![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#21 |
Guest
|
תגובה
רפי, תסכים איתי שתירוצים כגון "מוסך זה אינו מתמחה ברכב X ,Y", לא צריכים להופיע בשום מקום. לא מתיייחס כרגע למוסכים כללים [את זה אפשר להבין, חלמאות יש בשפע]
אבל מוסך מורשה צריך לדעת לטפל בכל סוגי הרכב שהיבואן זורק פה. זה לא לעניין שיטת הניסוי והטעיה במדינה מרובת תקלות מכניות כמו פה , שנגרמות בעיקר מרשלנות אישית ובשאר מכוח עליון או אמא אדמה. לא ייתכן ש כאשר יש לי תקלה לא אופיינית, אני צריך לנבור ברשימת המוסכים ולאתר לי גואל מציון. מוסך מורשה חובתו לדעת לטפל בכל סוגי הרכב. נקודה. זה לא מקצועי, ואין לזה מקום בשום מדינה מערבית . [למרות שבחלקים שונים פה אנחנו עדיין 100 שנה אחורה].. |
![]() |
#22 |
Guest
|
נכון ניר, אבל תסכים איתי שעבורי לפחות, עדיף לגשת למרכזי לטפל ברכב. אני יודע על לפחות 5 רכבים שמטופלים שם בקביעות חוץ ממני. יש להם ניסיון עם הרכב, יותר מאשר מוסך שרואה בשנה רכב אחד כזה. ולכן יהיה להם קל יותר לאתר בעיות, אם יש (טפו טפו טפו).
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
גדעון, אני חושב שאפילו פיאט איטליה עצמם לא מעקלים עדיין את ה-HGT
![]() אני מניח שככל שיש לך מכונית יותר ספורטיבית ונדירה, תמיד יהיה יותר קשה למצוא מוסכים שיטפלו בה כמו שצריך... בקטע הזה אני לא מקנא בך ניר... אתה בטח מתחלחל רק לשמע המילה "טיפול" ![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
תגובה
א. גדעון עם מה שמצוי כבר אין מה לעשות , צריך לקוות אל הרצוי וכמו שזה נראה היום, העובדה שאתה נאלץ ללכת למקום אחד בלבד שמוכן להתעסק עם הרכב שלך - לא צריכה להיות מקובלת עליך או עליי. זו מציאות עקומה לגמריי.
ב. גל, תתפלא אבל הטיפול השוטף בכל אחת מהפיאטים הוא די פשוט. הצרה היא הדברים המסובכים יותר שדורשים התמקצעות ספציפית בדגם. כפי שקרה לי לאחרונה בקופה . ![]() היבואנים פה צריכים להפנים את זה שאי אפשר להתייחס דווקא למכוניות הנדירות כמו אל חולה בצרעת. אבל הם מתעקשים להוכיח ולהנציח את חדל האישים שהם מנהלים פה. חבל לכולנו. |
![]() |
#25 | ||
Guest
|
צטט:
|
||
![]() |
#26 |
Guest
|
אני מאד מצטער לומר מנסיוני -אין אף מוסך שאני מכיר בטח לא המרכזי שאפשר לסמוך עליו במאה אחוז, ולא רק מוסך גפ פאנצריות מזגניסטים וכו
אתה מגיע עם הקופה ואז יש שתי תשובות --אני לא מטפל באוטו הזה זה דגם מיוחד והשנייה-מה העניין כולה פיאט מה אתה דואג ?טיפלתי בהרבה.......בכל מקרה אני מיד הולך.. חוסר ידע ,חוסר מקצועיות ולפעמים פשוט הבן אדם לא ממש אוהב מכוניות אלא רק מתפרנס. אני עושה הכל אצל מומי וגם הוא על תנאי ובפיקוח צמוד ,ניר עשיתי טיפול במורשה לברבו שלך----שמו 6 קילו שמן {בספר כתוב 5} ושכחו מברג ענק בתא המנוע, במוסך אחר הרכיבו לי בולמים חדשים הורידו תאוטו{לא הקופה} ואמרו סע..... מטר אחר כך התברר ששכחו לחבר את הבולם האחורי ואחרי זה את הגלגל, במרכזי לפני שנים על הקופה הראשונה שלי עשו מתיחת טיימינג ב-30 אלף קמ סתם ככה אחרי זה עיקמו את החצאיות בהרמה. לעניין השירשור החלפתי לאחרונה משאבת דלק לחזקה יותר בארץ רצו 1200 שח באי-בי 80$ אחרי הובלה ומכס יצא 600 שח פלוס 200 שח הרכבה אצל מומי נתראה מחר |
![]() |
#27 |
Guest
|
בשביל זה אנחנו מנסים ללמוד על הרכבים שלנו כמה שיותר.
אני דיי בטוח, ויצא לי לראות את הבעת הפנים של החבר'ה במרכזי, שאני מגיע לשם, שהם לא מחבבים אותי כבנאדם יותר מידי. ![]() אני מציק להם כ"כ הרבה, רק כדי לוודא שלא מעגלים לי פינות, או עושים דברים שלא כרצוני. אני מבקש להחליף נוזל קירור. "לא הוא בסדר". אבל הוא מעולם לא הוחלף. "מה זה משנה?". מה יש לכם, תחליפו. אתם רק מרוויחים ! ![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
.
מהניסון שלי אם הפונטו GT שלי שום מוסך מרכזי לא יודע לטפל בפיאט שהיא טיפ טיפה יותר מורכבת ממנוע 1250. בפיאט שלי הלך מנוע (בזמן שהייתי באטליה ולא סיפרו לי ששרפו לי תמנוע)ושחזרתי הלכתי לפיאטון ולדוקטור אלפא ואיטלינו ואף אחד לא הבין מזה האוטו הזה בכלל ואחרי שהאוטו עמד חודש בלי מנוע אמא שלי לקחה תאוטו למוסך המוביל . בינינו גם סובארו לגסי לא הייתי מכניס לטיפול שם בקיצור אחרי הבטחות מהמנהל של המוסך לאמא שלי שהוא יביא לי מנוע ביבוא אישי ובלה בלה שמו לי מנוע ואחרי שבועיים שהאוטו בהרצה עפה לה השרשרת טימינג ואחרי שתוקנה לה השרשרת טימינג אני שם לב שהשסותים מתקתקים בקיצור צריך שיפוץ שסתומים אבל זה יעשה בסדנא בלבד.
בקיצור לא להכניס שום פיאט טיפה מורכבת כמו GT קופה טיפו ספורטיבה אונו טורבו וכל השאר למוסכים "מרכזים" |
![]() |
#29 |
Guest
|
הרכב שלי מטופל במרכזי, ומצטער לאכזב אותך, הם יודעים מה הם עושים שם.
עם קצת התייעצויות איתי, כי אני לומד כל הזמן דברים על הרכב, הכל מסתדר. |
![]() |
#30 |
Guest
|
אתה חייב להסכים איתי שהתהליך התקין הוא שאתה תתיעץ איתם ותלמד מהם, ולא הם ממך.
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד