![]() |
|
![]() |
יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: FIAT BRAVO
|
ייעוץ לפני רכישת פיאט בראבו
אהלן לכולםם.!!!
אני חדש כאן אני רשום במועדון מאזדה הישראלי מכיוון והייתה ברשותי מאזדה 323F שנת 96 שנמכרה בצער רב לאחר תאונהה רציניתת. כרגע אני מחפש רכב שיישרת אותי במהלך ה3-4 שנים הבאות מחפש רכב ספורטיבי שנראה טוב שייקח אותי ממקום למקום מבלי עצירות במוסכים וכד' מצאתי פיאט בראבו שנת 98 http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDet...19714ef2d7eefc מאחר והתקציב שלי הוא לא בשמיים (15K) ואני בן 18 ומחפש רכב לתקופת הצבא זה הרכב שנראלי שיישרוד את ה3-4 שנים איתי אני לא מתכוון ללכת לג'מייקנות למיניהם עם הרכב או להתחרות ו"לשחוט" את הגיר/מנוע ושאר הרכיבים. מאחר ולא קיבלתי תשובה מספקת בשום פורום אחר החלטתי לבוא למועדון שלכם פה ומקווה לקבל תשובות מספקות על הרכב בכלליות והאם כדאי להתקרב אליו בכלל=] תודה לכולם אילן כץ. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
ברוך הבא.
סך הכל לפי מה שרשום זה נשמע כאופציה טובה, אם הוא טופל במורשה באמת כמו שהוא אומר אז אמורה להיות היסטוריה של הטיפולים, תבקש לראות אותה ולבדו שהקילומטר תואם לתאריכי טיפולים. לדעתי למרות המחיר הנמוך תיקח לבדיקה או לפחות למוסך טוב ואמין שאתה מכיר שייתן לך חוות דעת על הרכב, וגם קח למוסך פחחות שיבדוק מצב שלדה, תאמין לי אתה לא רוצה רכב ישן עם מכות בשלדה. ואל תדאג, גם אם חשבת ללכת לג'מייקנות למיניהם, זה לא יהיה עם האוטו הזה. ובמקרה המזדה שלך היית אדומה? היום ראיתי אחת אדומה מרוסקת מקדימה עם שמשה מנופצת
![]() |
#3 | |
Member
|
צטט:
בלי קשר לאשכול אבל אני יענה לך המאזדה כן הייתה אדומה היא עברה שיקום לאחר התאונה ואפילו עברה טסט http://www.mazdaclub.co.il/forum/sho...4113#post14113 בכל אופן היא נמכרה כבר ולפי מה שהבנתי עברה כבר יותר מבעלות אחת. עכשיו אם יהיה אפשר לחזור לנושא של האשכול אני יישמח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
בראבו 1.4 12V הוא לא ממש ספורטיבי. תמצא 1.6 16V, מנוע זה יותר אמין.
אם לקחת אז רק גיר רגיל. רכב נחמד, תמצא אחד שטיפלו בו ושמרו עליו בעבר. היה לי בראבה 1.6 16V. נהנתי מהרכב. היו כמה תקלות, אבל למי אין ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
זהו??
חשבתי אני ייקבל המון חוות דעת והצעות למיניהם אבל רק 2?? כנראה גם פה אני לא יימצא תשובות מספקות כמו בשאר המקומות |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פיאט hgt
|
חח נראה לי שכחת שעכשיו כיפור .. תחכה כמה ימים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
אני מקווה שיהיו תשובות מספקות מאנשים שהיה/יש ברשותם את הרכב הנ"ל
מכיוון שבסוכות אני מתכוון לנסוע לראות את הרכב דיברתי עם בעל הרכב והוא אמר שיש אצלו את כל הקבלות על כל מה שהרכב עבר והכל עם אישורים והוכחות ממוסך מורשה. הוא חייל ואין באפשרותו להחזיק את הרכב הנ"ל כמו כן הוא קיבל קטנוע חדש לכן מוכר את הרכב |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
זהו! מה רצית? שאני יכתוב לך ספר?
אתה מתנהג טיפה בזלזול, ברצוני להזכיר לך שאף בן אדם פה לא חייב כלום לאף אחד. התשובות לא מספקות? תמתין עוד כמה זמן, אולי יכנס מישהו וירשום את מה שאתה רוצה לקרוא. אתה יכול לחפש בפורומים אחרים (גם בחו"ל) או בגוגל. קראת בפורום שלנו את כל הנושאים שקשורים לבראבו/בראבה? אם לא, אז תתחיל, יש הרבה נושאים פתוחים עם פירוט של הרבה תקלות. נ.ב. אתה שאלת שאלה כללית, קיבלת תשובה כללית! תתחיל לפרט, איזה שנה, מנוע, יד, בעלות קודמת, ק"מ, מצב מכני, מצב קוסמטי, טיפולים, איכות חלקים/נוזלים וכו'... בהצלחה. נערך לאחרונה על ידי Lexxxa : 18-09-10 ב 20:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
אם יש פה מישהו שיכול לתת לך תשובות לכל השאלות שלך זה לקסה, אז אל תזלזל ואתה יודע , יום כיפור לא כולם כופרים כמונו, יש כאלה שצמים.
תמתין בסבלנות.
![]() |
#10 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
אם הפרטים במודעה נכונים אז נראה אחלה של אוטו
רק תדע שזה מנוע 1400 סמ"ק ואין מה להשוות למאזדה 323F הרכב הזה נועד לשרת בחסכוניות עם מראה ספורטיבי ונהיגה פחות עצבנית מזו של המזדה ראיתי במודעה שלך כתבת אני טס נמוך הפיאט הזו לא לטייסים!!ח ח ח היא מעדיפה על הכביש מאשר בשמיים |
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
לפני רכישת רכב ראשון... | ZeroTime | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 10-12-09 14:50 |
ייעוץ בקניית פיאט בראבו .98 | tribe | יעוץ ברכישת רכב | 22 | 21-08-09 17:55 |
ייעוץ לאחר בדיקת רכב - פיאט בראבו | Tamir Lev | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 13-06-09 03:10 |
ייעוץ לפני קנייה פיאט בראבו 96 1.6 יד 1 | Tamir Lev | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 12-05-09 21:01 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד