![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#61 |
|
Guest
|
student אני מסכים איתך ללא כל ספק ש5 כוכבי בטיחות זה דבר חשוב ושהשיקול הזה צריך להיות שיקול מאוד חשוב בקניית רכב חדש, אבל אל תשכח שהדגם החלש והפחות מאובזר שיש בו שתי כריות אויר בלבד עולה 100,000 שקל שזה מחיר לפי דעתי מחיר יותר מידי גבוה ותסכים איתי ששתי כריות אויר הרבה פחות בטיחותי מאשר שש כריות אויר ולא כל כך בטוח שהגרנדה היתה מקבלת חמישה כוכבי בטיחות אם היתה נבחנת רק עם שתי כריות אויר.
|
|
|
#62 | |
|
Guest
|
צטט:
מה, אין לך מפתח לאולם התצוגה? היית פותח אותו ויושב ברכב ומתרשם.. ![]() לציי הרכב יש סיכוי בינוני עם הרכב הנ"ל. בטח ימכרו אותו לחברות הליסינג ב- 90,000 ש"ח וישווקו את הרכב עם כרית אויר אחת ובלי ABS... |
|
|
|
#63 |
|
Guest
|
תסתכלו על הקונסולה המרכזית של הרכב הזה. זה מה שמשווקים באירופה ואח"כ תראו מה מוכרים לנו...
|
|
|
#64 |
|
Guest
|
גיא, האיבזור באירופה, יחשב כמרצדס S קלאס עבור הארץ.
בקרת אקלים מפוצלת. בקרת שיוט בקרת אחיזה, משיכה. שליטה מההגה. רדיודיסק MP3 מקורי. מערכת 6 רמקולים + סאב. דיבורית בלותות' מובנת. מחזיק עליות. חישוקי 17" פנסי ערפל. מנועים במקום צעצועים. בחירת צבעים מגוות לבפנים, כולל מושבים מאיזה 5 סוגים. 6 הילוכים. ובטוח יש עוד משהו שאני לא זוכר... מה מקבלים כאן? 6 כריות אויר. זהו ! וזה ממש ככה, שום דבר, ואני מתכוון שום דבר ממה שרשמתי למעלה לא מגיע לכאן. חוץ מ6 כריות אויר. תבינו כמה אנחנו נדפקים כאן... |
|
|
#65 |
|
Guest
|
תסלח לי גדעון וכמה האבזור הזה עולה באירופה ? גם לפונטו ספייס היו 6 כריות אוויר, ועוד הרבה הרבה דברים שלא הובאו לארץ. אז מה זה אומר?
הרי מדינת ישראל בגלל המס והליסינג והאנשים ששוקלים את האוטו לפי כמות הפח ומוצאו, זו מדינה שאלופה בהמצאת רמות אבזור שקיימות אך רק בארץ. מי שממכם נסע לאירופה - כמה גטס ראיתם? כמה "שברולט", כמה יונדאי?. ראיתם באירופה יאריס עם 4 כריות אוויר? אתם פותחים אתרים באנגלית ומעתיקים לפה תמונות ומפרטים של הדגמים הכי גבוהים של הגרנדה-פונטו. זה לא חוכמה גדולה האבזור בארץ הוא אקטיב או אקטיב פלוס (שנראה לי שהומצא רק עבור ישראל וזה בעצם אקטיב עם 6 כריות אוויר). גם באירופה לדגם האקטיב אין בקרת אקלים ויש רק צמיגי 175/15. אני מבטיח לכם שגם באירופה הדגמים הנמכרים ביותר הם הדגם הבסיסי אקטיב והדגם מעליו שכולל טיפ טיפה יותר שיפורים, ממש מעט ובעיקר 6 כריות אוויר ורדיו דיסק רגיל מקורי. אז לכבוד ישראל המציאו רמת גימור אקטיב פלוס שהיא ללא רדיו דיסק מקורי אבל עם 6 כריות אוויר. למי שלא היה באירוע הנה מעט תמונות מההשקה שפורסמו בקארס-פורום: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129309 |
|
|
#66 |
|
Guest
|
אני מקווה שסמל"ת יתעוררו ומהר, אחרת הם יכולים להכריז כבר עכשיו על פשיטת רגל.
הגרסה שהם משווקים עכשיו מתאימה בדיוק לציי הרכב, לא ללקוחות הפרטיים. שיתחילו לאבזר את הרכב באבזור שגדעון רשם בגרסת ה- 1.4 ליטר רובוטית או ידנית באותו מחיר (110K) ואז אולי לקוחות יתחילו לקנות את הרכב. לפחות שתהיה תמורה למחיר! |
|
|
#67 |
|
Guest
|
STIO: ואתה חושב שזה מה שיגרום לאנשים לקנות את האוטו ?
לא ! ! ! ברגע שנקבע מחיר של 110K ש"ח - 5000 יותר מהסוויפט ו- 13K יותר מהלהיט סיריון - נגזר דינה של הגרנדה-פונטו. הגרנדה-פונטו מתמודדת בפלח של הסופר מיני היקרות! המתחרות שלה הן היאריס, ה- 207 והקליאו III. הגרנדה-פונטו תגנוב חלק מהלקוחות של היאריס שעולה 6000 יותר ויש לה "רק" 4 כריות אוויר. הקליאו III וה- 207 לא הובאו לארץ כי היבואניות שלהן מחכות לראות איך השוק מגיב לפונטו וליאריס היקרות. בקצב הזה הקליאו וה- 207 יובאו לארץ JUST FOR THE RECORD, רק כדי שהיבואן יגיד שיש לו אוטו סופר מיני וכדי למכור כמה בודדות בחודש. אני חושב שהמחיר שלהן יהיה דומה לזה של יאריס או יותר? ואז.... מי שהשיקול הראשון שלו היא בטיחות - יקנה (כיום) גרנדה-פונטו ואולי יאריס. מי שהשיקול שלו הוא אמינות / סחירות ו/או בעיקר מחיר - יקנה סוויפט/סיריון/גטס. אין לי מושג איפה נכנסת הפולו בעסק. |
|
|
#68 |
|
Guest
|
עם כל האיבזור, הפונטו באירופה תהיה זולה ביותר ממה שאתה תצליח לדמיין.
זה שבארץ עושקים אותנו עם מיסים זה משהו אחד. אבל לפחות תזרקו כמה דברים בפנים. לפחות יש 3 משענות ראש מאחורה. תודה באמת. |
|
|
#69 |
|
Guest
|
student, ברגע שסמל"ת החליטו לתת לפונטו תג מחיר יוקרתי שכזה, הם פשוט גמרו לעצמם את הקריירה (ואת המכירות כמובן).
ושוב, 6 כ"א ו-5 כוכבי בטיחות זה בהחלט מרשים! אבל זה לא מה שיגרום לי לרכוש את הפונטו (או היאריס)! התמורה פשוט לא מספקת בעליל! נ.ב, השיקול שלנו הוא בטיחות, ואנחנו עדיין לא נקנה את הפונטו. |
|
|
#70 | |
|
Guest
|
צטט:
את הסיריון כדאי להוציא מהרשימה. ראית איך היא נראית מבפנים? כמו מכונית צעצוע שמוכרים לילדים... |
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד