![]() |
|
![]() |
מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
אירוע תמיכה לחוק הספורט המוטורי 2 יוצא לדרך!!!!
שלום לכל החברים,
בהמשך לשיחתנו במפגש האחרון, מועדון פיאט ישראל משתתף ולוקח חלק באירוע התמיכה לחוק הספורט המוטורי שיתקיים ב-9.12.05 ב"מסלולים" א.ת אשדוד. המועדון שלנו יציג 10 רכבים וישלח 5 נציגים לג'ימקאנה (5 המשתתפים בג'ימקאנה לא יהיו מבין המציגים). עלות ההשתתפות בג'ימקאנה 100 ש"ח למשתתף. מי שמעוניין להציג את רכבו או להשתתף בג'ימקאנה מוזמן לשלוח מייל עד סוף שבוע זה ל- fiat.il@gmail.com. רשימת המציגים והמשתתפים תפורסם בסוף השבוע. כמו כן אתם מוזמנים להגיב כאן ולאשר השתתפותכם. ההזמנה, כפי שהוצגה ע"י קובי כהן שיזם את הארוע המוצלח בלטרון ומקיים את המפגש השני: יום שישי 9 לדצמבר 2005 החל מ – 9:00 בבוקר ב"מסלולים" אזור תעשיה אשדוד אדרנלין, התרגשות ובטיחות! תחרות ג'ימקאנה – שליטה ברכב תצוגת רכבים ואבזורים לרכב סלברטיז, שרים וחברי כנסת ל פ ר ט י ם, קובי כהן – יוזם ומארגן האירוע 594054 - 0522 http://www.carsforum.co.il/vb/showth...7&page=1&pp=15 |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
מפגש תמיכה
לצערי אני לא אוכל להגיע למפגש כי אני מתגייס יומיים לפני המפגש.
![]() מי ייתן והחוק המוטורי יעבור כבר את כל מה שהוא צריך לעבור ואירועים מוטוריים יוכלו להתקיים בארצנו. שיהיה לכם מפגש מהנה ויפה ואני מקוה שאני אוכל להגיע למפגש שלאחר מכן. |
![]() |
#3 |
Guest
|
שלום לכולם,
אני לא אגיע עקב המרחק הרב מביתי ועד למקום המפגש באשדוד. מדובר על נסיעה של כ- 130 ק"מ לכל כיוון. תהנו. ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
תומיunoturbo
שלום לכולם נורא שמחתי לקרוא ולראות שהארוע יתקיים כמובן שאני יגיע והייתי מאוד רוצה להציג את הרכב שלי כמובן בהסכמה של כול בעלי האונו שאני יהיה הנציג שלהם
ודרך אגב גילגיל אשמח אם תוכל לעזור לי כי אני ממש רוצה להציג את הרכב שלי ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
לצערי אני לא מגיע, אני מתגייס יומיים לפני.
שבוע טוב. |
![]() |
#6 | |
Guest
|
צטט:
כנ"ל וחבל!! |
|
![]() |
#7 | ||
Guest
|
צטט:
![]() |
||
![]() |
#8 |
Guest
|
חברים להתעורר,
המפגש בשבוע הבא והרשימה לתצוגה ולג'ימקאנה עדיין פתוחה ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
אני עדיין מתלבט עם מה להגיע...
אבל להציג זה כבר סיפור אחר.. חושש מוונדליזם .. כמה מציגים ישנם כרגע למועדון? |
![]() |
#10 | |
Guest
|
כאמור הוקצו לכל מועדון 10 מקומות לתצוגה ו-5 מקומות לג'ימקאנה,
לגבי מספר נציגים - עדיין ממתין לתשובות.. <font color=RED> למי שלא קרא על האירוע הקודם מצורף לינק מ 'אוטו': http://www.auto.co.il/Content/Articl...ArticleID=1910 </font> צטט:
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד