![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#71 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
יפה מאוד שחר.
עם איזו פלסטלינה השתמשת? מקווה שעשית ווקס אחרי.
|
|
|
#72 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
עושה חשק להזמין גם
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Senior Member
|
תודה
יש איפהשהו בשרשור הזה , הודעה של Ido עם פרטים של בחור שמטפל במוסך שעידו עובד בו הבחור עושה עבודות פרטיות בבית הלקוח (מפנק להם את הרכב) ובין היתר מוכר פלסטלינות , מגבות מיקרופיבר , שמפואים שהוא מייצר וכו .. הפלסטלינה היא של חברת Eraser פלסטלינה לטעמי מהסוג הקשיח (לא מכיר אחרות ) במהלך הניקוי אתה ממש שומע את הלכלוך נידבק לפסטלינה עד ש"הרעש" מפסיק אתה מבין שהאזור נקי רענן , אכן עשיתי ווקס אבל צילמתי לפני כן כי התחיל להחשיך נערך לאחרונה על ידי shachar : 17-06-09 ב 22:16. |
|
|
|
|
|
#74 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
טוב, עכשיו אתה צריך לבוא למפגש בשישי, להראות לנו איך יצא, להראות לנו את החומר עצמו ולהסביר לנו איך עושים!
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Senior Member
|
אם אגיע זו תהיה החלטה של הרגע האחרון.
מצאתי כמה שעות בודדות עכשיו כדי לנקות בן כל העבודות כי באמת הרכב כבר היה במצב זוועה אחרי שהזנחתי את הניקיונות בכמה חודשים בגלל הלימודים אפילו לא שמתי לב וכניראה שחניתי פעם מתחת לעץ, שרף עצים נידבק לי לצבע וגם הפלסטלינה לא הורידה אותו . (מעט נפט נוזלי וזה ירד... אל תהרגו אותי שהשתמשתי בנפט על הצבע, אבל זה כל פעם עובד מחדש) |
|
|
|
|
|
#76 |
|
כתבנו בצפון
|
תראה את זה מנקודת המבט הזאת: הרכב שלך כבר נקי ומצוחצח, אף פעם עוד לא היית במפגש, המפגש יחסית קרוב לצפון מפעמים קודמות, וגם יהיו הרבה אנשים. הזדמנות שלך לראות ולהיראות.
חוץ מזה עושה רושם שלא לומדים בטכניון, כל היום חגיגות, יום הסטודנט, מאור כהן מופיע... |
|
|
|
|
|
#77 |
|
Senior Member
|
יפה, אתה עוקב
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
כתבנו בצפון
|
תמיד
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
שחר, לא נגמר הסמסטר?
|
|
|
#80 |
|
כתבנו בצפון
|
שחר, מה יש ביום שני (22 לחודש הזה) בטכניון? הסעתי את השומר שעומד בשער טרמפ הביתה (היום) והוא סיפר לי שיש עוד חגיגות! לא שמעתי על זה, זה נכון?
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| האם ניתן להשיג בארץ בקליות אחוריות שקופות לטיפו?! | ALiK | שיפורים וקוסמטיקה | 3 | 10-08-10 13:54 |
| איפה ניתן להשיג מים ירוקים לפונטו | farmalot | פונטו - טכני | 6 | 24-03-08 16:26 |
| מגש תא מטען פונטו - היכן ניתן לרכוש? גם משומש... | רונה | פונטו - טכני | 2 | 29-11-07 07:16 |
| שטיח של תא המטען בפונטו MK1 - היכן ניתן למצוא? | פורום הגראז' | 13 | 04-05-07 16:30 | |
| היכן ניתן לברר עלות רדיאטור חדש לפיאט פונטו xtz | פורום הגראז' | 0 | 07-07-06 19:21 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד