![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
![]()
שלום לכולם,
השבוע נתקלתי בבעיה רצינית. במהלך הנסיעה האוטו התחיל לעשות רעשים כמו חור באגזוז, אחרי 10 שניות נכבה האוטו ועצרתי בשולי הכביש. היום אחרי בדיקה של מוסך הוא אומר שהרכב התחמם מאוד (לא מבין איך מים היו והוונטה תמיד עבדה) ועיקם את הבוכנות מרוב החום, וניהיה סדק בראש מנוע מהחום. ההתייעצות שלי איתכם זה האם כדי בכלל לסדר את זה? אני גם ככה מתכוון למכור אותו ונגמר הטסט בדיוק עוד 3 שבועות.. זה סיפור יקר? תודה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
איזה פונטו איזה שנה ק"מ ויד
במצב שלך הוא יחסית קל אם אתה רוצה לתקן קונים מפירוק או מיבוא מנוע מרכיבים ונוסעים השאלה כמה שווה הרכב כמה השקעה יש מסביב והאם כדאי תהיה לך בעיה בהמשך שהרי לא יפתחו מנוע מפרוק ויבדקו את תקינותו את זה אתה תרגיש בהמשך ואוליי לאחר שהאחריות תיגמר בדוק במיוחד את מעברי המים שהם סימן לטיפול טוב במנוע המון סידן וחלודה מנוע לא טוב רצוי להחליף אטם ראש שהרי האטם מתייבש ותלוי כמה זמן עמד המנוע |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
איך בדיוק לאחר בדיקה המוסך קבע שהתעקמו הבוכנות.אי אפשר לדעת בלי לפרק.
אני סבור שאתה יודע אם זה סיפור יקר. מניסיוני זאת השאלה הראשונה. ששואל בעל רכב תקול. כמה אמרו לך במוסך ?. דוד.
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
צטט:
הרכב הוא פיאט פונטו ספייס 2001 דגם EX 129,000 קילומטר באמת שמור מאוד חיצוני ופנימי, יד 4 כל הבעלויות היו פרטיות פרקו את המנוע לגמרי וראו שהבוכנות עקומות מהחום וזה היה הרעש הם נתקעו במהלך הנהיגה, ויש סדק בראש מנוע כל השמן והמים התערבבו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
תקלה במנוע הגה חשמלי ובחיווי כריות אוויר - פיאט פונטו ספייס | ron2506 | פונטו - טכני | 1 | 13-05-11 22:02 |
טיפול במנוע הגה בספייס 2001 | yakirkli | בעלי מקצוע | 11 | 20-09-10 19:17 |
דליפת רצינית של מים בעצירה/כיבוי רכב - פונטו 2000 | niminim81 | פונטו - טכני | 1 | 12-05-10 11:53 |
SX 2001 בעיות במנוע דלת | עומר | פונטו - טכני | 0 | 04-04-08 07:14 |
בעיות חשמל במנוע - ספייס | פורום הגראז' | 3 | 20-06-06 10:00 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד