![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו 2006
|
Punto Actual 1.2 2006 טיפול 50,000
שלום חברי פורום נכבדים,
אני לא נוהג לכתוב אלא רק לקרוא אך הפעם אני זקוק לעזרתכם ואודה לאלה שעזרו ![]() אני מעוניין לבצע טיפול 50,000 לרכב, השאלה היא, מה צריך להחליף? האם רק פילטר שמן \ דלק \ מזגן והחלפת שמנים? או שצריך גם לבצע החלפת רצועת תזמון בקילומטראז' הנ"ל? כמו-כן, השאלה הנשאלת היא, האם עדיף לבצע את הטיפול במוסך או עדיף לבצע לבד ולחסוך את עלות העבודה? (אני מודע לכך שעדיף בבית ולחסוך את העבודה אבל השאלה היא מה ההפרש בין לעשות את הטיפול לבד או לבצע במוסך על ידי איש מקצוע?) ואני אתעלק על הת'רד של עצמי ואשאל היכן אפשר להתקין שעון טורים?? זה פשוט משגע אותי שאין לי אחד כזה! תודה רבה לעוזרים! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
לשאלותייך אני נאלץ להשיב בשאלות אחרות בכדי לכוון אותך ל"מה צריך לעשות".
1. מתי נעשה טיימינג בפעם האחרונה? 2. מתי נעשה טיפול אחרון ומה בוצע בו? יתרון של ביצוע העבודה במוסך מתבטא בכך שהמוסך בודק דברים נוספים וכך בעצם מאתר תקלות אפשריות לפני שהן מפתיעות בכביש. המחיר משתנה ממוסך למוסך ולרוב נקבע ע"פ מחיר ואיכות החלפים. מרכיב העבודה בטיפול, אינו משמעותי מדי, למרות שיש לו משקל מה. בנוסף, קרא בשרשור המרוכז בנושא, תמצא דף טיפולים ותוכל להשיב על רוב השאלות בעצמך.
![]() |
#3 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו 2006
|
תודה על התגובה, לשאלותיך:
1. טיימינג לא בוצע מעולם 2. אני לא ביצעתי טיפול בעצמי, קניתי את הרכב עם מסמך המאשר טיפולים במוסך מורשה של פיאט ובוא נאמר שבוצע "טיפול שגרתי" ב30,000 ק"מ. את הרכב קיבלתי עם 36,000 ק"מ. |
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
טיפול קטן האוטו הייה מקרטה PUNTO 1.2.V16| | laitrouu | פונטו - טכני | 0 | 15-03-10 14:45 |
רכישת PUNTO DYNAMIC 2006 | Sergey29 | יעוץ ברכישת רכב | 11 | 20-04-09 00:16 |
החלפת טימינג ב PUNTO DYNAMIC 2006 | Sergey29 | פונטו - טכני | 1 | 05-04-09 16:22 |
שלום לכם!מה זה פיאט פונטו 60 ACTUAL ידני 2006? | spirit73 | קניה | 1 | 09-12-08 21:09 |
התיעצות לגבי מיקום טיפול ב PUNTO HGT | psychotrip | פונטו - טכני | 11 | 30-01-08 19:19 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד