העיבוי .... חברה זה דחוף .... וחוץ מכל הבלאגן הזה אכלתי כוויה מהסעפת פליטה.... |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
גם אני קיבלתי כוויה מהסעפת (אפילו היה לי צלקת עם המספר הסידורי לאיזה שנה שלמה )
לגבי הדבק טוב שעשית בעצתי הדבק עמיד לחום קור לחץ וחומרים כימיים . זה יחזיק כמו חדש... |
![]() |
#3 |
Guest
|
אני יגיד לך למה אני שואל כי הנעתי את הרכב לראות שזה לא נוזל (שיתחיל להתחמם ויהיה לחץ)
ופתאום אני רואה שזה ניהיה רכרוכי כזה אז שמתי עוד שיכבה ואני יתן לזה עד מחר ... לא תיהיה בעיה עם זה נכון ??? נימאססססססס לי איזה עצביםםםםםםם גם נישבר גם כוויה.... מה יהיה הדבר הבא תעוף לי בוכנה מהמכסה מנוע.... |
![]() |
#4 |
Guest
|
תודה חברה !!
קפצתי במוצ"ש להום סנטר קניתי פלסטלינה אפוקסית של "ביסון" עלותה כ 20 ש"ח (שפורפרת קטנה) האזור נוקה עם ספריי מגעים (חומצה בלחץ) ונוגב עם מטלית יבשה... החומר הודבק ולבנתיים מחזיק מעולה... |
![]() |
#5 |
Guest
|
ישנה בעיה...
הפין שנשבר והודבק חזרה זז ,כנראה ולא הודבק כראוי ומשם יש נזילה קטנטנה... מה אני יעשה, יש דרך כל שהיא להדביר את הפלסטיק ? אולי בחימום או משהו דומה ? זה דחוף... מי שיכול לעזור לי בנושא, אנא צורו איתי קשר במספר 0524381869 תודה מראש ! יגאל. |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד