![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#51 | ||
|
Guest
|
צטט:
NGK אומנם לא נפסל על ידי היצרן, אך לא מקובל להרכיבו בפיאט, מאותה סיבה שלא מקובל להרכיב דנסו, אם כי שהשפעתו על תצרוכת הדלק מזערית, לכן על נושא המצתים במקרה של ליאור פ. אני מרשה לי לחלוק עליך, אם כי בשאר הנושאים אני מסכים איתך בהחלט! נושא תצרוכת הדלק הגדולה באונו שלו, חא הגיע עדיין לסיומו המוצלח והמובטח, בגלל עקשנותו של ליאור להתעסק עם בעלי מקצוע שהבנתם ברכב , מוטל בספק גדול, אך הבנתם ומומחויותם לגזילת כספים מיותרים ,ללא הצדקה מלקוחות תמימים,גדוטלה לאין שיעור! חג שמח וכשר לך ולכל חברי המועדון בברכה צביקה |
||
|
|
#52 |
|
Guest
|
עדכון: לאחר הגעתי לאלי רומנו קרבורטורים היום .
אז ככה לפי אלי הקרבורטור תקין
מה שהוא עשה בכל זאת הוא הוריד לי את ה co נמוך יותר מימה שהיה בטורים נמוכים ה co מראה עכשיו על חצי ובטורים גבוהים גם בסביבות חצי. זה למעשה מה שהוא עשה לא משהו מיוחד. והוריד לי טורים של האוטו ליותר נמוך קומפריסיה של המנוע שהוא בדק היה גבוה מאוד הגיע לפי מה שהוא אמר ל 200 שזה גבוה בכל קנה מידה לגבי הפלגים שהחלפתי בדקתי את החברה והדגם וזה של : ngk r דגם BPRGES יפני לגבי העשן שמוציא האוטו אז הוא אמר לי אלי שאין לו צבע לעשן והמנוע מתפקד בסדר והסביר לי כל עוד שהאוטו קר ולא מגיע ל 60 מעלות להפעיל רבע צ'וק ליסוע עד שיגיע ל 60 מעלות שלו שזה בתחית הסקלה ולסגור אותו. תגובתכם...................... |
|
|
#53 |
|
Guest
|
ליאור שלום רב!
הנה תגובתי: שורה תחתונה. מהי השורה התחתונה?גילינו היום שהיית אצל אלי רומנו, הורדת את הCO לל0.5 אחוז, הורדת גם את הסלד במקצת, נבדק קומפרסיה, ניתגלה כגבוהה אך תקינה ושווה, אין עשן , המנוע תקין, פלג NGK, קיבלת הוראות לשימוש בצוק..... הלאה מה השורה התחתונה, האם מסתמנת ירידה בתצרוכת הדלק, כשיהיה לך נתונים חדשים לגבי תצרוכת הדלק, חזור לדווח! בינתים חג שמח ומועדים לשמחה בברכה צביקה |
|
|
#54 |
|
Guest
|
מה שרציתי להגיד
שהקרבורטור תקין
וטוב שלא נסעתי עד אליך כי אין הרבה מה לעשות בקרבורטור |
|
|
#55 |
|
Guest
|
הביקור אצל אלי רומנו עלה לך משהו?
|
|
|
#56 |
|
Guest
|
ליאור, נשמח לעדכון של צריכת הדלק שלך. אולי הפעם סוף סוף הכל יהיה תקין
|
|
|
#57 |
|
Guest
|
בעזרת ה
השאלה מה זה נקרא תקין
עד עכשיו לפני אלי רומנו השתפר לי בתוך העיר ל 1 ל 7.25 השאלה מה הציפיה? |
|
|
#58 | |
|
Guest
|
Re: תצרוכת דלק באונו ... השרשור שלא נגמר!!
צטט:
האם בררת אצל אלי רומנו, האם תצרוכת דלק של 1 ל7.25 סבירה, כשאני בעל מיצובשי לנסר אוטומטית עם קרבורטור, בנסיעה בעיר נטו התצרוכת דלק מגיעה ל1 ל 8.5 קילומטר לליטר? בברכה צביקה |
|
|
|
#59 |
|
Guest
|
הוא לא התחייב שיהיה שיפור נוסף אבל הוא מאמין שכן.
ביחס לאוטו שהוא שנת 92 ועשה 200 אלף קילומטר ולפני שבע שנים היה עושה 1 ל 8 1 ל 9 שהיה יותר טוב כנראה זה בסדר. אני מקווה שיהיה שיפור נוסף |
|
|
#60 |
|
Guest
|
ארילו
ארילו כן עלה לי 100 שקל
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב