![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו s60
|
מאוורר מנוע לא נכנס לפעולה כשמפעילים מזגן
שלום לכולם
פונטו שנת 2000 S60 עם מזגן של 4 מהיריות . יוניט החום שיושבת על מצנן המים יש לה 3 חוטים. האוטו מתחמם לי בימים החמים (עם מזגן ובלי מזגן) והטמפ' עולה יותר מהחצי . המאוורר פועל אבל כנראה שלא מספיק ואני חושב שמהירות אחת עובדת כשמפעילים מזגן המאוורר של המנוע לא נכנס לפעולה . איזה בדיקות אני יכול לעשות? אין טרמוסטט ברכב. משתמש בנוזל קירור מקורי. אין לחץ בצינורות הרדיאטור כשהרכב מתחמם. נערך לאחרונה על ידי דידו : 19-07-11 ב 07:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
התחממות המנוע
ציטוט שלך: המאוורר פועל אבל כנראה שלא מספיק ואני חושב שמהירות אחת עובדת.
"אני חושב" זה לא מספיק ולא פותר בעיות. צריך לבדוק אם 2 מהירויות המאורר הרדיאטור אכן פועלות ואם המזגן גם מפעילן. לא טוב למנוע הרכב שאין טרמוסטט וצריך שכן יהיה טרמוסטט (תקין ונכון). התחממות מנוע עלולה להוביל גם לתקלה (יקרה) בראש מנוע ולכן המלצתי לך שמוסך שמכיר את מכוניות פיאט יבדוק הכל (ויתקן, אם צריך). אני יכול להמליץ לך עליהם (בקש את פאבל): http://www.musach.co.il/details.asp?id=659 בברכה - רפי לין
![]() |
#3 |
Senior Member
|
רפי תודה על העזרה שלך לאתר הזה .
אני רוצה לבדוק בעצמי מה הבעיה אם יש שיטה או משהוא תסביר לי. ואני יודע שבלי טרמוסטט הדלק לא מתאדה ונהיה בלאי מהיר למנוע . אל תדאג יש לי ידיים טובות ![]() אם אפשר הסבר על הבדיקה שנית לעשות אותה ואיזה פריטי יכולים להיות הגורם לתלקה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
איך אפשר לחבר את המאוורר ישיר שיעבוד קבוע במהירות הגבוהה??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
הפעלת נסיון של מאורר הרדיאטור
נתק המחבר של היוניט חום שברדיאטור.
הפעל את מתג ההצתה למצב ON. בצע גישור בין החוט האמצעי הבודד שמחבר היוניט (זה מינוס קבוע) פעם אל חוט אחד מהשניים הצמודים ופעם שנייה אל השני. בכל חיבור כזה, צריך לפעול מאורר הרדיאטור באחת המהירויות, באחד האיטית ובמשנהו במהירה. בברכה - רפי לין
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
abs נכנס לפעולה מוקדם מדי | harelazulay | פונטו - טכני | 6 | 21-01-11 20:20 |
טורבו כניראה לא נכנס לפעולה אחרי טיפול במוסך מורשה. | yulian1986 | שאר הדגמים - טכני | 11 | 23-12-10 14:18 |
מאוורר לא נכנס לפעולה לאחר נסיעה ארוכה | zah | פונטו - טכני | 13 | 04-12-10 19:29 |
בעמידה האוטו מתחמם מעט ומאוורר נכנס לפעולה | Niro | פונטו - טכני | 24 | 05-11-09 21:22 |
ספייס 2002 התחממות, מאוורר רדיאטור לא נכנס לפעולה. | herman | פונטו - טכני | 2 | 17-05-09 22:54 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד