![]() |
|
![]() |
קניה רכבים ואביזרים לקניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
איטלקיות
פיאט קופה 5 ציל'
אלפא GTV 2000 טורבו אלפא GTV 3000 אלפא 156 2500 ידני בלבד עד מודל 04 יוגב 052-2908469 |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
עוד אחת לרשימה
אלפא 147 GTA אבל עדיפות ראשונה לפיאט קופה 5 ציל' |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
צטט:
יוגב, מספיק עם החלומות ![]() אגב, אני נפרד משלי בקרוב [בצער גדול מאוד, ובחוסר ברירה] תוסיף לך לרשימה שם את ה 156GTA ספורט-וואגון. יש לך סיכוי יותר טוב למצוא אחת כזו מאשר 147GTA. ראיתי כבר יותר מ 4-5 כאלו , אז קח אותה בחשבון. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
ניר אתה נפרד מהבראבו או מהקופה?
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
צטט:
![]() בשלב הזה , אני נפרד מהבראבו HGT. לא שאני רוצה , אבל מכוון שיש לי את הקופה, אין מי שיטפל וינהג בבראבו. הרכב כעקרון כבר נמכר לחבר קרוב [נתן מקדמה של כ 17 מתוך 37 אלף] ואלא אם כן יקרה משהו לא צפוי, במהלך יולי הרכב יימכר לו. גם הקופה בדרך החוצה אגב.. רק שאלה של זמן ומחיר הולם.. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
האם זה הבחור שהגיע איתך לאירוע 4 שנים ל CF?
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
צטט:
לצערי לא גדעון. הרכב נמכר לחבר עם יידים קצת פחות אוהדות ומבינות, ורוב הסיכויים שאני אראה את הבראבו פעם בחצי שנה אולי.., אלא אם כן אני אמצא אותה קודם מרוחה על איזה דקל. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
אני לא מאמין שאת הבראבו אתה מוכר
אני הייתי מוכר את הקופה קודם אכזבת אותי. אני לפחות מקווה שאתה מוכר למישהו שישמור עלייה גם כך אין הרבה חבל לאבד עוד אחת |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
תגובה
צטט:
יוגב , תאמין לי שבחנתי את העניין הזה מכמה זווית , וחשבתי על זה הרבה , וכן אני עדיין נהנה בבראבו יותר מהקופה [מי שלא נהג ב HGT פשוט לא מבין את זה] - אבל נפלה ההחלטה, וזה מה שיש. אני מניח שאם הייתי מוצא קונה לקופה שלא יקשקש לי בשכל וירכוש אותה במחיר הולם, הייתי נשאר עם הבראבו. אבל יש כאן אספקט כלכלי גם- הקופה פשוט רווחית יותר מהבראבו בעת מכירה. לגביי הבחור שקונה את הבראבו- באופן כללי הוא בחור די רגוע, שלא משתולל. אבל כמו שאתה יודע יוגב.. כשנוהגים בHGT לא תמיד אתה שולט על האמוציות.. ![]() נראה מה יהיה.. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
ככה זה גם אצלי
![]() והאמת ששמעתי רבות על הבראבו, ואני יותר ממאמין שהסיפורים נכונים. נקווה שהיא תישאר כמו שהיא.... |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד