![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: גרנדה פונטו
|
החלפת מנגנון חלון ידני בגרנדה פונטו
אהלן,
לאחר מספר שנים עם ספייס שדרגתי עכשיו לגרנדה שנת 2009. הרכב במצב טוב, אבל החלון האחורי שמאלי עם מנגנון תקול. ע"פ אהרון ממוסך שמשון הרצועה הפנימית עוד שנייה הולכת ועדיף לא לגעת בחלון. התיקון אצלם בגלל שזה מקורי יעלה 1700 ש"ח! אני מעוניין לתקן את החלון, אבל במחיר הזה כבר אפשר להחליף את הדלת... האם יש לכם המלצה למוסך לא מורשה (אחרי הכל, לא מדובר פה על גיר, או מנוע או משהו קריטי. סה"כ מנגנון חלון) אשר יכול לתקן לי זאת בעלות קטנה יותר באזור המרכז (אני מפ"ת). וכמובן אם יש לכם הערכה לעלות של תיקון שכזה. בנוסף, הרכב אומנם ב52000, אבל הייתי רוצה לעשות טיפולון של שמן, פילטרים. שום דבר מעבר. ב60K אני אעשה טיפול מלא אצל שמשון כמו תמיד. האם יש לכם המלצה למוסך זול וטוב שאפשר לסמוך עליו בדברים הקטנים באזור פ"ת? תודה מראש! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מנגנון חלון ומוסך בפ"ת
לתיקון בעיית מנגנון החלון פנה אל קובי כאן: www.musach.co.il/details.asp?id=231
מוסכים בפ"ת, כפי שביקשת: 1. מוישיק כאן: www.musach.co.il/details.asp?id=357 2. אמיר כאן: www.musach.co.il/details.asp?id=527 נא עדכן ממצאים ותוצאות, לכשיהיו. בהצלחה ובברכה - רפי לין
![]() |
#3 |
Junior Member
|
וואו. אתה ממש בכל מקום
![]() ותודה רבה! אני בשבוע הבא אגש לטפל בחלון! לגבי מוישיק ואמיר, האם אפשר לשמוע קצת פרטים עליהם? על רמת המקצועיות והידע שלהם בפיאט ובגרנדה בפרט? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
המוסכים בפ"ת
שני המוסכים שכתבתי, הנם מוסכים כלליים ואין להם התמחות מיוחדת בפיאט.
אישית, אני הייתי מעדיף הלאה את "מוסך שמשון" שהנו מורשה היבואן ומכיר היטב את מכוניות פיאט על כל הדקויות הנלוות וכך אני עושה עם מכוניות הפיאט שלי (שתיים). מצד שני, ברור שלצורך החלפת שמנים, מסננים, רפידות ונעלי בלם וחלקיהם לא צריך התמחות מיוחדת. כעת הבחירה בידיך. בברכה - רפי לין
![]() |
#5 |
Junior Member
|
תודה רבה לך!
אני כבר כמה שנים מטפל את שמשון. אני רק רוצה לעשות אצל מוסך כללי החלפת שמן ופילטרים. שום דבר מעבר. פשוט כי זה רכב יד 2 ורציתי לישר קו. האמת שאני גם צריך להחליף את הנוזל קירור. משום מה הוא שקוף ואני חושש שהוא מי ברז. אבל פה אני אהיה צריך את שמשון בשביל הפאראפלו... אני רק לא מעוניין לשלם מאות שקלים על סה"כ החלפת הנוזל... |
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פרוייקט החלפת לדים בגרנדה פונטו 2009 | dim4ik007 | שיפורים וקוסמטיקה | 6 | 25-09-12 13:12 |
מנגנון חלון קדמי שמאלי בדור 1 | aviady | פונטו - טכני | 2 | 08-06-10 12:43 |
מנגנון ל חלון חשמלי | מיכאל | טמפרה - טכני | 8 | 25-05-09 12:14 |
מנגנון הרמת חלון | Akusho | טמפרה - טכני | 6 | 13-03-09 19:09 |
שיפוץ מנגנון של חלון חשמל | NaorSub | פונטו - טכני | 3 | 14-07-08 21:58 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד