![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#41 | |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
הקשר הוא לא קשר ישיר, אלא עקיף - מתוך עיקרון. אם מועדון "אוטו-ספורט" לא מעוניין בפאביות בטיולים הסגורים, הוא לא יראה את הרכבים האלו גם באירועים הפתוחים. אי אפשר לרקוד על שתי חתונות.
באשר למנגל אני גם ככה לא אוכל את רוב סוגי הבשר, אז לא אפסיד יותר מידי .צטט:
בנוסף, אין לי כ"כ הרבה זמן פנוי. העובדה שאני כותב הודעות בפורמים בכל שעות היממה לא אומרת שאני כל היום חסר מעש. השתתפות ביום כזה לעיתים קרובות דורשת יום שלם נטו ואין לי זמן, במיוחד עד אמצע פברואר. בכל אופן זה המועדון שלהם וזכותם המלאה, אך מצד שני זה גם הרכב שלי ולכן זכותי לא להגיע לאירועים אלו. נערך לאחרונה על ידי stio : 06-12-09 ב 18:20. |
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
טוב תראה אני ממש לא מתכוון להכנס לך לחיים הפרטיים אני סתאם מנסה להסביר לך את נקודת המבט של מנהלי הפורום כלומר שהם רוצים מחויבות מסויימת לאירועי המועדון מצד החברים לא משנה איפה הם נערכים על מנת שתהיה אווירה נחמדה ורבת משתתפים בין אם זה אירוע בדרום,מרכז,או הצפון לפי דעתי זאת הסיבה היחידה לדרישה על התחיבות להשתתף באירועים
|
|
|
#43 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Abarth 2003
|
אני דווקא רוצה לפרגן לאוטוספורט , אירועים ברמה גבוה! נכון אז לא תמיד יוצא להגיע לכל אירוע ,צריך להתגמש מעט.
גיא - הם לא חייבים לך כלום , אתה יורה לעצמך ברגל שאתה לא בא. אתה לא מזיז לאף אחד עם המחאה העצמית הזאת. זה אחד האירועים הגדולים של השנה וגם שנה שעברה היה להיט למרות שהייתי מעט מן כי הייתי חייב לזוז. במידה ואתה מעוניין תבוא רק למנגל ..(רק אל תחפור על הסקודה שלך שהיא מנצחת ברייסים ) (;
|
|
|
|
#44 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אכן, הם לא חייבים לי כלום, אכן, אני יורה לעצמי ברגל וגם נכון שהמחאה העצמית לא מזיזה לאף אחד, אבל (וזה "אבל" גדול) לדעתי כדאי לירות לעצמי ברגל, מאשר להגיע ולצאת מושפל.
מתי שנוח למארגנים הם מודיעים בכל הפורמים על אירוע מסויים ומזמינים את כולם, ומתי שנוח למארגנים הם מודיעים בפורום הסגור, שתנאי ההצטרפות אליו שנויים במחלוקת. אז לדעתי או שכולם יודעים על כל האירועים שווה בשווה (גם אם הם לא מתכננים להגיע לחלק מהאירועים), או שיש סלקציה - ובמצב של סלקציה (כמו עכשיו) אני לא מתכוון לעמוד מול הסלקטור. |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Abarth 2003
|
מה אתה בן שנתיים ?
יאללה שים תאגו בצד ובוא להנות - אף אחד לא ישפיל אותך , אני ישמור עלי , יאללה בוא
נערך לאחרונה על ידי Caveman : 07-12-09 ב 00:14. |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Coupe 16VT
|
גיא אתה צריך להבין למה הפורום סגור ואיזה סוג של אירועים יש בו.
סה"כ אני גר יחסית קרוב אליך,ואני חבר מועדון אוטוספורט,אני רק יכול להגיד לך שאתה מפסיד הרבה! זה אחד המועדונים האיכותיים והמסודרים שיש בארציינו עם אנשים איכותיים.אם אתה באמת אוהב את התחום ,אז מחיר הנסיעות לא אמור להפריע לך, ובלאי הצמיגים לא יגדל ב50% אלה הרבה יותר ![]() מה לעשות זה תחביב יקר,אבל מספק המון כיף ונסיון נהיגה ספורטיבית
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו s60
|
אני בא !
אז חברה אנחנו נעשה שמה פינה של רכבי פיאט?.
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
גיא נראה לי לקחת את זה קצת יותר מידי אישית
![]() תנאי קבלה לפורום מצומצם (ללא קשר לענף שבו הוא פעיל, או אם זה פורום אינטרנטי בכלל) מתפתחים מצורך מסוים. אם החבר'ה שם רוצים לכלול בפורום המצומצם שלהם אנשים שיפגינו נוכחות (ויצדיקו את ההשתתפות באותו פורום), הם יקבעו תנאי הצטרפות בהתאם. אני ממש לא חושב שיש לזה קשר לעובדה שיש לכם פאביה
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
אני לא אוכל להגיע
![]() אז תהנו תצלמו ותשמרו לי חתיכת בשר גרררררררררשחרון
נערך לאחרונה על ידי שחרון : 10-12-09 ב 00:28. |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Senior Member
|
גיא באמת שאתה מוזר לפעמים.
1. אחד מתנאי הקבלה למועדון הוא להגיע לאירועי המועדון מידי פעם, לא לכולם, אלה לחלקם לפחות, ומה לעשות שרוב רובם של האירועים האלה נערכים בדרום הארץ או לעיתים במרכז מהסיבה הפשוטה שאין מקום אחר לקיום סוג של אירוע כזה. אתה פסלת סעיף זה ואמרת שאתה לא תגיע לשום אירוע חוץ מאירועים בצפון. 2. ממש אין קשר אם יש לך פאביה או סוסיתא. 3. חלק מהאירועים מתפרסמים בפורום הפתוח וחלקם בסגור מהסיבה הפשוטה שמפגש רגיל יכול להתפרסם בפורום פתוח כי זה סה"כ חובבי רכב שנפגשים בחניה לצפות ברכבים ולדסקס עם אנשים מהתחום, אירועים אחרים יתקבלו בעין פחות יפה בעיני החוק. אגב, יש לנו חברים במועדון בנהירה!! עכו ועוד מקומות בצפון.
seat ibiza 20vt נערך לאחרונה על ידי פיליפ : 07-12-09 ב 20:15. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| [תמונות] מפגש מועדון פיאט, 23.10.09, איקאה נתניה | stio | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 11 | 25-10-09 20:12 |
| מפגש מועדון פיאט, 20.3.2009, הרצליה. | gilgil | פעילויות המועדון | 118 | 21-03-09 20:32 |
| המפגש נדחה - מפגש מועדון פיאט, 20.2.2009, הרצליה. | gilgil | פעילויות המועדון | 56 | 23-02-09 17:00 |
| תמונות מפגש מועדון פיאט, 22/07/05, נתניה | stio | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 0 | 21-02-09 22:23 |
| מפגש המועדון 22.02.08 נתניה | Cyborg | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 33 | 29-02-08 20:32 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד