![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#71 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
טוב נסעתי איתו שבוע שלם והבעיה לא נפתרה.
אני נוטה יותר לכיוון חיישן ולא נראה שהאגזוז סתום מפני שבהנעה הרכב בסדר, ורק לאחר חצי דקה מתחיל לגמגם. גם כשהרכב אחרי נסיעה כשאני מכבה ונותן לו לנוח כמה דקות ומניע, הבעיה מתחילה לאחר כחצי דקה. בקיצור צריך לבוא. |
|
|
|
|
|
#72 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אתמול לא הצלחת להגיע אלי, בשל המשאית שחסמה את הרחוב. היום המצב כרגע יותר גרוע. ראה תמונה מהבוקר. דיברתי עם הטרקטוריסט, אמר שאדבר איתו בעוד שעה.
מאחר שאין אפשרות להתחבר למחשב בדיקה. ובבדיקה שעשית במוסך לא התגלו תקלות. (כן גיבסון, מחשב הבדיקה לא כל יכול) החלטתי לבצע מס' בדיקות. דבר ראשון ניבדוק יחד את חיישן (ECT) אני חושד בו משום שהרכב עובד יפה בדקות הראשונות בסרק, ולאחר שהמנוע מתחמם, הוא משדר למחשב נתון שגוי אחר כך נבדוק ווקום בסעפת לוודות שהאגזוז/ממיר לא סתום. ובסוף את מחשב הרכב. זכור שהעבודה הזאת לא שייכת לשיפוץ ראש שעשינו, ויש לשלם עליה. (לא בסתם) ![]() אז תמתין ברגע שהמעבר יתפנה אצלצל אליך. דוד.
|
|
|
|
#73 |
|
Senior Member
|
לא רוצה לפתוח פה אבל אני חושב שפתרתי את הבעיה.
החלטתי להחליף את הפקק דלק ולנסות לנסוע עם חדש עקב חור שהיה שם ואני חושב שהוא לא אטם באופן מלא את המיכל. ![]() עדיין אין פססס בפתיחת פקק הדלק (אמור להיות?) אבל עכשיו נראה שהבעיה נפתרה לגמרי. הרכב כבר לא מגמגם והאויר מהאגזוז יוצא בחופשיות בלי תקיעות. כמובן שאמשיך לעקוב עוד כמה ימים אחרי זה או שזה סתם היה משהו רגעי. כשהראתי את הפקק בחנות הבחור אמר לי בטח שיהיו לך בעיות, השסתום בפקק הזה דפוק ולא אוטם. יכול להיות שעשו אותו בכוונה עקב משאבה שלא מזרימה מספיק דלק שלא יהיה לחץ במערכת או משהו? כבר לא יודע. נערך לאחרונה על ידי chesh : 10-06-14 ב 18:20. |
|
|
|
|
|
#74 |
|
Senior Member
|
עידן, מאחר שאתה לא עונה לנייד, אכתוב כאן.
אין סיכוי להגיע גם היום. סגרו שוב בצד אחד עם המשאית, ובשני עם הברזל שאתמול ניסינו להוזיז ולא הצלחנו. כבר עברו לי הכאבים בכתף בשל המאמץ. רק שני משוגעים כמוני וכמוך מסוגלים היינו לנסות להוזיז ברזל ששוקל חצי טון באורך של 5 מ'. ![]() גם אני תקוע. אין ברירה תמתין. זה לא בוער אמרת שהאוטו נוסע מצויין, והגמגום/ הרעידות רק בסרק. דוד.
|
|
|
|
#75 |
|
Senior Member
|
דוד קרא את ההודעה האחרונה
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Senior Member
|
עידן היקר, מה שכתבת נוגד את כל עקרונות המכונאות.
אם יש חור במכסה הדבר לא יביא לרעידות בסרק. להיפך המכסה בנוי כך שיוכל להיכנס אוויר אטמוספרי לטנק במקום הדלק בו השתמשנו בנסיעה ארוכה. הוא למעשה שסתום חד כיווני שמעביר אוויר רק לצד אחד. אם הוא סתום, יהיה בטנק תת לחץ שבמקרים חריגים יקמט את הטנק פנימה. והמשאבה תתאמץ להעביר את הדלק לחליל. ממש ממש מוזר לי הסיפור הזה. קרה כבר במאזדה ישנה שהבחור ניתקע כל 1 ק"מ. בשל מכסה שלא הכניס אוויר, לאחר המתנה של חצי שעה הרכב הניע ונסע שוב ק"מ.אבל אצלך הרכב לא נכבה. הורדתי לו את המכסה, ודחפתי סמרטוט במקומו. הבחור עשה נסיעת מבחן ואמר שאין יותר בעיה, החלפנו מכסה חדש. השסתום החד כיווני של המכסה לא פתוח באופן קבוע. הוא ניפתח ושואב אוויר רק שרמת התת לחץ בטנק עולה. לכן סביר להניח שקדחו חור במכסה, כדי להקל על המשאבה. המקרה מעניין עדכן בהמשך. דוד.
|
|
|
|
#77 |
|
Senior Member
|
עידן, יאיר היה אצלי היום.
דיברנו על החלפת המכסה. אמר שלא יכול להיות. נראה לו שהאגזוז זרק את כל הג'יפה וניפתח. נסה בבקשה להחזיר את המכסה הישן, הניע ותן למנוע לעבוד בסרק ועדכן. תודה דוד.
|
|
|
|
#78 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
על פניו ייתכן וקיים קשר כלשהו שאיני יודע בדיוק להסביר אותו בין המיכסה לגמגומים כי בעבר שמעתי על מיקרה דומה אך לא בפונטו והחלפה של מיכסה הדלק פתרה את הבעיה. בכל מיקרה יש לא מעט תגובות דיי מעניינות על שירשור שהוא פתח בקארספורום בעניין הזה. בהחלט נושא מעניין.
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Senior Member
|
לדעתי קיים קשר כזה, רק במידה שהמכסה סתום ולא מאפשר לאוויר להיכנס. אבל כאן מדובר במכסה שיש בו חור.
לא ננום ולא נישן הערב עד שעידן יעדכן. ![]() דוד.
|
|
|
|
#80 |
|
Senior Member
|
כנראה שחלמתי, הבעיה עדיין קיימת אך פחות ממה שבסרטון.
יש פוף מהאגזוז כל איזה 3 שניות. יחסית הוא עובד בצורה סדירה. נערך לאחרונה על ידי chesh : 11-06-14 ב 20:28. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיה בחשמל או אלטרנטור ? פונטו קבריו 95...צריך עזרה בבקשה ! | dave7ballplayer | פונטו - טכני | 7 | 11-09-11 21:08 |
| הפונטו קבריו שלי.. | dave7ballplayer | גלריה | 9 | 09-09-10 02:54 |
| בעיה בהגה (קשה כמו בטון) פיאט קבריו | מנש המטורף | פונטו - טכני | 15 | 28-04-10 16:24 |
| פונטו קבריו | ארילו | גלריה | 1 | 06-01-09 23:05 |
| בית פילטר אוויר באונו - מה בורר את האוויר שנכנס דרכו? | פורום הגראז' | 1 | 29-11-05 17:23 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד