![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#51 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
אצלי גוש של 200 גרם חולק לשלוש (ע"פ ההוראות של שעל החבילה).
אני משטח את הגוש עד לעובי של כ-1 ס"מ אולי קצת פחות ולשטח 7 על 7 ס"מ ודואג ששטח העבודה עליו אני עובד יהיה רטוב. תמיד יש קערה עם מים בצמוד ומדי פעם אני מרטיב את הגוש. בכל מקרה, אחת לכמה דקות אני דואג לקפל את הגוש ככה שהלכלוך יבלע פנימה ולא יתחכך ברכב. ישנם חומרים ייעודיים שמשמשים להחלקה בעת עבודה עם פלסטלינה אך גם מים מתאימים למשימה. GSK - אם תרצה אפשר להריץ בדיקה של הפלסטלינה שלי על רכבך ולראות אם יש הבדל משמעותי ואם זו תצליח להסיר את מה ששלך לא הצליחה. אני מאמין שלא יהיה הבדל מהותי, אך בכדי לבצע השוואה טובה כדאי שנבחן את הנושא על "אותו הלכלוך".
"הלאה הלאה, עזוב אותך שטויות, הלאה" (מיכאל 2010) נערך לאחרונה על ידי raanan_t : 24-05-09 ב 02:28. |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: bmw
|
רענן. שלחתי לך ה"פ.
|
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Super Moderator
מנהל
|
צטט:
היום נפגשתי עם GSK לכמה דקות ובדקנו את הפלסטלינה ומסתבר שאכן יש הבדל בין זו שלו לזו שאצלי. ה-MILD של Meguiar's שאצלי הצליחה להסיר את מה שהשניה לא הצליחה. מדובר על טפטופים קטנטנים של צבע בניין. ניתן היה להרגיש בהבדל גם בקושיו של החומר, הפלסטלינה ש-GSK רכש רכה יותר. הפרש המחיר בין הפלסטלינות הוא לא משמעותי מדי אך עדיין קיים. מי שמחפש משהו ל"לכלוך קל" בלבד יכול בראש שקט לרכוש את מה ש-GSK הזמין. מי שמחפש משהו קצת יותר שימושי לטווח הרחוק, כדאי שירכוש Meguiar's או דברים ברמה דומה. GSK - האם יש חומר של אותה החברה שרכשת אך יותר אגרסיבי? במחיר של 120 ש"ח אולי שווה לבדוק אותו.
|
|
|
|
#54 |
|
Senior Member
|
שלום. אני שוב מודה לרענן על שיתוף הפעולה.
יש לחברה הנ"ל את המוצר הבא. הוא לא יותר אגרסיבי אבל הוא קשיח יותר לכן יתכן ויהיה יותר קל להפעיל איתו לחץ על הפח להוריד לכלוכים הקשים להורדה(מבלי שהפלסטלינה תימרח). אני מניח שהמוצר הקשיח יותר אמור להיות מקביל ברמת הקשיחות שלו למוצר של Meguiar's . למי שמעוניין בכל זאת להזמין את המוצר שהזכרתי, אני מצרף לינק לכל מוצרי הפלסטלינה הנמכרים ע"י החנות באנגליה ממנה רכשתי את המוצר. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 26-05-09 ב 17:56. |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Super Moderator
מנהל
|
חיטטתי קצת יותר לעומק ומסתבר שבאתר כתוב כי הגרסה הרכה יותר (זו שרכשת) מתאימה בעיקר לניקוי של כל מיני חריצים, באה להשלים את השימוש של הפלסטלינה הקשה יותר ואמורה להקל על העבודה. הם עדיין ממליצים על הקשה לתוצאות טובות יותר.
While we would suggest that our original bar is still preferred for the super-smoothing of not previously clayed paint or removing overspray המוצר שרכשת לא אמור להסיר בכלל את מה שביקשת ממנו להסיר.
|
|
|
#56 |
|
Senior Member
|
אין צורך לצטט הודעה אחרונה.
מעניין. האמת היא שלא נכנסתי לאתר היצרן לפני ההזמנה. אני התבססתי דווקא על הביקורת הטובה בAUTOEXPRESS שדרג את הפלסטלינה הרכה דרוג גבוה ביחס לפלסטלינה הקשיחה של אותו יצרן. נערך לאחרונה על ידי raanan_t : 27-05-09 ב 13:59. |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Super Moderator
מנהל
|
את הכתוב הבאתי מהאתר בו רכשת את הפלסטלינה שלך.
כנראה שגם לפלסטלינה יש שלבי עבודה, עובדים עם האגרסיבי להורדת הלכלוך הקשה ואז ממשיכים לרך יותר ואיתו נשארים כל עוד לא נתקלים בלכלוך קשה. מצד שני, ל-MEGUIAR's יש רק שני סוגים כשהרך הוא זה שאצלי. אם להם אין רך יותר מזו שאצלי אז כנראה שאין באמת סיבה להשתמש ברכה כ"כ.
|
|
|
#58 |
|
Senior Member
|
טוב. אולי אזמין את הפלסטלינה הקשיחה של אותו יצרן עוד כמה חודשים שאחליט לבצע וקס נוסף. סה"כ המחיר די אטרקטיבי גם בתוספת דמי המשלוח.
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Super Moderator
מנהל
|
אתה תמיד מוזמן להשלים מה שלא הורדנו
|
|
|
#60 |
|
Senior Member
|
תודה רענן
. אבל כרגע אני אנוח קצת מההתעסקויות בנקיונות האלו.
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| האם ניתן להשיג בארץ בקליות אחוריות שקופות לטיפו?! | ALiK | שיפורים וקוסמטיקה | 3 | 10-08-10 13:54 |
| איפה ניתן להשיג מים ירוקים לפונטו | farmalot | פונטו - טכני | 6 | 24-03-08 16:26 |
| מגש תא מטען פונטו - היכן ניתן לרכוש? גם משומש... | רונה | פונטו - טכני | 2 | 29-11-07 07:16 |
| שטיח של תא המטען בפונטו MK1 - היכן ניתן למצוא? | פורום הגראז' | 13 | 04-05-07 16:30 | |
| היכן ניתן לברר עלות רדיאטור חדש לפיאט פונטו xtz | פורום הגראז' | 0 | 07-07-06 19:21 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד