![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#41 |
Guest
|
בסוף לא נכנסתי למוסך ביום רביעי אז אני מכניס אותו מחר ונראה מה הם אומרים.
|
![]() |
#42 |
Guest
|
|
![]() |
#43 |
Guest
|
ביקורון קטן אצל הרופא היום. היה נחוץ.
1. הוחלפה תושבת המנוע העליונה (ראו פירוט בשרשור שפתחתי על כך בפורום הטכני). 700 ש"ח. 2. שמן סינטטי מלא + פילטר שמן. יש הבדל בנסיעה, כן אני יודע על הקטע הפסיכולוגי, אבל באמת יש הבדל. אני רגיל להנעות קרות מלוות בקונצרטים מהוריאטור + רעידות קלות. עכשיו הן נעלמו כלו היו. והוריאטור שקט משמעותית. עלות של כ 350 ש"ח כולל עבודה. מומלץ |
![]() |
#44 |
Guest
|
אחרי ההעדרות של שבוע מהבית ומהפורום חזרתי הביתה מהאבט"ש וישר לקחתי את האוטו למוסך כדי לתקן את הנזילת שמן שכל כך הציקה לי.
מקום הנזילה אותר סופית והיא הגיעה מהמחזיר שמן של הקאמשאפט, המחזיר שמן הוחלף למחזיר מקורי של פיאט. בנוסף, האנדברקס זכה לכיוון ומשהו קטן תוקן בידית הילוכים ובסה"כ הכל עלה 500 ש"ח אחרי הנחה של 10 אחוזים בגלל שאני חבר מועדוון כמו שכבר אמרתי בפעמים הקודמות אני מטפל באוטו במוסך שמשון ואין צורך אפילו להרחיב במילים על המוסך המדהים הזה, המקצוענות והאדיבות פשוט אין אין עליהם. בברכה, ליאור. ![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
תגובה
דחיתי מספר תקלות אלקטרוניות עד לאחר הטיול.. למרות שאחת [המזגן] הפתיעה אותי בדרך הבייתה..
להלן התיקונים שבוצעו ביומיים האחרונים [מוסך המרכזי רמת החייל]. א. בדיקת מערכת קירור, מעגלים, יוניט, בדיקת מערכת איתותים, החלפות נורות בלוח שעונים. הוחלף: ממסר סירוגין [איתותים] - 524 ש"ח , שסתום חשמלי 336 ש"ח. החלפים+בדיקה והתקנה כולל מע"מ - 1440 ש"ח. עשו עבודה טובה מאוד, גם הצליחו להשתיק קירקושים מיותרים.. ![]() ותודה [שוב] לעמנואל.. |
![]() |
#46 |
Guest
|
העיקר הקרקושים, זה הדבר הכי חשוב בחיים
![]() |
![]() |
#47 | |
Guest
|
צטט:
![]() אבל פחות קרקוש אחד, זה כבר שווה את כל הכסף.. |
|
![]() |
#48 |
Guest
|
http://www.fiatclub.co.il/modules.php?name=Forums&file=v
אז ככה אתמול עשו לי טיפול ברכב וזה מה שהחליפן:
(תקנו אותי אם אני טועה) שיפצו לי את האלטרנטור הוא היה מרעיש נראה לי זה היה הלגרים החליפו שני רצועות של האלטרנטור שהיו קרועות החליפו גומיית הגה שההיתה קרועה פתחו 4 גלגלים ניקו ברקסים קדימה אחורה עשו גם נראה לי כיוון החליפו 2 גומיות לציריות הוסיפו שמן ברקס הוסיפו שמן הגה פתחו פילטר אוויר ניקו וכן גם ניקו את הצינור השחור שמתחבר לפילטר אוויר (אין לי שמץ איך זה נקרא) סהכ -כולל עבודה 500 ש"ח אשמח לשמוע תגובות נ.ב לפני שנה החלפתי אלטרנטור משופץ מיובא איך זה הגיוני שהבלאי כל כך גבוהה וצריך עוד פעם שיפוץ? |
![]() |
#49 |
Guest
|
איך נוכל לתקן אותך, הרי את היית במוסך
![]() |
![]() |
#50 | |
Guest
|
http://www.fiatclub.co.il/modules.php?name=Forums&file=v
צטט:
הכוונה שאמרתי לתקן אותי בפרטים הייתה לשמות של החלקים אם לא הבנת אז עכשיו תבין תמיד חייב לעשות ראש קטן ![]() ![]() |
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד