![]() |
|
![]() |
מכירה רכבים ואביזרים למכירה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
למכירה רכיבים משופרים (צ'יפ) לרוב סוגי הפיאטים .
שלום לכולם !
כידוע אני חבר בפורום זה שנים רבות ולאחרונה אני משקיע את רוב זמני בפיתוח רכיבים משופרים לרכבי פיאט השונים . תחביב זה הפך להשקעה וכיום לעסק . היום קיימים ברשותי רכיבים לפיאט פונטו , בראבו , בראבה , מריאה , בשנים 93-99 . כיום אני עובד על גרסאות לפונטו מודלים מתקדמים יותר . הרכיבים מעניקים חווית נסיעה כיפית יותר בכך שמוסיפים את הכוחות שהחברה החליטה להוריד מפאת חיסכון בדלק , בטיחות ,שחיקה . אני בעצמי נוסע אם רכיב שאני הכנתי לפונטו 1.1 מעל 7 שנים עם מינימום בלאי למנוע . הרכיבים נמכרים במחירים סבירים ושומרים על האימוביליזר המקורי .(יש גם גרסאות לביטול האימוביליזר ) יש באפשרותי גם להחזיר למצב בטול מחשבי רכב . (כלומר אם מחשב הרכב שלכם תקול ואתם צריכים חדש אל תתנו לחשמלאי רכב לשחוט אתכם גשו לפרוקייה קנו מחשב רכב גשו איתו אלי ואני אצרוב אותו כך שיזהה את האימובילייזר המקורי שלכם, ויעבוד ללא בעיה ) . לבדיקת תאימות יש לרשום את דגם המחשב שלכם ולשלוח אלי .(אני מרכיב רכיבים למחשבי MAGNETI MARRELI בלבד ) . 0548111143 עמית CHIP2RACE ISRAEL
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
מעל שנת 99 אתה לא נוגע ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מועדון
|
כרגע לא אך אני בודק אפשרויות אם תרצה שאני אתמקד במחשב שלך שלך לי את הדגם שלו ואני אראה מה אני יכול לעשות.
עמית
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Coupe 16VT
|
יש לך משהו לפיאט קופה 96 16V טורבו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מועדון
|
שלחו לי בבקשה לפרטי את דגם המחשב שלכם . כרגע יש לי לקופה 20V .
![]() |
#6 |
Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו טורבו
|
היי חבר
התמונה מהחתימה שלך(המנוע) זה המנוע שהיה מורכב אצלי באונו יש לך אולי עוד תמונות? זה מנוע שאני בניתי ועבדתי עליו הוא שייך לאונו דור ראשון נפח 1300 המנוע היה מלא בשיפורים עד שהוחלף במנוע אונו טורבו מי אתה אני מכיר אותך אולי? כי אני הייתי מגיע למיפגשים עוד שהאתר היה בחיתולים |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto MK2 Young 2003
|
עמית יש לי פונטו ספייס דגם יאנג מנוע 1.2 60 כ"ח מנוע V8 שנת 2003, יש לך משהו בשבילי שיוכל לעלות את הכוח של האוטו אם כן אני פנוי להצעות.
מחכה לתגובה.
![]() |
#8 |
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו 60 YONG
|
גם לי
גם לי יש את אותו רכב שרשום לפניי יש לך משהו בשבילי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מועדון
|
לפני שאתה רושמים בקשה אנא בדקו את דגם המחשב .
ללא דגם מחשב לא אוכל לענות לכם על השאלה . עמית
![]() |
#10 |
Senior Member
הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
|
פעם ראשונה שאני שם לב לשרשור הזה
![]() בכל מקרה, אני אשמח לשמוע במושגים כללים מה אתה משנה במחשב ואיך זה נותן יותר כוח? וכמה? ומה עם בדיקת זיהום אוויר בטסט? ואם זה לא בעיה אז גם מחיר כללי יהיה נחמד
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
טורבו אימפרזה TD05 95 מתאים לרוב המכוניות | ssehs | יד 2 | 2 | 13-04-09 17:43 |
בולמים משופרים | זאב-ב | שיפורים וקוסמטיקה | 10 | 23-10-08 15:27 |
קישור: אתר עם תמונות איכותיות מאוד של כל הפיאטים (1899-2008) | liorwohl | פיאט כללי | 1 | 20-08-08 19:55 |
ציפ לפיאט פונטו 1.1 ו 1.2 רכיבים Remap אמיתיים | Amit | מכירה | 0 | 18-10-07 16:44 |
השרשור הרשמי של תמונות הפיאטים של חברי המועדון | פיאט כללי | 17 | 24-08-07 17:36 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד