![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#51 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אם כך אז אפשר לסכם במס' משפטים קצרים.
א. אני שמח שהצלחנו יחד לתקן לפני החג. למרות שהייתה בעיה קטנה בתקשורת בינינו בקשר לחיישן המצערת. ב. כמו שכתבתי. "ניתן גם ניתן לתקן לבד" דרך המסך, אחרי שמס' מוסכים עם סקנרים נכשלו. ג. זכור שברכב ישן, אין מצב שזה "סוף הסיפור ושלא יצוצו עוד בעיות". ד. עם "תודה רבה" אינני יכול לקנות דבר. החשבון שלך: גלידה עם קצפת אצלך בבית שמש בקיץ, מקווה שיש אצלכם חנות גלידות בגביע. ![]() דוד. |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: הונדה האצ'בק
|
חייב לתקן אותך, עם תודה רבה אפשר ואפשר לקנות הרבה, רק תלוי למי אומרים
![]() וכניראה התכוונת לגלידה בתור קינוח, ולגבי הגביע התכוונת לטילון? ![]() טוב אז כמו שאמרנו לגבי ה"יצוצו", הרכב לא כבה לא רועד ולא כלום רק ש... המנורה נדלקה לי לפתע למשך דקה בערך וכבתה ולא דלקה יותר, ולא היו שום תופעות לוואי, אז כדי לעשות סוף לסיפור אני מתכוון לפרק את השסתום שוב ולעשות ניקוי יותר רציני שכולל ספריי קרבורטור ואולי גם פירוק מצערת (שלב יותר מאוחר). אז לפי התמונות שצרפתי בהודעה הקודמת, השסתום אמור להתפרק לעוד חלקים? והאם בכלל אפשר לנקותו עם ספריי קרבורטור, וכן על זה הדרך, עצות והארות יתקבלו בברכה. |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
טילון ?. הצחקת אותי.
![]() לא יעזור לך, גלידה כמו בתמונות גם לשותפה שלי. ![]() דוד. |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: הונדה האצ'בק
|
סחתיין על החתולה מתפנקת על גלידות
![]() דוד אני אשמח אם תתייחס לשאלותי בסוף ההודעה הקודמת. נ.ב. תקבל טילון בדיוק כמו הגלידה בגביע (רק בלי הכחולים האלה)
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו ספייס - האם למישהו יש נסיון עם השחלת חיווט לרמקולים בדלתות? | raanan_t | אודיו | 2 | 27-06-09 22:02 |
| למישהוא יש נסיון (טוב או רע) עם מוסך כחול לבן בפ"ת. | meymia | בעלי מקצוע | 3 | 08-01-09 00:14 |
| עוד נסיון רכישה מפוקפק. | meymia | פיאט כללי | 2 | 02-05-08 14:59 |
| אונו מתכבת (בדרך כלל נדלקת לאחר נסיון אחד) | eliran_a | אונו - טכני | 15 | 22-03-08 16:10 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד