![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: ELX 2002 ידנית
|
תקלה - מנורת הגה חשמלי אדומה (נדלק ונכבה)
שלום וערב טוב לכולם.
יש לי בעיה שקרתה לי כבר כ4 פעמים ואני מעוניין לבדוק את הנושא ואם עליי לשבור קופות חיסכון על מנת לתקן את התקלה הידועה בפיאט - הגה חשמלי. המצב הוא כזה: קורה לפעמים (לרוב כשהרכב אחרי יום שלם בשמש) שכשאני מניע נדלקת המנורה האדומה של ההגה וההגה מאוד מאוד קשה. ואז אני מכבה את הרכב, מניע שוב והכול נעלם ואני נוהג כרגיל. השאלה שלי היא מה התקלה יכולה להיות? קונקטורים? חיישנים? המנוע הידוע לשמצה? מוט הגה? אין תיקתוקים מההגעה כשאני מסובב, אני אף פעם לא מגיע לסוף המהלך של ההגה, וא-ף פעם לא השתמשתי בהגה הCITY. אשמח לעזרה מהמומחים. ד"א - אני בהתייעצות מול גורם שאני סומך עליו מאוד, ואני יבדוק את הנושא במהירות האפשרית, אבל תמיד עוד ייעוץ לא מזיק ודעה ויידע של עוד אנשים לא ייגרום שום דבר רע. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
הגלגלים שלי: ספייס SX
|
גם לי זה קרה כמה פעמים (דווקא שהרכב יצא מטיפול) נורה אדומה נדלקה וההגה בקושי זז, לחצתי על כפתור CITY לשכמה שניות והכול חזר לקדמותו.
לי יש מוטו כזה בחיים - כל עוד זה עובד אל תיגע. ובנתיים זה עובד (ושימשיך כך) אז לא נוגעים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
הגלגלים שלי: פונטו 16V
|
המנוע הגה הזה ממש מתנהג מוזר...אצלי לפעמים הנורה נדלקת ונכבית בהנעה הבאה ללא שום שינוי בתחושת ההגה...אני נוהג כבר בסביבות השנה ככה (23K קמ) וזה ממשיך. יש לציין שבחורף כמעט לא ראיתי את הנורה, לאחרונה שהתחיל הקיץ התכיפות שלה גדולה יותר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
נשמע כמו בעיית מגעים.
אולי כדאי לבדוק את העניין שכן, יתכן ובעיית מגעים יכולה לשרוף מנוע ? |
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מנורת סימן קריאה אדומה נדלקת בהילוך ראשון+שני. | yulian1986 | שאר הדגמים - טכני | 7 | 27-09-10 14:49 |
אונו שנת 93 60S מנוע 1100 הרכב מגיע לחום מסויים ונכבה | avi1970 | אונו - טכני | 4 | 19-02-10 23:11 |
הרכב מגיע לחום מסויים ונכבה | יוני | אונו - טכני | 19 | 13-10-09 09:20 |
רכב מקרטע ונכבה ספייס 2003 8V | ran | פונטו - טכני | 1 | 07-06-09 12:38 |
פתאום הHGT מגמגם ונכבה בסל"ד סרק.. יד רעיון? | agent5 | פונטו - טכני | 22 | 26-12-08 17:34 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד