![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
גם אני חשבתי על זה ובאתי לכתוב על זה. קראת את המחשבות שלי..
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
צטט:
מה יהיה ציון.. .. אם השיירה מאוד ארוכה וחלק נתקעים בצומת , אז גם במצב כזה יהיה לו מספיק זמן לתפוס את האחרון שהצליח לעבור. אין לנו שליטה על הרמזורים ובטח אין אפשרות לדעת אם יש מפרצים בידיוק אחרי צומת בשביל לעצור בצד. יהיה בסדר.. יש מוביל , נווט אמצעי ומאסף.. נסתדר.. |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
אגב ניר, אני מביא איתי 2 מכשירי קשר קטנים כאלה. יש מצב לעוד 2 אבל את זה אני אדע היום אחר"צ (נראה אם החבר שלי לא צריך את ה 2 שלו לשבת).
זה עשוי לעזור לנו. |
|
|
#4 |
|
Guest
|
המשך
בשביל למנוע אי-הבנות מחר, ומי נוהג במה.. הנה המכוניות שיתמרנו בתוך השיירה..
גדעון - FIAT PUNTO ABARTH - צהובה. אביעד - רנו מגאן סדאן MK2 / פיאט בראבה [החלטת כבר אביעד? ].. גילי וניר - פיאט קופה 16V אדומה. צביקוש 23- פיאט אונו לבנה.. עם הדגל הגדול.. |
|
|
#5 |
|
Guest
|
לפי דעתי להחזיק דגל כ"כ גדול דרך החלון זה מעשה מסוכן.
הדגל עלול לעוף למישהו לשמשה ואז לגרום לאיבוד שליטה או להיתקל במשהו בדרך (חוט חשמל, תמרור וכ') ואז גם העניין לא יסתיים טוב. לפי דעתי שיקלו את הדבר שנית. |
|
|
#6 |
|
Guest
|
תגובה
שזו תהיה הצרה שלנו מחר גיא.. באמת, הדגל..
נבדוק את העניין הזה בבוקר.. |
|
|
#7 |
|
Guest
|
מניסוני בעב..אין בעיה וסכנה..
מניסיון שלי (טוב נו דגל של מועדון כדורגל כלשהו..)
אפשר לשים דגל ענק בחלון ללא סום סכנה וחשש... ובאמת שאלה יהיו הצרות שלנו |
|
|
#8 |
|
Guest
|
היי כולם, דבר ראשון, אני מאוד מתרגש לקראת הטיול מחר ומחכה לו בקוצר רוח.
דבר שני, יש לי שאלה: איך בעצם מתנהלת השיירה? מי מוביל? מי מאסף?. אני למדתי בטירונות (02, זה בעצם הדבר היחיד שאני זוכר מהטירונות). שבמסע (הקצרצר) שעושים בסוף הטירונות, מי שהוא האיטי יותר נמצא מקדימה והמהירים נמצאים מאחור, האם זה יהיה ככה גם בשיירה? כי אני אגיד לכם את האמת כמו שאני מכיר את הפונטו שלי יהיה לי קשה לעמוד בקצב שלכם וזה דבר שמאוד מטריד אותי, אל תשכחו שזו פונטו אוטומטית שהיא די עצלנית ואני נתון למצבי רוח של התיבה האוטומטית בגלל זה אני מפחד לא לעמוד בקצב שלכם. מצפה כבר להיפגש בטיול. בברכה, ליאור .
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
ליאור אל תדאג..
אין כוונה לנסוע בשיירה במהירות של 140-160 קמ"ש, אלא במהירות ממוצעת של 90-100 קמ"ש בלבד. מקסימום תשתלב באחת מהמקומות הראשונים. אגב, בטירונות שאני עשיתי (02) היו לנו הרבה מסעות, ו"גולת הכותרת" בסוף הטירונות היה לנו מסע של 10 ק"מ בהרים. (אפשר לחשוב שאני קרבי). הטירונות היתה לפני שנתיים, אני כבר הספקתי לשכוח אבל אתה הזכרת לי.. |
|
|
#10 |
|
Guest
|
מחר אני מביא איתי גחנונים!
חברה שלי (החצי תמניה) החליטה לעשות ג'חנונים.
אז מי שרוצה שיבוא אלי(שחרון פונטו כסופה) ויקבל!!!! ולליאור לא ניראה לי שיסעו כל כך מהר...ואם כן אני אלווה אותך מבטיח! בתאבון! שחרון |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד