![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
מנהל
|
נצפתה היום בת"א אונו 2010
היום בצהריים בעודי נוהג ברחוב אבן גבירול בת"א שיפשפתי את עיני ולא האמנתי למראה עיניי.
למרבה התדהמה הבחנתי בפיאט אונו 2010 (דגם שמיוצר בברזיל ואינו מיובא לישראל כלל) עם לוחית רישוי ברזילאית. (אני לא רוצה לחשוב לעצמי כמה עלה למשוגע שהביא אותה התענוג להביא אותה מברזיל לישראל ולמה בכלל) הרכב נראה חביב מאד. החזית שונה לעומת האונו שאנחנו מכירים (במיוחד בגריל, מכסה המנוע והפנסים) החלק האחורי די דומה לאונו המוכרת עם שינויים מינורים במיוחד בפנסים האחוריים. ברכותי למשוגע שטרח והביא אותה כל הדרך לארץ הקודש.
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
פיאט החליטו לשווק את האוטו הזה רק לדרום אמריקה בהתחלה כדי לראות
אם שווה להם בכלל לשווק אותו לאירופה אין לי מושג בכמה הם מוכרים אותו שם, לפי השמועות במחיר די זול האוטו הזה ידני, לא שמעתי על דגם שהם עשו אוטומטי אני לא יודע אם הבן אדם שהביא אותו לפה הוא עד כדי כך משוגע מכס על מכוניות בדרך כלל הוא 80 אחוז יכול להיות שהם מוכרים אותו שם ממש בזול, אם אתה רוצה אני יכול לברר לך את המחיר שפיאט משווקת לצרכן פרטי בדרום אמריקה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
הגלגלים שלי: גרנדה פונטו
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
|
הוא כתב שרק החזית שונה אז הוא לא מדבר על האונו החדשה שלא נראה לי שהתחילו לייצר בכלל
ובטח שהוא לא מדבר על הפונטו ספייס הלבנה עם הפוטושופ *** ![]() הוא מדבר על כזאת: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Fiat_Mille_2005.jpg ואם לאוטו יש לוחיות של ברזיל אז זה אוטו של תייר/שגריר ולא אוטו שיישאר פה, הרבה מכוניות מוזרות מגיעות לארץ ככה ולא נשארות פה, אם שאם הם גרוטאות אז הם ננטשות פה אבל אי אפשר לקנות אותם במילא כי אין להם רישוי בארץ.
![]() |
#6 |
מנהל
|
אכן ליאור .
ראיתי רכב בדיוק כמו בקישור שהעלית. פיאט מילה? טוב לדעת שיש דגם כזה. בכל אופן לא מבין מי התייר המשוגע שטרח והביא אותה כל הדרך לארץ. זה הרי עולה לא מעט כל הכאב ראש הזה.
![]() |
#7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
|
אבל איך זה שלא שלפת את הטלפון וצילמת???
![]()
![]() |
#8 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto XTZ
|
לפי איך שזה נראה, זבל נשאר זבל. לא הייתי קונה את זה..
קופסת גפרורים עם מנורות שקופות מפלסטיק כמו שעושים היום. זה הדבר הכי מודרני שם כנראה. כדאי מאוד שלא יביאו את זה לארץ כי כמו שאנחנו יודעים, אם יימכרו את זה בישראל (וסביר להניח שלא ימכרו) אז זה יהיה בסכום כל כך גבוה שלא יהיה שווה לרכוש את האוטו הזה. אני חושב שאם היום הייתי צריך לבחור פיאט חדשה אז הייתי בוחר פונטו איבו מולטיאייר 105 כ"ס ידנית. מחזיק אותה לתקופת האחריות ומוכר לאחר מכן. למרות שעדיף כבר לחפש 1600 ידנית אם מוכרים היום בכלל, כי רוב הדגמים מגיעים אוטומטיים.. נערך לאחרונה על ידי r.a20 : 02-07-10 ב 14:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל
|
חברים יקרים
היום נפתרה התעלומה. מדובר חד משמעית באופן בדוק (בדקתי מקרוב לאחר שנתקלתי בה היום) בפיאט אונו שנת ייצור 2010 (ולא שום דגם אחר כמו שחלק סברו כאן) הרכב שייך לשגרירות מצרים בישראל ומשמש את אחד הדיפלומטים שלה. הרכב הוא אכן פיאט אונו 2010 (דגם שכמובן לא נמכר בישראל) ומקרוב הוא נראה רכב נאה מאד . לרכב לוחית רישוי דיפלומטית .
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
נצפתה היום אאודי R5 עם הגה בצד ימין | צביקוש23 | רכב כללי | 2 | 09-06-10 20:10 |
היום נצפתה אבארט' מיוחדת באזור פתח תקווה!!! | BentzZz | תמונות וסרטונים של חברי המועדון | 19 | 26-12-09 11:23 |
נצפתה היום לנציה אינטגרלה אדומה | צביקוש23 | פיאט אספנות | 3 | 06-05-09 22:34 |
היום נצפתה פונטו 3 דלתות S75 (כמו שאני מחפש ) | Amit | קניה | 1 | 11-04-09 14:21 |
נצפתה היום פרארי חדשה מחכה לשחרור | צביקוש23 | רכב כללי | 9 | 26-03-09 21:11 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד