![]() |
|
![]() |
אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
בוקר טוב! המכוניות שלכם מטונפות; אובך כבד מאוד בחוץ
בוקר טוב!
הסתכלו על המכוניות שלכם בחנייה- הם מטונפות... אובך כבד עם ראות אפסית עם דגש על צפון הארץ שורר, מלווה בגשם בוצי לפרקים. התוצאה העגומה: המכוניות שלכם מטונפות מבוץ, ואם עדיין לא ירד אצלכם גשם שלכלך הכל, אל דאגה, עוד יירד לפי המכ"ם עננים. הנהגים מתבקשים לנסוע עם אורות ערפל עובדים! נ"ב תודה לכיסוי שקניתי, הרכב שלי היחיד בכל העיר שלא התלכלך. מישהו יודע אם אפשר לכבס את הכיסוי הזה במכונה? כמה מעלות לשים או לשים כביסה עדינה? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אני לא ניקיתי את שלי מעולם, לא קריטי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מועדון
|
איפה אמרו שמתבקשים להדליק אורות ערפל? המשטרה לא רואה את האורות ערפל בעין יפה בדרך כלל.
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
גם לי זה לא קריטי אני חושב שזה יותר מדי פרימטבי לחסות את הרכב רק שלא התלכלך אז מה התלכלך נו מה קרה רכב נועד לשרת את האדם ולא האדם אותו כמובן לגבי טיפולים בזמן ותיקונים חשובים אבל לחסות אותו ביגלל כצת אובך זה כצת מוגז מבחינתי גם אני לא נוהג לנקות אותו חיצוני כמו מטורף לי חשוב הפנים של הרכב בדגש על סביבית הנהג אולי מדי פעם אני ככה נכנס לשטיפה בשביל הכיף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
ליאור- לא צריך לשאול אותם. כשהראות לקוייה בצורה כזאת שלא ניתן לראות לכמה מטרים טובים קדימה- מפעילים אורות ערפל. זה נכון גם לגשם, שלג, אובך או ערפל.
iz2- אם אתה לא תשרת את הרכב הוא לא יישרת אותך בחזרה. במקרה שלי הרכב מכוסה עוד מיום חמישי בערב, עוד לפני שהתחיל האובך. הכיסוי נועד בד"כ להגנה מפני קרינת השמש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
אני תמיד מכבס את הכיסוי, אין שום בעיה.
40 מעלות.
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
סוחר רכ הזהרו מהם והתרחקו כמו מאש!!![תגובה לעזרה דחוף דחוף ] | פורום הגראז' | 1 | 15-12-06 00:09 | |
מחפש דחוף מאוד מחשב לפיאט פונטו ספייס 2002 SX60 אני בצרות | פורום הגראז' | 3 | 07-07-06 23:46 | |
עדכון חשוב מאוד מאוד לאחר החלפת הפלגים בפיאט אונו 1400 70s.. | פורום הגראז' | 1 | 11-04-06 15:36 | |
תמונות שלכם והרכבים שלכם | מועדון פיאט ישראל | 6 | 28-06-05 15:12 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד