![]() |
|
![]() |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: Cupra R
|
אהבה זהובה.. (פרוייקט מתעדכן).
אז ככה לאחר חודשיים עם הHGT שלי.. החלטתי לעשות פרוייקט.. ומכיוון שכול פעם יצצו כול מיני תוספות... הפרוייקט יתעדכן..
אז ככה לאחר חודשיים עם האוטו שלא נעשה כמעט כלום, (טיפול 145K+ תיקון נזילה באטם מנוע) היום קרה השיפור שהכי רציתי... נרכשו קוילאוברים של VMAXX (כמובן תודה ענקית לשחר מהפורום, כי בילעדיו הייתי נוסע עוד שנה כמו ג'יפ). הקוילאוברים עדיין לא הורכבו.. והם כנראה יחכו לשבוע הבא.. בגלל שיש לי טיפול של החלפת רפידות + צלחות + כנראה שאלבש ג'יאנט חדש. כמו כן נרכש ווילון אחורי חדש.. וכמובן גם פה שחר נכנס לתמונה ועושה לי לוגו ![]() ברדליין בחולון הוזמן היום אנג'יל אייז.. הבחור אמר שרק בעוד חודשיים יגיע.. כמו כן כנראה שבקרוב מאוד אני יעבור לאזעקת ביפר.. זהו לבנתיים.. אני יעלה תמונות של הקוילאוברים ושל הווילון מחר כבר... ככה שיש למה לחכות ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
יש לנו תת פורום במיוחד בשביל שרשורים כאלה.
ראה הועברת ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: IBIZA CUPRA 08 250 HP
|
צטט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: הונדה סיוויק
|
או וואה!! לדעתי מוקדם בישביל כל זה. אבל אם יש לך. אז למה לא!?
לדעתי היית צריך להוציא את מקסימום עם בולמים רגילים ולראות איך הרכב מתנהג ואחרי זה עוברים לנמוך יותר. (שלא בהכרח תמיד יתרון) תתחדש ! וסע בזהירות.. תעלה תמונות.
![]() |
#5 |
Senior Member
|
אאממ..
גל לגביי המחיר.. קיבלתי מחיר זנות.. בגלל אחד החברים פה, שהוא מכיר את המנהלים ב E&A..
(ועד כך עוד הפעם תודה)... המחיר של ה- VMAXX בסביבות ה- 4500 - 5000 אם אני לא טועה... מדובר ב קוילאוברים.. כדיר.. לגבי המקסימום של הבולמים שיש לי.. 2 הבולמים הקדמיים חדשים אצלי, בני 5 חודשים.. וכמובן שהם ירדו וימכרו פה.. לגבי האיכות עזוב אותך בולמים.. אם הייתי מקצר אותם עוד שנה הייתי צריך להתחדש בבולמים חדשים.. כך שעל האיכות של ההתנהגות של הרכב לא מתפשרים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
תזהר מהבחור מחולון מבטיח אבל עד שמגיעים הפנסים לוקח אצלו חודשים כך שתבדוק אותו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
אממ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: IBIZA CUPRA 08 250 HP
|
צטט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: GP
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
אמממ..
אז ככה עידכון קטן..
הרכב.. נמצא במעבדת פרונט כבר מספר ימים.. כאשר ביום חמישי בקושי הגעתי עליו ( למעבדה).. בגלל תיקתוקים בגלל.. ורעידות ומכות חזקות גם בדוושות וגם בהגה.. הוחלט להשאיר את הרכב שם לכמה ימים.. באותו יום חזרתי כי שכחתי את כרטיס העבודה באוטו.. אחד החברה אמר שהוא כבר רצה להיתקשר עליי.. כי אין תיקתוקים.. עושה סיבוב עוד הפעם וכבר אין כלום.. אז הוא לא יודע מה הבעיה.. אמרתי לו שזה לא פעם ראשונה.. וזה כול פעם ככה.. הרכב כבר היה ב לפחות מוסכים.. ואף אחד לא נתן פיתרון.. אחריי שבוע - שבועיים חוזרים התיקתוקים.. הוא אמר לי שייקח כמה ימים לאתר את הבעיה.. אמרתי לו שכמה שהוא ייצטרך.. כי אני כבר נואש בקשר לזה.. הוא אמר אני ייסדר לך את זה.. עלה לי חיוך בפנים כשהוא אמר את זה ![]() בקשר לפרוייקט.. הנמכה, צבע.. ועוד כמה דברים שאני מתכנן להזמין מחו'ל ייחכו קצת.. גם בגלל הבעיה הזאת.. וגם כי יש כמה בעיות מכאניות בדלק.. כגון צריכת דלק-זיהום אוויר, ברקסים גמורים, תושבות מנוע, כמה צינורות של רדיאטור, כנראה שגם משאבת מים תתחלף באחת חדשה, כמו כן גם.. אני ממש מעוניין להחליף את הוויראטור שלי + טיימינג.. המנוע עושה רעשים של דיזל.. והוא יעבוד אצלי יותר שקט מי רכב היברדי חדש!!! ![]() אני מקווה ששבוע הבא יהיה מוכן הרכב ממעבדת פרונט.. שאני יוכל לטפל בדברים האחרים. ![]() מצטער שאני לא יכול לצלם את הבעיה בגלגלים.. פשוט הרכב מטופל כמה ימים במעבדה, ואני לא יכול להגיע כול פעם למעבדה.. בגלל העבודה.. אבל אני אעדכן. |
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
בעייה בהגה כח. | ofertal10 | פונטו - טכני | 1 | 19-01-10 13:52 |
רעידות בהגה | lrl23 | פונטו - טכני | 0 | 30-07-09 17:37 |