מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום כללי > פיאט כללי
עקוב אחרינו ב-RSS

פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות.

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

יום של ניקיון של בראבו היפה שלי.

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הגלריה של הפונטו החדשה

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפנדה שלי!

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פונטו SX75 בפוטושופ

שם:  
צפיות: 
גודל:   

TIPO TURBO

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

תגובה

כלי נושא הצג מצבים
ישן 04-10-09, 20:15   #1
asaf123
Senior Member

הגלגלים שלי: פיאט אונו 94
שלח הודעה דרך MSN ל asaf123
היום שהיה...סיפור לעת ערב.

ערב טוב לכולם ווחג שמח...
בחרתי לספר לכם את הסיפור סתם ככה שיהייה משהו מעניין או שלא?! לקרוא לעת ערב.
אז זה הולך ככה,הכל התחיל ביום חמישי בלילה שהאוטו שלי החליט שיש לו קצר במערכת החשמל כשאני אומר קצר אני מיתכוון שיוצא לי ממש עשן מהסויץ' של האוטו וכשמכבים אורות הכל בסדר.
חשבתי שאני יודע מה מקור הבעיה והתחלתי בפירוק ,בהתחלה סקאלה אחרי זה חופה של ההגה אחרי זה צמות חשמל למינהן אבל לא משנה מה זה לא הישתנה פשוט חזר ונישנה עשן עשן עשן ואז גיליתי מה מקור העשן ממש כל אבל כל הצמא של האורות נישרפה כלילי.
אוקיי הכל נראה ברור ומבאס אבל לא מאבדים עשתונות וביום ראשון(היום) לחשמלאי טוב נו בכל מקרה חשמל זה ממש לא הצד החזק שלי...
מגיעים לחשמלאי והוא מתחיל בסדרת בדיקות מחבר פה מחבר שם מקלל בין לבין את מי שהמציא את הפיאט ובסופו של דבר מחליט שצריך מגבר אורות .מעין ממסר שיעשה את עבודת המיתוג.
ואז תוך כדי העבודה הוא מספר לי שהמצבר נהרס ו3 תאים לא מתפקדים כתוצאה מהקצר כנראה.
באמת אבל באמת שבאותו הרגע ממש החמצתי פנים ולא ידעתי מה אני עושה ופשוט אמרתי לו שאני יוצא לנשום קצת אויר צח וציפיתי לחזור ולראות היתפתחויות.
אבל את האמת? כשחזרתי לא דובים ולא יער לא ממסר ולא נעליים הכל אותו דבר הבעיה לא באה מהחלק הקדמי של הרכב אלה ממקום אחר לחלוטין המקום הכי הזוי שיש מי חשב היי פעם שמנורה קטנה של המספר יכולה לגרום כל כך הרבה נזק?! בטוח שלא אני ועוד יותר בטוח שלא אחד מהבעלים הקודמים של האוטו הזה אבל כנראה אני טיפש יותר שכשראיתי אין קונקטור והכל מלופף במנורת המיספר בצורה זוועתית ולא עשיתי כלום עם זה אז אני הוא האשם היחיד.
אחרי שעשו חווט חדש ממש אבל ממש לכל התאורה מאחורה חשבתי שהכלל תם ונישלם ואני יכול ליסוע לדרכי אבל אז הרכב בכלל לא הניע אפילו הסטרטר בקושי רק תיקתק ועשה טובה שהוא זז בכלל ואז יחד עם טעינה של חצי שעה של המצבר ובדיה תחת עומס החשמלאי קבע את מותו של המצבר שהיה רק בן שנה וחצי מחברת שנפ ואז באמת החלטתי שנישבר לי ממש נישבר לחלוטין מהאוטו הזה(למרות ששזה בגלל הזנחה שלי)והיתעצבנתי כל כך אבל צבי החשמלאי מצא דרך לגרום לי לחזור לחייך הוא פשוט שם לי מצבר חדש למרות ששהאחריות ניגמרה לפני 5 וחצי חודשים והוא הכניס את המצבר למסגרת האחריות(למרות שהאחריות הייתה ל 12 חודש ולא 1 ניפרדתי מ 358 שקלים ועליתי לאוטו הנעתי הכנסתי רברס ופוף עוד הפתעה ,התושבת של הקלץ' שאותה ריתכתי לפני חודשיים (כעזרה ראשונה זמנית) נישברה ושוב חזרה בי המחשבה שהצעד הכי רווחי עם האוטו הזה הוא ליסוע לתחנת דלק לקנות 4 ליטר ולעשות מדורה מהאוטו הזה.
ברגע הייאוש הזה היתקשרתי לחבר כדי לספר לו מה קרה והוא פשוט אמר לי "חכה שם אני רבע שעה בא"וכשהוא הגיע כהפתעה הביא איתו תושבת דוושות חדשה להפליא אחרי שעה וחצי הכל היה מורכב ונסעתי לדרכי .
מקווה שמפה והלאה יהייה שקט מהאוטו וזהו רק רציתי לספר את היום שהיה ככה לפרוק עול. שיהייה ערב טוב ובבקשה את המוסר השכל תסיקו ויש פה הרבה.
asaf123 מנותק  
ישן 04-10-09, 21:21   #2
yair068
Senior Member

האווטאר של yair068

הגלגלים שלי: פיאט פונטו
תשמע אהבתי לקרוא לא נורא בשורה התחתונה באוטו אחר הייתה משלם פי 10.
yair068 מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

כלי נושא
הצג מצבים

חוקי פרסום הודעות