![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#71 |
|
Guest
|
היה טיול מהנה מאוד, כל הכבוד על הארגון וההשקעה!
פעם היו פעילים במועדון חברים מהצפון, זה אומר יוקנעם, חיפה, טבריה ועוד. לאיפה נעלמתם? סיכום כלי רכב משתתפים: פיאט אונו: 3 כלי רכב פיאט פונטו ספייס: 4 כלי רכב, מתוכם 1 HGT. פיאט קופה: 2 כלי רכב פיאט פנדה: 1 כלי רכב. 21 תמונות הועלו להודעה זאת. אנא המתינו כמה דקות לטעינת כל התמונות. תהנו! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#72 |
|
Guest
|
היה טיול מהנה מאוד, שיירה למופת, נוף יפה וג'חנון טעים (שלא השאיר הרבה מקום לפרגיות)
.היה נעים להכיר חברים חדשים, שחלקם לא הודיעו על בואם וכיסו על חברים שציפינו לראות, הפסדתם. ניר, היה מסלול יפהפה, כן ירבו טיולים כאלה. מי שצילם מוזמן להציג את התמונות עצמאית (הגלריה לא פעילה עדיין) או לשלוח למייל fiat.il@gmail.com והן יוצגו לאחר עריכה ב youtube. |
|
|
#73 |
|
Guest
|
היה מעולה! נהנתי!
|
|
|
#74 |
|
Guest
|
היה נהדר, תודה לכל המארגנים והמשתתפים !
חבל שלא הגיעו יותר אנשים, כמו שהיה הצפי, הפסד שלכם. תודה רבה לשחר וחברתו על הג'חנון ![]() אם יורשה לי להאיר משהו בונה, אני חושב שלהבא הנסיעה צריכה להיות קצרה יותר. כלומר לפרקי זמן קצרים יותר. זה לא חייב להיות למקום קרוב יותר למרכז, אלא עם יותר עצירות. אני רק מזכיר, ואני מתכוון לאכוף את זה, לכל אלה שמעלים תמונות לפורום, אנא מכם, העלו אותן ללא מספרי הרישוי. יש מספיק סיבות לבקשה הזו. גילי, אני אשלח לך את הסרטונים בקרוב, פשוט אין לי סוללות למצלמה כרגע... לגבי התמונות שצולמו מהמצלמה שלי, גם בקרוב
|
|
|
#75 |
|
Guest
|
http://www.fiatclub.co.il/modules.php?name=Forums&file=v
שמישהו יעלה כבר תמונות אנשים סקרנים פה......
|
|
|
#76 |
|
Guest
|
היה טוב
היה כיף!
רק פעם הבאה נארגן על האש....(ככה אני לא אצטרך להכין גחנון בלילה) |
|
|
#77 | |
|
Guest
|
Re: היה טוב
צטט:
, היא את הסטנדרטים לטיול הבא כבר הציבה .
|
|
|
|
#78 |
|
Guest
|
גיא איכות התמונות והנוף מעולה, רק חבל שעשרת המשתתפים לא נראים בתמונות, קיבלתי דווח מרפי לין שהטיול היה נהדר!
כל הכבוד לכם ולמארגנים. בברכה צביקה |
|
|
#79 |
|
Guest
|
חברה רק רציתי להגיד שאני אישית מאוד אבל מאוד נהנתי בטיול כל הכבוד לכל המארגנים ובעיקר לניר על המסלול היפייפה. שמחתי לפגוש את כולם שוב וגם כמובן את החברים שראיתי פעם ראשונה, אני רק מקווה שבפעם הבאה תהיה הענות יותר גדולה של אנשים למרות שלא התאכזבתי מכמות האנשים שהיו היום אבל בחייאת חברה טיול כזה יפה באמת חבל להפסיד וכל מי שלא בא באמת הפסיד טיול למופת.
מקוה להתראות עם כולם במפגשים ובטיולים הבאים וכן יירבו טיולים שכאלה. בברכה, ליאור .
|
|
|
#80 |
|
Guest
|
היה מעולה מאוד נהנתי כל הכבוד לגיל ניר ומי שהיה שותף לאירגון
כל מי שלא הגיע הפסיד !! הכינרת מעולם לא נראתה כל כך יפה למרות שלא נשארתי עד הסוף יוסי |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד