![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: גרנדה פונטו
|
תוצאות נתוני צריכת דלק ספייס אקטואל 2006
סוף סוף אני רגוע,
אחרי שעשיתי טיפול (אצל שמשון) עם פירוק וניקוי בית מצערת + טיפול גדול (החלפת מצתים) וטיימינג הרגשתי שינוי (לטובה) בסחיבת הרכב. מסתבר שגם מצאו חור באגזוז לפני הממיר והחיישן וסידרו אותו ועכשיו חיישן החמצן עומד על 1.010 ולא על 1.030 כמו שהיה לפני כן. ובכן החלטתי לעשות בדיקה של צריכת דלק והגעתי לתוצאות מעניינות : בתוך העיר (נסיעות קצרות של 12 ק"מ : 13.3 ק"מ לליטר בירושלים מחוץ לעיר (מירושלים להרצליה וחזרה) : 18.7 ק"מ לליטר נתונים מצויינים לפי כל הדעות ! מבסוט מהרכב ובעיקר מתוצאות צריכת הדלק. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס דיינאמיק 80
|
יפה מאוד.
הצריכה אצלי דומה מאוד, דיינאמיק 2005, עם תיבה רציפה.
רק שים לב שהנסיעה מירושלים למרכז היא נסיעה חסכונית במיוחד, כיוון שלא לוחצים כמעט על הגז בירידות - אני, ביום רגוע, ממש לא נוגע בגז ממחנה עופר ועד המחסום ב-443. אני חושב שאפשר לעבור את הדרך הזו בכיוון הזה ב-20 ק"מ לליטר בקלות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
הגלגלים שלי: גרנדה פונטו
|
נושא במחלוקת
אני מדבר על צריכה שמדדתי כאשר נסעתי הלוך חזור.
ירושלים גבוהה מהשפלה ולכן גם החיסכון שכאילו משיגים בירידות בדרך חזרה זה סיפור אחר לחלוטין. אגב מירושלים לתל אביב עד שער הגיא, יש מספר עליות שדורשות מאמץ לא קטן מהרכב כך שזה בעצם מתקזז עם הירידה... עם כל הנסיעות שלי היו במישור כמובן שצריכת הדלק הייתה הרבה יותר טובה... נערך לאחרונה על ידי Caveman : 07-03-10 ב 19:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto 2002 ELX 16V
|
מקס כמה עלה לך לנקות את בית המיצערת?
וכדרך אגב איך בידיוק ביצעת את הבדיקה של הדלק? כלומר מה התהליך? |
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
החלפת מים בפיאט פונטו אקטואל 2006 | adibtz | פונטו - טכני | 9 | 27-10-09 08:14 |
הצעת מחיר לטיפול 80k פונטו דגם אקטואל 2006 | shirant | פונטו - טכני | 12 | 06-10-09 00:53 |
עזרה לגבי פיאט פונטו ספייס אקטואל שנת 2006 ידני | hatem_abed | פונטו - טכני | 1 | 25-02-09 19:56 |
מגבים לפונטו ספייס אקטואל 2006 | shirant | פונטו - טכני | 5 | 01-02-09 23:46 |
פונטו ספייס 2006 אקטואל- כמה שאלות | shirant | פונטו - טכני | 15 | 18-01-09 16:17 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד