![]() |
|
![]() |
יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: בעזרת השם בארבו
|
ייעוץ לאחר בדיקת רכב - פיאט בראבו
שלום לקחתי היום פיאט בראבו 1400 דגם S ידנית שנת 97 לבדיקה
בבדיקה התגלו הדברים הבאים מנוע: נזילת שמן , מערכת תזמון - רעש יתר , ראש מנוע - צריכת שמן מובילי שסתומים מערכת דלק: לבדוק לתקן מערכת מחשוב הזרקה - האוטו מקבל 52 כוח סוס מתוך 80 אפשריות מתלה קידמה : לכוון מערכת בלמים ללא פירוק גלגלים : בלם חניה - בלימה לקוייה העברת כוח : תיבת הילוכים ידנית - רעש יתר 140 אלף ק"מ סיכום משוקלל למצב הרכב בהתאם לשנת הייצור ^ מרכב - 70 שילדה - 100 פליטת גז ועשן - 100 מחוונים - 100 הילוכים - 90 מנוע - 67 בלמים - 95 סכום - 80 זה הבעיות שיש ברכב אני לא חושב שזה בעיות רציניות רציתי לדעת מה אתם אומרים כמה את חושבים יעלה לי לסדר מה שחשוב זה מערכת ההזרקה כיוון פרונט ומותחן של רצועת טיימינג אלו כל השאר זה דברים שוליים אודה אם תתייחסו ותעזרו לי תודה תמיר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
לגבי מותחנים וטיימינג.
לגבי מותחנים אני החלפתי טיימינג עם מותחנים ביחד עם עבודה עלה לי 850 ש"ח.
תיבדוק את חגורת טיימינג, אולי אתה לא צריך להחליף... דרך הגב אני החלפתי בבראבה ולא בבראבו אבל אני חושב זה אותו דבר... לגבי הזרקה אתה צריך לבדוק איפה הבעיה, אם מחשב לא תקין, מחשב משומש עולה בסביבות 1000 ש"ח. אמרו לך מה התקלה בדיוק??? נערך לאחרונה על ידי Lexxxa : 13-06-09 ב 00:28. סיבה: הוספת מידע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
ובלם היד חובה לתקן. זה גם לא יעבור טסט.
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
ייעוץ לפני קנייה פיאט בראבו 96 1.6 יד 1 | Tamir Lev | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 12-05-09 21:01 |
ייעוץ בקניית פיאט פונטו ספייס | alona22 | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 16-01-09 18:29 |
מבקש ייעוץ מ HGT-יסט בעל בולמי בילשטיין | farmalot | שיפורים וקוסמטיקה | 15 | 02-06-08 00:03 |
פיאט בראבו | emendi | מכירה | 5 | 05-05-08 04:00 |
פיאט אונו - רעידות לאחר ניקוי קרבורטור | פורום הגראז' | 7 | 10-05-07 19:53 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד