![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#81 |
|
Senior Member
|
הייתי היום בפנצ'ריה בצפון בהמלצתו של רפי
לא היה להם במלאי לא A DRIVE ולא Kleber במידה שלי הוא אפילו מאוד נידהם שביקשתי ואף התעקשתי על A drive וטען שזהו צמיג קשה ומכביד על הנהיגה סתם ולא שווה לשים אוטו על רכב קטן כמו פונטו, הוא אף נתן לי להרגיש אותו (במידה אחרת) ונתן לי להשוות עם הצמיג שהוא ממליץ עליו : Dunlop SP 10 81S ברגע שהוא הציע Dunlop נידלקה לי נורה אדומה ניזכרתי שמישהו כאן אמר להתרחק ממנו לא זוכר מי.. חוץ מה Dunlop הציע לי עוד סוג אחד שמעולם לא שמעתי עליו והוא טוען שזו חברת בת של pirelli. לא יודע מה איתכן שמציגים לי חברת בת לא מוכרת שכזו אותי זה מחשיד... אמרתי לו שמה dunlop הזהירו אותי מראש והוא טען שיש סוג שמיוצר ביפן והוא טוב מאוד ואף הראה לי את ה Made in Japan על הצמיג בקיצור מה אתם אומרים ? נערך לאחרונה על ידי shachar : 28-03-08 ב 00:47. |
|
|
|
|
|
#82 |
|
Senior Member
|
טוב שכחו מזה...
![]() ניקנו זוג : YOKOHAMA 165/70/R14 81T A drive בפנצ'ריה ביוקנעם בני כחצי שנה הותקנו מאחור, שני ה קונטיננטל "הישנים" עברו קדימה בוצע איזון גלגלים לכל הארבעה |
|
|
|
|
|
#83 |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
שחר, תתחדש - קנייה מעולה
![]() [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] התקין זוג Dunlop SP10 בפונטו (MK1) שלו, והם בסדר גמור אבל לא יותר מזה. A Drive וה-Eco Contact 3 הרבה יותר טובים
|
|
|
#84 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX 16V
|
כמה עלה?
|
|
|
#85 | |
|
Senior Member
|
צטט:
רצה הבחור 320 לצמיג ירדתי איתו ל 300 ואז ל 280 .. כולל איזון כל הרביעייה |
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
תתחדש על הצמיגים.
על איזה פנצ'ריה בדיוק מדובר? |
|
|
|
|
|
#87 |
|
Senior Member
|
זה לא רק פנצ'רייה .. זה ALL IN ONE
נקרא מוסך אוטו -ויק (גש לויקטור הבעלים) א.ת יוקנעם 04-9890345 ובתור אחד שמכיר : זה ממש מול סופר אחים דוד וכמה מטרים לפני החנות של בן דוד שלך לפי מה ששמתי לב הוא מחזיק בעיקר YOKOHAMA בחנות.. נערך לאחרונה על ידי shachar : 28-03-08 ב 16:07. |
|
|
|
|
|
#88 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אפילו אם הוא ייתן לי צמיגים בחינם אני לא אקח ממנו ולא מרוב המוסכים באיזור התעשייה.
לפני שנים רבות במהלך נסיעה בעלייה של יוקנעם עם פיאט 127 כשתא המטען עמוס בקניות מהקניון בשיא הקיץ (אבא שלי נהג, אני הייתי בן 11 ישבתי מאחור, ואחותי היתה גם ברכב והיא היתה בת 9) הבחנתי שהמנוע מתחמם, המחוג עבר את האמצע שהיה 90 מעלות והמשיך לתחום האדום שהיה 130 מ"צ. הודעתי לאבא שלי שלא שם לב שהמנוע מתחמם והעמדנו את הרכב בוואדי של יוקנעם והלכנו ברגל למוסך הנ"ל. כשהגענו כולנו למוסך לבקש עזרה (כאמור אבא עם 2 ילדים קטנים) טען ויקטור שהוא "ממהר" והוא בדרך לאירוע. כך יצא שנתקענו בשיא החום עם קניות בתא המטען בגלל יוניט למאוורר שנשרפה ובגלל זה המאוורר לא עבד. היה קשה להחליף יוניט... בשנת 2000 עם אותו רכב, אמא שלי הכניסה את הרכב למוסך אחר שנמצא ליד לטיפול 10 שנתי. כמה שעות אח"כ ליד הקניון הרכב עלה באש, פשוט ברחנו מהאוטו באמצא הצומת. מה מתברר? שכחו לסגור כמו שצריך את הפילטר דלק. למזלו של בעל המוסך הייתי אז בן 13, אם דבר כזה היה קורה לי היום בעל המוסך היה מקבל כזאת תביעה על רשלנות וסיכון חיי אדם שרק בחלום אפשר לחלום עליה. חוץ מקנייה של מוצרים לרכב מחנות של בן דוד שלי אני לא מתקרב לאיזור התעשייה. נערך לאחרונה על ידי stio : 28-03-08 ב 17:12. סיבה: שגיאת כתיב |
|
|
|
|
|
#89 |
|
Senior Member
|
ילד בן 11 שמודיע לאבא שלו שחום המנוע גבוה זה יפה
![]() ![]() לגבי הצמיגים: הייתי איתו ועם העובד שלו לאורך כל ההחלפה ראיתי איך הוא פותח את הברגים ראיתי איך הוא מאזן גלגל גלגל עד שהתצוגה מראה 0 עגול ראיתי איך הוא מחבר חזרה וכן דאגתי שהוא מנפח ללחץ מתאים. לא עזבתי אותו לשנייה וניראה לי שמקרה שלי הוא עשה עבודה טובה (מקווה לפחות...) |
|
|
|
|
|
#90 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Chevrolet Spark
|
האם צריך להחליף את הג'אנט ברגע שאני רוצה לשים צמיג 185/60 במקום צמיג 165/70 הקיים ?
כמובן שניהם עם 14". |
|
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד