![]() |
|
![]() |
טיפו - טכני טכני - דגמי טיפו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: Fiat Tipo Media 1.4ei
|
שוב פעם הרכב לא מניע !
איך אומרים,צרות באות בצרורות,אחרי שאתמול תיקנתי בעיית הנעה בגלל אימובילייזר תקול,היום הרכב שוב לא מניע...
אתמול הייתי אצל החשמלאי והסיבה לאי הנעה הייתה אימובילייזר,היום הרכב מניע בדחיפה או בכבלים,אבל תוך כמה דקות נסיעה נכבה שוב,נבדקה טעינה ולפי החשמלאי נמצאה תקינה :12.78 בערך... מה יכולה להיות הבעיה עכשיו?כמה הגיוני שזה המצבר שפשוט לא מחזיק כבר (שנת 2006) ? אני כבר אובד עצות ופשוט מדוכא מהבעיות חשמל שנפלו עליי בשבוע האחרון ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto Spice ELX 16V
|
אולי יש בעיה במערכת ההצתה של הרכב.
צריך לבדוק את תקינות חוטי ההצתה, פלגים ובדוק גם את המתנע (האם כאשר את מסובב את המפתח ומחזיק אותו על START הוא עושה רעש רציף כמו של מכונת ירייה או קופץ כל שנייה שתיים). תבדוק אם תא המנוע אטום ובדוק מתחת למנוע שלא חדרו לך לך מים.
![]() |
#3 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
טעינת אלטרנטור
כשכל צרכני החשמל כבויים והמנוע מסתובב בערך ב 1500 סל"ד ומעלה, מתח טעינה של 12.8 וולט בערך זה נמוך והמתח טעינה התקין צ"ל 14-14.4 וולט.
בברכה - רפי לין ![]()
![]() |
#4 |
Member
|
צביקה חוטי הצתה והפלאגים הוחלפו בטיפול האחרון חודש שעבר...
אני נוטה יותר לכיוון האלטרנטור כרגע,בכל מקרה הרכב נגרר ע"י החברה שאבי עובד בה למוסך המשאיות שלהם,יעבור שם בדיקה לאיתור מדוייק של התקלה. רפי תודה שהארת את עיני בקשר למתח הטעינה,אם אתה אומר שהמתח נמוך,זה רק מחזק את ההשערה שלי לאלטרנטור תקול... עידכונים בקרוב =) תודה על העזרה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
סמב"צית
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
אשמח בבקשה אם תוכל לחזור ולעדכן בין היתר גם כמה עלה אלטרנטור חדש, ואם הוא מקורי או לא (במידה ותחליף אותו באמת)
זו סקרנות כללית בגלל טיפול שעשיתי בעבר. ![]()
![]() |
#6 |
Member
|
אוקיי אז עידכון משמח : הבעיה אכן הייתה האלטרנטור,דרך חבר של אבא בב"ש הוא שופץ במהירות ובאדיבות רבה,המחיר של התענוג : 350 ש"ח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
רעש בהתנעת הרכב | matanvip | אונו - טכני | 1 | 10-01-08 19:51 |
אונו 93- הרכב נתקע ולא מניע בשום אופן | stio | אונו - טכני | 4 | 07-11-07 13:53 |
Marelli distributor נותן ניצוץ הרכב לא מניע (תמונות) !!! | פורום הגראז' | 4 | 13-12-06 20:32 | |
זהו את הרכב | פיאט כללי | 3 | 12-06-06 01:59 | |
אונו 96 1400 הזרקה - לא מניע למרות שיש סטרטר | פורום הגראז' | 4 | 06-03-06 22:39 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד