![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: ספייס ELX
|
תקלת מנוע הגה פונטו ספייס 2002
שבת שלום ושבוע טוב
אני מצטרף לרשימה "מרשימה" של חברים עם תקלה בהגה החשמלי (מנורה אדומה, הגה קשה) כפי הנראה, אני צריך להחליף מנוע חשמלי בפונטו ספייס דגם 2002 ELX 16v... מבדיקה שביצעתי לפני חצי שנה שאז הבעיה עוד הייתה פעם בכמה חודשים המוסכניק שלי אמר שזה סיפור של 3,500 עברתי כאן על הפורום וראיתי שבעבר המליצו על מוסכים כמו עופר קצב, שחר בנתניה ואייל נויימן ובכל זאת מספר שאלות: 1. כמה התיקון אמור לעלות נכון להיום ? 2. האם אתם יכולים להמליץ על מישהו שמתקן בצורה דומה באזור הצפון? גם עד נתניה יהיה נסבל אם אכן מוסך השחר יכול לתקן בעלות סבירה אך אעדיף באזור חיפה... 3. עד כמה התיקון אמין ו"מחזיק" ? הבנתי שחלק נותנים חצי שנה אחריות וחלק (כמו מוסך השחר) שנה. 4. ממעבר בפורום לא הצלחתי להבין למה זה לא בעיה שנובעת ממעגלים חשמליים או חיווט ורק במנוע ההגה? הרי המנוע לא היה עובד לי באופן אקראי לולא היה בו בעייה ולכן קצת תמוה לי כל הנושא הזה... תודה מראש לעונים גיא |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
הגלגלים שלי: MK2 HGT
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
|
הגה
מחזק את מה שכתבו בתגובה הקודמת גם אני החלפתי את שני המימסרים בפונטו של הבן שלי עלות ממסרים כ 60 שח כולל משלוח כשעה וקצת עבודה ומאז הגה תקין וכמובן אין מנורה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
צטט:
![]() אני לא מתמצא יותר מידי בנושא אך אם אזמין הממסרים בקישור שהבאת, המוסכים יסכימו להתקין אותם? יש לי תחושה שזה לא יהיה המצב... אני מבין שצריך 2 ממסרים? הממסרים שבקישור מתאימים לדגם שלי? (ELX 2002) אתה עדיין מסייע בנושא תמורת קולה קרה ביום חם ? ![]() נערך לאחרונה על ידי seidman : 11-08-13 ב 09:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
אגב, יש לי תחושה, בהמשך למה שנרשם כאן, כי הבעיה החלה עם החלפה של חוטי הצתה ופלאגים שביצעתי לפני חודש
העבודה על חוטי ההצתה בוצעה לא בצורה מקצועית ובמהלך כמה נסיעות אחד מהחוטים יצאו מה שגרר כמובן צורך בטיפול בבעיה ומאז נראה שתקין. האם בעיה בחוטי ההצתה יכולה לגרור את הבעיה בהגהה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
הגלגלים שלי: MK2 HGT
|
צטט:
לא חייב מוסך. כן צריך 2 ממסרים , וכן הם מתאימים. אם זה מסובך מדיי בשבילך , אתה יכול להביא מנוע הגה מפירוק ולחסוך את הכאב ראש אבל זה יעלה לך בערך 500-700 ש"ח ובדר"כ אין עלייהם אחריות. אם תתקע דבר איתי, אני אנסה לעזור. נערך לאחרונה על ידי y0jik : 11-08-13 ב 13:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
שמעתי לעצתך והזמנתי את הממסרים
כשיגיעו אעדכן אתכם בתוצאות אני מחזיר שוב לגבי השאלה ששאלתי לאחר מכן - יכול להיות שכבלי הצתה לא תקינים יגרמו לבעיה או אפילו פגיעה בממסרים הנוכחיים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו GT
|
לא אין שום קשר בין מה שעשית במנוע לתקלה בהגה זה במקרה קרה לך אחרי שהתעסקת עם זה אבל שוב אין שום קשר בין זה לזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
צטט:
הי seidman גם אני לפני החלפת הממסרים (לבד), האם הבעיה שלך הסתדרה בעקבות ההחלפה ? הבעיה אצלי היא רק בקיץ, כנראה שהמגעים רופפים כאשר הטמפ' עולה. אשמח לשמוע תוצאות ותודה רבה ל- y0jik שנתן את הלינק לממסרים האלו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
עדכון:
לאחר שהממסרים הגיעו שבוע שעבר הגעתי היום למוסך והשארתי לטיפולם לצערי קיבלתי טלפון מהמוסך שעדכנו שיש צורך בהלחמות קטנות שהמוסך לא יכול לבצע אי לכך - יש מישהו שמכיר מוסך אמין באזור הצפון - חיפה שיכול לבצע הלחמות קטנות \ אלקטרוניקה זעירה ולהתקין את הממסרים ? נשמות טובות יזכו במצוות. כמו כן, התקלה לא הופיעה בשבועיים האחרונים, טפו טפו טפו אבל ברור לי שזה מצריך טיפול וכרגע אני עובד בעיקר על מזל, תפילות וברכות מהבא בא סאלי נערך לאחרונה על ידי seidman : 26-08-13 ב 15:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פיאט פונטו ספייס גיר רגיל 2002 + מנוע 1420 +יד 2 +155 אלף קילומטר | soso1231 | מכירה | 1 | 06-03-13 22:04 |
ראש מנוע ספייס 2002 16v | forum770 | פונטו - טכני | 16 | 12-07-12 00:38 |
הלך מנוע פונטו ספייס 2002 1.2 16V | YuvalY | פונטו - טכני | 25 | 18-07-11 23:39 |
טרמוסטט או ראש מנוע? ספייס sx 2002 | itai182 | פונטו - טכני | 29 | 16-06-11 07:53 |
פיאט פונטו MK2 שנת 2002 - שירטוט מנוע | hgilad123 | פונטו - טכני | 12 | 08-04-09 23:52 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד