![]() |
|
![]() |
מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
למי ששאל-מפגשים במרכז
מפגשים במרכז יהיו כשחלק מהמגיבים פה יעמדו מאחרי המילה שלהם, ויואילו בטובם להגיע למפגשים אחרים שמארגנים פה , ועמלים עליהם.
רק תעלעלו בשרשורי מפגש קודמים, ותבינו על מה מדובר. כולם מודיעים קבל עם ועדה שהם מגיעים, ואז מה?? פנצ'ר? הקרבורטור עף לתוך האגזוז? לא! סתם, פקה פקה בלי כיסוי. אז תעשו טובה, בלי הצעות שאין למציע יכולת לגבות אותן. |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
כל מילה בסלע!!
זה פשוט איך אנשים שלא מגיעים למיפגשים מציעים הצעות ולא עומדים מאחוריהם
ועוד יותר מצחיק שרשומים כרגע 785 חברים במועדון.. אתם קולטים? אבל בפועל יש במועדון אולי בהגזמה פרועה 30 חברים קבועים ואיכותים שמגיעים למיפגשים!! חבל שכל השאר בכלל לא טורחים להגיע למיפגשים ורק מברברים כל הזמן! כאילו דחילק כל התירוצים כבר עברו את סף הגיחוך! כל אחד מאיתנו הוא אדם עסוק , לכולנו יש עבודות שונות , כל אחד מאיתנו גר בקצה אחר של הארץ ומן הסתם רבים כאן במצב כלכלי כמו כל המדינה אבל בכל זאת אני ועוד חברים מגיעים למיפגשים למרות הכל כי אכפת לנו וחשוב לנו! אז באמת אנשים! רוצים לבוא תבואו מכלב הלב ותראו רצון! תודה |
![]() |
#3 |
Guest
|
מישהו עצבן כאן מישהו אחר אני רואה?
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
תשמע , תראה
אני לא נוסע עם האונו נסיעות ארוכות אני לא לוקח אותה לצפון ,גם אף פעם לא ירדתי איתה לאילת אני מר"ג בוא נגיד אפילו אם המפגש היה באיזור נתניה מתחם איקאה או בכל מקום אחר שנגיד מקסימום חצי שעה נסיעה אני אשמח להגיע זה לא שלא כיף לעשות טיולים בצפון ממקום למקום כקבוצה כקבוצה אנחנו סבבה לגמרי והכל טוב פשוט אני לא חושב שהאוטו שלי אמין מספיק בכדי לעמוד בנסיעות ארוכות |
![]() |
#5 |
Guest
|
שמעו אנשים אני לא חושב שזה לעיניין שתמיד יש מפגשים או בצפון או בדרום...
תזיזו קצת את העיניינים ופעם אחת המפגש יהיה במרכז... בתקווה שיתקיימו אלי ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
ממתי יקום הפך להיות צפון?
אני לא אדבר יותר מידי כי אני עצמי לא הגעתי למפגשים ביקום, אין צורך להטיף לי, אני יודע שזה היה טיפשי מצידי, וזו טעות שלא תקרה שוב. |
![]() |
#7 |
Guest
|
דייי חפרתם בנושא............................................. ....
![]() ![]() |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד