![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: ספייס
|
נזילה של שמן גיר מה לעשות?ספייס 2001 ידנית SX
היה חסר שמן גיר בדקנו וגילינו שיש נזילה ממחזיר שמן של ציריה . החליפו לי במוסך שתי מחזירי שמן של ציריות ליתר ביטחון.
אכשיו גילינו שגם מהחיבור בין הגיר למנוע נוזל (מזיע לא ממש נוזל ) כאשר אני בודק מתחת לרכב יש שתיים שלוש טיפות על המדרכה. מה לעשות? 1.האם הנזילה היא מהגיר או מהמנוע? 2.האם להוסיף שמן פעם בשבוע ולא להשקיע? 3.האם לפרק את הגיר כמה זה אמור לעלות ומה צריך לבדוק להחליף שם? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto MK2 SX
|
לא נעים לנסוע עם רכב מטפטף - זה מרגיש זול וזה רק ילך ויחמיר.
ויש גם את עניין איכות הסביבה, שאולי נשמע פעוט, אך חשוב לא פחות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: לנצ'ה דדרה
|
לפי צבע השמן אפשר לדעת מהיכן הוא דולף
שמן מנוע תמיד יהיה יותר כהה ( אלא אם הוא הוחלף ממש עכשיו) באופן עקרוני שמן גיר גם יותר סמיך , אך מכמה טיפות זה קשה לגלות . בגיר יש כמה מחזירי שמן , לאחד מהם ( בהנחה שהוא הדולף ) הגישה אפשרית רק אם מורידים את הגיר . במוסך לא מורשה פרוצדורה הזאת אמורה לעלות בסביבות 600 ש"ח במורשה לא מכיר ...אני מתרחק מהם , אבל אפשר להיתקשר ולשאול . דע לך שהבעיה לא תיפתר בעצמה ...מהבדיל מיין בהעיות ברכב לא משתבחות עם השנים ![]() נ.ב גם אם הנזילה היא מהמנוע ( דהיינו מחז"ש האחורי של הקרנק ) עדיין אתה חייב להוריד את הגיר וקלאצ' כדי להגיע אליו . אחרת אי-אפשר וזה ב - 200% . בהצלחה
לנצ'יה , כי לחיות צריך עם אופי ![]() נערך לאחרונה על ידי eliko1976 : 28-08-08 ב 12:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
נזילה לא פתורה! | rolandor | בראבה - טכני | 5 | 12-04-08 18:33 |
נזילה בלתי מזוהה.. פונטו דיינמיק | shachar | פונטו - טכני | 37 | 11-04-08 17:18 |
פונטו ספייס 2002 ידנית טיפול 100,000 | פורום הגראז' | 4 | 11-06-07 23:34 | |
טיפול 10000 +100000 פונטו ספייס ידנית 2002 | פורום הגראז' | 0 | 24-04-07 01:18 | |
עזרה במציאת פיוז וערכו פונטו ספייס 02 ידנית | פורום הגראז' | 5 | 07-02-07 22:26 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד