![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
פיאט אונו S-60
יש לי פיאט אונו כפי שכבר הבנתם כבר למעלה מחמש שנים במהלך השנים שיפצתי קצת את הרכב ראש מנוע תימינג רדיאטור גיר קלאצ' עוד כהנה לאחרונה גיליתי תופעה מהאגזוז יוצא לי מים כמו ממטרה ישירו מהרדיאטור אמרו לי שזה ראש מנוע,פאקום ראש, פקק בין הגיר למנוע ובכלל שלא כדאי לתקן ולהחליף יש מנוע כי המחיר הוא כמעט זהה אני אוהב את הרכב הזה ורוצה לתקן אותו לתשובתכם ועצתכם אודה ברק
![]() ![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
טוב קודם כל, פיאט אונו אני חייב לציין, האוטו הראשון שלי (אומנם לי יש 1.4.i.e.s מודל 94) כבר 7 חודשים ואני חייב לציין שזה אוטו בסט להתחלה ואני קניתי אותו שמור מאווווד...
לגבי האונו שלך [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] אם היא שמורה מבחינת החלקים שהחלפת, קוסמטיקה, מכות אני חושב שכדאי ושווה לך להחליף את המנוע... בסה"כ זה אוטו מוצלח ביותר בשנתון שלו... בברכה אלי ![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
Re: פיאט אונו S-60
צטט:
קבל ממני גלולת הרגעה, פליטת המים מהאגזוז היא טבעית, והיא נוצרת בגלל עבוי, כלומר גזי הפליטה העוברים בתוך צינור הפליטה הקר, גורמים לעבוי, שתופעת הלוואי שלו , היא מים שנפלטים מצינור הפליטה, ונשרפים מיד עם העלאת טמפרטורת צינור הפליטה. באם לא חסר מים ברדיאטור, הדבר תקין, ואתה יכול להרגע. בברכה צביקה |
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד