מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > מועדון פיאט ישראל - גרסה קודמת > מועדון פיאט ישראל
עקוב אחרינו ב-RSS

מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפיאט שלי!

שם:  
צפיות: 
גודל:   

Punto_gt95

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפיאט 850 - פיפי

שם:  
צפיות: 
גודל:   

נפלאות הווקס

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פונטו ספייס (יאנג ) "פנינה"

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

כלי נושא הצג מצבים
ישן 14-09-06, 14:01   #41
Guest

אוף, למה עשו את זה כ"כ מוקדם בבוקרררררר...

ישן 14-09-06, 15:47   #42
Guest

נחשפו גרסאות הגרנדה פונטו בארץ והמחירים!!!!

http://www.auto.co.il/Content/Articl...1&SubjectId=81

הפיאט גרנדה פונטו הוצגה לפני כשנה בתערוכת פרנקפורט והיא המכונית החשובה ביותר של פיאט לשנות ה-2000 – המכונית שאמורה לסייע לקונצרן האיטלקי להיחלץ מהבוץ הכלכלי אליו נקלע (ובהתחשב בעובדה שהיא כרגע המכונית הנמכרת ביותר בקבוצתה באירופה (יחד עם הרנו קליאו החדשה), נראה שהיא אכן בדרך לעשות זאת).

היום השיק יבואן פיאט המקומי, סמל"ת, את הדגם לעיתונאים ומחר (יום ו') תיערך גם השקה רשמית ללקוחות החברה. הפונטו החדשה תימכר בתצורת חמש דלתות, כאשר גרסת השלוש דלתות תוצע גם כן, אך היא קיימת במלאי מצומצם. לפחות בהתחלה, תוצע הגרנדה פונטו עם זוג מנועים בלבד: הראשון, הוא היחידה המוכרת בנפח 1.25 ל' המספקת כאן 65 כ"ס ומשודכת לתיבה ידנית בלבד. גרסה זו, "אקטיב", מוצעת במפרט בטיחותי נמוך, המסתפק בשתי כריות אוויר, ABS ו-EBD.
הגרסה הבכירה בהיצע בעלת מנוע 1.4 ל' המספק 77 כ"ס ומשודך לתיבה ידנית או רובוטית הנקראת "אקטיב פלוס". כאן המפרט הבטיחותי מלא, וכולל שש כריות אוויר, ABS ו-EBD. מערכת בקרת יציבות תוצע בתור אופציה. חשוב לציין כי הגרנדה פונטו זכתה לציון הריסוק המרבי במבחן ה-E-Ncap, חמישה כוכבים, כאשר היא מצוידת בשש כריות אוויר.

בשלב ראשון, מנוע הדיזל, בנפח 1.3 ל' המספק 90 כ"ס, לא יגיע לארץ בגלל הביקוש הרב באירופה, ויצטרף להיצע מאוחר יותר ככל הנראה.

מחירה של גרסת הבסיס ("אקטיב") עם מנוע 1.25 ל' ותיבה ידנית עומד על 100 אלף ש"ח. מחירה של גרסת ה"אקטיב פלוס" (הערה אישית: לכאורה!, שוב אנו עדים לגרסאות שמיוצרות בלעדית עבור השוק הישראלי ולא קיימות בשאר העולם. סטודנט) בעלת מנוע 1.4 ל' עומד על 105 אלף ש"ח עם תיבה ידנית ו-110 אלף ש"ח עם תיבה רובוטית. היבואן ציין כי קיבל עד סוף השנה הקצאה של 400 מכוניות בלבד על ידי היצרן, ואלו מיועדות לשוק הפרטי.

אירוע השקה לציבור ייערך כאמור מחר, בשעה 10:00 בבוקר, ברחוב שטרית 2 בת"א (מרכז הטניס של הדר יוסף).

ישן 14-09-06, 18:38   #43
Guest

האקטיב פלוס נשמעת חבילה נחמדה.

[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] (בעליה הלא גאים במיוחד של פונטו 60, מודל 00) חושב לשדרג... אולי הוא יהיה הגרנדה פראייר הראשון

ישן 15-09-06, 09:56   #44
Guest

האם ידוע האם תהיה אפשרות לרכוש את הרכב עם רדיו דיסק מקורי?

ישן 15-09-06, 17:20   #45
Guest

היה נחמד מאוד

ולגבי המכונית.
היא נראית מעולה, היא מרווחת יותר ונראית בוגרת יותר - אבל איכות החומרים וההרכבה זוועתית, האיבזור מביש (מצד אחד, יש 6 כ"א שזה מעולה. מצד שני, יש 2 ח"ח בלבד, אין ר"ד מקורי, אין בקרת אקלים, אין חישוקי סגסוגת ואפילו הניתוק של הכרית אוויר - בתוספת תשלום) ותמורת 105K(בגרסה הידנית) אין תמורה לכסף.

תמורת 105K מקבלים מנוע 1.4 מיושן (8 שסת', 77 כ"ס), איכות לא מרשימה ואיבזור לא מרשים במיוחד.
ואני שואל - למה להעדיף אותה על הפביה (לדוג' )?

ב-106K מקבלים את הפביה המאובזרת (אומנם "רק" 4 כ"א), שכוללת 4 ח"ח, חישוקי סגסוגת, ניתוק כרית אוויר, בקרת אחיזה, בקרת יציבות חלקית, הגה + ידית הילוכים + בלם יד מצופים עור
וכמובן, מנוע חזק יותר משמעותית (101 כ"ס, עם 16 שסת'), מרווח פנים לא פחות טוב ואיכות יצור, הרכבה, גימור (Whatever) טובה משמעותית.

הפונטו הדואל לו'גיק עולה 110K - על מה?
במחיר הזה +- יש את הפולו 1.6 אוט' (6 הילוכים)! חזקה יותר משמעותית (105 כ"ס), תיבת הילוכים אוט' סטנדרטית (ולא רובוטית) ותא נוסעים נעים ואיכותי יותר משמעותית.

בקיצור, חבל שאת רשימת האיבזור הנדיבה - היבואן שכח באיטליה.
וחבל שפיאט לא שיפרו את נושא איכות היצור וההרכבה

תמונות יועברו לגילי מאוחר יותר

ישן 15-09-06, 17:41   #46
Guest

אוראל, אתה צודק לחלוטין, זה גם מה שאני טענתי בשרשור אחר.
אם היו מורידים את המחיר ל- 90K הפונטו היתה מצליחה.

אני באופן אישי לא הייתי קונה רכב שנת 2007 ללא בקרת אקלים, 4 חלונות חשמל ור"ד מקורי. על חישוקי סגסוגת ומראות חשמל עוד הייתי יכול להתפשר.

סמל"ת- חבל. אולי בפעם הבאה...

ישן 15-09-06, 19:43   #47
Guest

לצערי לא יכולתי להגיע..

בגלל שעבדתי לא יכולתי להגיע.. שמח שנהניתם.
יש תמונות?
האם בסוף חילקתם את מדבקות הפורום לאוטו שדיברו כאן על זה בזמן האחרון?
כאילו המדבקות ללוחית רישוי או לחלון?

מתי יש מיפגש פורום שלא במסגרת אירוע?

ישן 15-09-06, 20:13   #48
Guest

תגובה

היה אירוע נחמד מאוד בהפקתו. המכירות קצת פחות , למרות שביחס למוצר ולמחיר [בינתיים] מכרו שם כמה חתיכות.

תודה לכל החברים שבאו , היה אחלה ויופי של אחווה..
המדבקות לא חולקו משום שהוחלט לערוך אותן מחדש בעיצוב שונה.

פרטים לגביי מפגש המועדון הקרוב , שייערך באשדוד במעבדות של נוימן. תקבלו מהדירקטור .. שלא הצליח להירדם בצהריים כי רובי הדביק אותו במחלה חשוכת מרפא..

נ.ב - מישהו יודע מיהו אותו ברנש מזוקן שצילם אותנו בתמונה כללית ליד המכוניות?

ישן 15-09-06, 20:22   #49
Guest

אתם יכולים להעלות את התמונות לשרשור או לאלבום התמונות?
תנו למי שלא יכל להגיע לאירוע גם להנות..

ישן 15-09-06, 21:00   #50
Guest

ללא ספק היה אירוע נחמד מאוד ומאוד מאורגן אבל ללא ספק הסיבה האמיתית למסיבה איכזבה אותי קלות.
הגרנדה ללא ספק נראית פנטסטי, ללא מתחרות בקטגוריה מבחינת הלוק אבל חוץ מזה הרמה בינונית.
כמו שאוראל אמר איכות ההרכבה לא מרשימה בכלל, יש שיפור באיכות החומרים אבל איכות ההרכבה פוגעת מאוד. הדבר הכי מאכזב ללא ספק הוא האיבזור, הגרנדה פשוט מגיעה עירומה, אין מערכת שמע מקורית, אין בקרת אקלים, אין את כל האיבזור המרשים שרואים בחו"ל והמחיר אין מה להגיד פשוט לא מצדיק את החבילה, המחיר הרבה יותר יקר ממה שהוא היה צריך להיות 110,000 ש"ח לא הולכים ברגל ואני חושב שזה מוגזם להוציא כזה סכום כסף על מכונית כל כך לא מאובזרת.
שמחתי לפגוש את כל החברה מהמועדון אחרי הרבה זמן שלא נפגשנו ואני באמת מקווה שהמפגש הבא יהיה בקרוב מאוד.
לסיכום: די התאכזבתי מהאוטו שחוץ מהלוק אין בו כלום כמעט, המחיר שלו יותר מדי יקר ולפי דעתי הסוויפט של סוזוקי מציעה חבילה הרבה יותר טובה במחיר הרבה יותר זול וחבל מאוד שזה כך כי הגרנדה חזק מאוד על הכוונת שלי.

בברכה, ליאור.

חוקי פרסום הודעות