![]() |
|
![]() |
יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: kjn
|
חוות דעת על תוצאות בדיקה(פונטו ספייס 2001)
שלום,
אתמול לקחתי רכב לבדיקה לפני הקנייה. מדובר בפונטו ספייס 2001, יד 2, גיר רציף, כ- 80000 ק"מ. להלן תוצאות הבדיקה: מנוע, מערכת קירור, מערכת דלק, מערכת הצתה- בלאי פנימי במנוע, צריכת שמן ולחץ עוקה מבלאי, רעשים במנוע + מגלגלות ואביזרים, נזילות שמן, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים- לתקן, לנקות מערכת קירור, לחץ גבוה במערכת קירור, תצרוכת דלק גבוהה, לתקן- סיבובי מנוע לא יציבים, לתאם מנוע. מערכת פליטה- תקין. סרן קדמי ומערכת היגוי- תקין. קפיצים- תקין. שילדה ומרכב- ליקויים בעלי משמעות גבוהה: תיקון תאונה מאחור, תיקונים בקורת שילדה, הוחלף פח אחורי ומולחם לשילדה, תיקון בתא מטען, סימני מתיחה בתחתית. ליקויים בעלי משמעות נמוכה: תיקונים במרכב פח וצבע, תיקון ברך שילדה קידמי שמאל, הוחלפו חלקי מרכב וברקסים, מעיכות בקורות תחתית, מעיכות סף ימין\שמאל, פגיעות פח ופגמים בצבע. מערכת בלמים(ללא פירוק גלגלים)- לפרק גלגלים לבדיקה. צמיגים- תקין. מערכת תאורה- תקין. העברת כוח- נקשיה בשילוב הילוכים + השהייה, רעש מתיבת הילוכים, נזילות שמן תיבת הילוכים, קרטר מעוך. מחוונים- תקין. הערות כלליות- יש לברר זמני טיפולים, תאריך מצבר 5/09, תפס סך שמש נהג פגום. בתודה מראש, שי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
הרכב עבר תאונה קשה מאחור. מבלי להיכנס לשאר הליקויים- אני לא הייתי קונה.
אגב, טעות נפוצה מצד מכוני הבדיקה- איך יש נקישה בשילוב הילוכים אם אין הילוכים?! זה גיר רציף! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
תאונה קשה מאחור, הוחלפו חלקי פח, הולחמו חלקים לשילדה מסקנה: לברוח ומהר !
לגבי ההילוכים גיא , זה עוד כסת"ח הרי אם תהיה בקרוב בעייה בתיבה המכון יגיד: הנה אמרתי לכם שיש נקישות ![]() נערך לאחרונה על ידי shachar : 26-06-09 ב 17:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
אני חייב לציין שהם מבדרים לא רק בנושא הנקישות, אלא גם "נקשיה בשילוב הילוכים + השהייה"
השהייה?! איזו השהייה?! זה הגיר היחיד שהשהייה לא אפשרית בו בכלל! ![]() למרות שמעבר לכסת"ח יש לי השערה לגבי זה: יש נקישה קלה שלוחצים על הברקס והגיר בP ומשם עוברים למשהו אחר - פשוט מנגנון הנעילה של הגיר - מי יודע אולי זו הנקישה שהם שומעים. והשהייה - לוקח לרכב איזה חצי שנייה לעשות "קיק-דאון", אולי זו ההשהייה.
![]() |
#5 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
הוא גם עבר תאונה קשה בחזית שלו.
אני הייתי נמנע.
![]() |
#6 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto MK2 Young 2003
|
תעבור הלאה לאוטו הבא, האוטו הזה נראה לי היה אקורדיון פעם מחצו אותו משני הצדדים.
![]() |
#7 |
Junior Member
הגלגלים שלי: kjn
|
טוב, ירדתי מזה. אם כבר אקורדיון אז לפחות כזה שמנגן גם...
תודה לכולם. |
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פונטו ספייס 2001 | מכירה | 3 | 06-10-14 10:17 | |
עצה לקראת רכישת פונטו ספייס 2001 ופיענוח תוצאות בדיקה | talsha | פונטו - טכני | 9 | 28-05-09 01:21 |
חוות דעת לגבי טיפול 100K ספייס 2001 ELX | vq86220 | פונטו - טכני | 11 | 01-11-08 16:35 |
תוצאות בדיקה לפונטו ספייס ELX | yaniv21 | יעוץ ברכישת רכב | 6 | 01-10-08 17:08 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד