מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > מועדון פיאט ישראל - גרסה קודמת > פורום הגראז'
עקוב אחרינו ב-RSS

פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד..

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפנדה שלי!

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפונטו החדשה שלי!

שם:  
צפיות: 
גודל:   

החלפת ג'אנטים בפונטו ספייס שלי

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הגלריה של הפונטו החדשה

שם:  
צפיות: 
גודל:   

חשבתי שתאהבו

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

כלי נושא הצג מצבים
ישן 04-02-07, 17:36   #1
Guest

איך אפשר לדעת אם יש נזילת דלק?

כשאני מאמצת את המנוע לפני העברת הילוך ליותר גבוה יש ריח של דלק
או במהירות גבוהה
בטיפול האחרון שעשיתי שטפו לי את המנוע, אולי כי תיקנו לי נזילת שמן - לא יודעת למה שטפו, וזה דומה לאותו הריח פחות או יותר, לפני 3 שבועות
איך אפשר לדעת?

והאם זה בעייתי מאוד לסוע בלי ברקסים קדמיים?
כי לדעתי אין לי אותם ... אחוריים יש.

ואם אפשר גם להציע לי מוסך בראשון לפונטו ספייס 2001 בובה יפיפיה שלי
תודה

ישן 04-02-07, 22:40   #2
Guest

שתהיי בריאה כמה בעיות יש לך עם האוטו.....

ריח של דלק יכול לנבוע גם ממכסה שלא סגור כראוי (לסירוגין מכסה בעל גומיה שסיימה את חייה וכבר לא אוטמת )

במריאה שלי היה בעיה דומה המכסה לא היה ננעל וכל פעם אחרי תדלוק היה ריח חריף של דלק מכסה חדש עלה לי 35 שקל (תחליפי לא מקורי) בקשר לברקסים חכי למבינים יותר

אגב בדיקה שתעשי לגבי הדלק אפסי קילומטר'ז מלאי פול ועקבי אחרי צריכת הדלק חשבי זאת ידנית מחשב הדרך בפונטו לא אוהב לדייק יותר מידיי

כל טוב ובהצלחה

ישן 04-02-07, 23:56   #3
Guest

תאמין לי כבר בא לי לבכות
לא היו לו שום בעיות כשקניתי אותו ופתאם גיליתי כל מיני דברים שבא לי להרוג מישהו מעצבים בגללם

האוטו היה בובה, איך שעשיתי לו טימינג והחלפתי מיים בדרך פלאית הלך הטרמוסטט והתחיל לעלות הריח הזה שכבר אני לא יודעת אם כדאי לי לתקן את זה כי לפי זה יהיו עוד בעיות איך שאני אצא מהמוסך.
כולה היה עוד רעש קטן בהתנעה כשקניתי אותו, הרעד הזה, באופן קבוע, ובמוסך קוראים לי הסטרית ולא שומעים על מה אני מדברת, מוסכניקים לא צריכים לראות בחורה וישר לחשוב עלייה דברים כאלה מכאן הבנתי שהרעש הזה הכי סביר קשור לבלמים קדמיים ובמוסך אמרו לי שהאחוריים פיקס בלי לבדוק קדמיים.
בכלל בבדיקה כללית על הרכב שאסי וכו' אמרו לי שהכל בסדר.

סך הכל הרעש של הסליל של הכרית בהגה לא כזה מטריד, אני משאירה את זה ככה, וזהו אין תקלות.

מסקנה 1: לחפש מוסך טוב, מה דעתכם על המורשה ברחובות?
מסקנה 2: לא לקנות באמונה ממישהו רכב גם אם הוא מוריד לי 10000 במחירון.
מסקנה 3: לעבור קורס מהיר בפונטו.

ישן 05-02-07, 00:02   #4
Guest

מוסך שמשון ביהוד. תציגי את עצמך בתור חברת מועדון ואפילו תקבלי הנחה בלי להתמקח!

אם אין לך ברקסים קדמיים הרעש מהם היה בלתי נסבל והאוטו היה מסרב לעצור.

ישן 05-02-07, 20:52   #5
Guest

אבל אצלהם הייתי ויצאתי עם הנזק של הטרמוסטט
איך רחובות? יש עוד מישהו באזור שלי?

ישן 05-02-07, 22:03   #6
Guest

צטט:
במקור פורסם על ידי k
אל תעלבי, אבל את לא צריכה קורס מזורז בפונטו את צריכה קורס מזורז בהיגיון פשוט ובריא -
מה זאת אומרת אין לי ברקסים קדמיים, האם ליסוע למוסך ?
בטח שללכת למוסך! מה השאלה בכלל. אין מה לפנות אפילו לפורום. במוסך בבדיקה פשוטה, מהירה ולא ממש יקרה יבדקו את מצב הברקסים ואם יש או אין בעיה.

מוסך שמשון ביהוד קיבל בפורומים השונים המון המלצות ומעט אם בכלל ביקורות שליליות.
להערכתי, ברכב שלך או שלא הוחלף נוזל קירור זמן רב, או מילאו מים או ששמו נוזל קירור זול ולא מתאים. לא מעט פעמים לאחר מצב כזה והחלפה חזרה לנוזל הקירור המקורי אז נדפק הטרמוסטט. יש אפילו מעטים שטוענים שכדאי כבר מראש להחליף טרמוסטט.

וחוץ מזה אל תתלונני על טרמוסטט. יש כאלה שהולך להם טרמוסטט אחרי 3 שנים באוטו שמטופל בקנאות לפי הספר. טרמוסטט זה משחק ילדים מבחינת החלפתו והעלות לעומת חלקים רציניים אחרים.

אז כדאי שתפעילי שיקול דעת והיגיון בריא וקצת לנשום יותר אוויר.

קחי את הדברים כביקורת בונה ולא כירידה. ואם בכל זאת תעלבי - מה לעשות החיים קשים.

ישן 06-02-07, 07:37   #7
Guest

צטט:
במקור פורסם על ידי k
אני בטוח שאם תיגשי אליהם ותספרי להם את הסיפור של התרמוסטט (לא שאני זוכר מה הוא היה) אז הם יבואו לקראתך.

אחד הדברים שנהדרים בהם זה שהם קודם כל בני אדם, ומתייחסים ללקוחות שלהם ככאלה.

ישן 07-02-07, 00:06   #8
Guest

קודם כל, במוסך אמרו לי (בטלפון) שאין שום שיכות בין זה שניקו לי את המערכת של המיים ושמו לי נוזל קירור של פיאט לבין התקלה בטרמוסטט, אמרו לי מפורשות שהטרמוסטט יושב במנוע!
לכן אין קשר, והעובדה היא שנכון שהיתה ג'יפה כשניקו אבל הטרמוסטט עבד מצוין.

דבר שני, כשהגעתי למוסך ביקשתי בדיקה כללית וכל מה שצריך לעשות שיעשה, אני בהחלט מטפלת ברכב בקנאות מהסיבה הפשוטה שיש בי את ההסטריות שאם חלילה תקרא תקלה כשאני בנסיעה ארוכה הכי סביר שאני מיד אתעלף.. אז עדיף לתקן לפני מאשר אחרי
לא מחפשת הרפתקאות עם קלקולים באמצע הדרך.
יחד עם זאת ברור לי שהרכב לא חדש מהניילון וצפויות לו תקלות אבל זה לא נשמע לי הגיוני להכנס למוסך על X ולצאת עם תקלה Y , נראה לכם הגיוני????
איך אני יכולה להיות בטוחה שלא יעשו לי תקלות גרועות יותר??? אמון!
לא הגעתי לשם עם איזה מגבלה כספית מראש או משהו שמנע ממישהו לתקן משהו.

הבנתי שיש כאן מגמה להמליץ דווקא על המוסך הזה, לקחתי את זה בשתי ידיים ואכן שמשון (וכולם שם) אדם מקסים ונפלא ונשמע אלוף בידע שלו ברכבים, אבל מבחינתי אני זאת שנוהגת ברכב הזה ומבחן התוצאה כאן קובע:
1. חזרתי עם קלקולים (טרמוסטט וריח דלק עד עכשיו) שלא היו לפני
2. הרעשים שמכם הבנתי שזה ברקסים קדמיים (אפילו אם טעיתם אחרי הכל אתם לא ראיתם את הרכב שלי) שאני שומעת את הרעש הזה בכל התנעה של הרכב באופן קבוע, שם לא ידעו על מה אני מדברת! עובדה!

לכם יש בטחון כי אתם מבינים ברכבים, כשאני שואלת כאן על האוטו זה רק בשביל לתקן ולצמצם במינימום את זה שיעבדו עלי או ימציאו המצאות (גם בחורה.. בכל זאת, וגם לא מבינה בשיט ברכבים).

במקומי לא הייתם מחפשים מוסך אחר??? תאמינו לי זה חבל.

ישן 07-02-07, 00:35   #9
Guest

יקירתי מהתגובה האחרונה שכתבת ניתן להסיק דבר אחד בלבד....

שאת מפחדת ש"דפקו" או "ידפקו" אותך כי את בחורה ולכן ההצעה הכי טובה שלי אלייך זה לשלוח את

אבא,בעל,חבר, למוסך ותיאורטית לפי מחשובתייך האוטו יחזור תקין לחלוטין עם ריח ותחושת ניילונים של 2012

אגב סתם שאלה זה הרכב הראשון שלך?

אני ברכב הראשון שלי הייתי כל כך היסטרי שפעם החליפו לי נוזל קירור 3 פעמים בשבוע אחד רק כי טענתי שהצבע שלו לא ירוק מספיק

בקשר לבעיית הבלמים הייתי מציע לך להיכנס למוסך לבדוק את זה בדיקה לא אמורה לעלות יותר מ100 שקל ולפני שאולי תזרקי כסף סתם תנסי להרגיש איך האוטו בולם באוטו בלי בלמים קדמיים ההגה ישתולל בזמן בלימה. בהנחה שהפרונט שלך תקין בלמי בכביש ישר (לא במהירות של 150 מהירות סבירה) ושימי לב לשינוים בכיון הנסיעה של הרכב והאם את צריכה להפעיל כוח רב בהחזקת הרכב במסלול ישר כמו כן שימי לב לזמן הבלימה תגובה וכו'

ישן 07-02-07, 02:26   #10
Guest

יו!
אני ממש לא פוחדת שידפקו אותי!
אם הייתי במחשבה כזאת לא הייתי מבקשת שיעשו כל מה שצריך!
אני לא צריכה לשלוח אף אחד, אני אסתדר, אם לא דרך הפורום אז דרך נתיבים אחרים, מה נהיה שובניסט פתאום? לא מתאים לך.
ולא זה לא רכב ראשון, הקודם היה כל כך טרנטורה שהיו בו 0 תקלות.

ביהוד עשו בדיקה כללית אמרו שהכל תקין, בכל זאת באתי לטיימינג, הם ואני יודעים שהרכב בולם מצוין ואין משיכה, גם החובקים טובים, מאיפה הרעש הזה-תעלומה מסתורית.

הרעש שבכל התנעה הוא אותו רעש של משהו נגרר על הכביש בבלימה של מהירות (שקוראת לפעמים בטעות) מאותו אזור- מקדימה כאילו מתחת לדבשות.
ממש תעלומת המאה!!

אז כמו שאתה אומר, אני צריכה לעשות שוב בדיקה שיגידו לי מאיפה הרעש המטריד הזה במוסך שגם יתקנו לי אותו אם זאת לא בקשה גדולה מידי, ואולי על הדרך ימצאו דרך לבטל לי את מנורת האזהרה של הפנסים שדולקת ברכב באופן קבוע כשאני מדליקה אורות (למרות שהחליפו לי שם מנורות וזה לא עזר לכלום) יש מוסך?

כולה שאלתי אם יש מוסך.

כלי נושא
הצג מצבים

חוקי פרסום הודעות