![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#71 | |
|
Guest
|
צטט:
כמדומני שאתה לפני החלפת משאבת דלק שלישית, שאת ההוצאות המיותרות על החלפתם, ועל טיפול מיותר כנראה בקרבורטור, לולא תועלת, ומאות ליטרים של דלק שהלכו ובוזבזו לחינם, ושמן מנוע ומסנן שמן שבתקווה שהוחלפו, בכסף זה הייתי מממן לך סוף שבוע באילת, עם הרכב ובלעדיו, ועוד היה נשאר לי עודף, לאחר טיפול ואבחנה מקצועית , וזאת בנסיעה מחולון הנמצאת בסוף העולם שמאלה, לנתניה הנמצאת בסוף העולם , ימינה! בברכה צביקה |
|
|
|
#72 |
|
Guest
|
התקשרתי היום למוסך המרכזי של פיאט ברמת גן
כדי לקבוע תור שיבדקו לי את האוטו אמרו לי על כל שעת בדיקה הם לוקחים 200 שקל אני עכשיו בדילמה מה לעשות במידה ואני מתקן אצליהם הם מורידים לי את עלות הבדיקה? והאם כדאי ללכת במקום למוסך מורשה והאם שמה גם הבדיקה עולה כסף? תודה מראש |
|
|
#73 | |
|
Guest
|
צטט:
ליאור אתה לא חושב שיותר זול לנסוע לנתניה מחולון על מנת לבצע בדיקה ללא תשלום, מאשר לנסוע לרמת גו לבצע בדיקה ב200 שקל, כדי שיאמרו לך מה שאני אמרתי???????????????????????????????????????? |
|
|
|
#74 |
|
Guest
|
עכשיו ברצינות
מה הם יגידו לי שאתה כבר תגיד לי לא הבנתי אותך מה הבעיה אצלי באוטו לפי מה שנראה לך? תודה מראש |
|
|
#75 |
|
Guest
|
ליאור, קשה מאוד לאבחן תקלה דרך האינטרנט. סביר להניח שצביקה יגיד לך מה התקלה(או התקלות) שהרכב שלך סובל מהן.
|
|
|
#76 |
|
Guest
|
צביקה יאבחן את הבעיה גם אם היא לא קשורה לקרבורטור?
|
|
|
#77 | |
|
Guest
|
צטט:
|
|
|
|
#78 | |
|
Guest
|
צטט:
|
|
|
|
#79 |
|
Guest
|
לירון הבעיה אצלך היא שאתה חושב שכולם מנסים לעשות עליך כסף,
אם צביקה מציע לך בדיקה בחינם ללא כל התחייבות אז אני לא מבין את הבעיה. אומנם המרחק קצת מהווה בעיה אבל אם באמת הרכב חשוב לך אני מאמין שלא תהיה בעיה להגיע עד לנתניה. אף אחד לא מחפש פה לגרום לך לסבול או לבזבז כסף יותר ממה שאתה צריך ,היה לך ניסיון כושל עם אותו מכונאי - קח תרגליים ותעזוב אותו , כנראה שהוא לא מקצועי ! צביקה עזר להרבה חברים בפורום שאין להם אינטרס לפרסם את צביקה, פשוט הוא טיפל להם ברכב והצליח לתקן את הבעיות - זה האינטרס היחידי שלהם - שתהיה מרוצה ולא יותר מזה עידן |
|
|
#80 |
|
Guest
|
אדי,
אני מבין את התסכול שלך מהבעיה של ליאור, ומהעובדה שהוא לא מוכן לקבל אבחון חינם וללא התחייבות מצביקה, אבל לא צריך להשתמש בשפה כזאת בוטה. למרות התסכול בוא נשמור על כללי הנימוס. שבת שלום, ארילו (אביעד). |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד