![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#41 |
|
Guest
|
אחלה של הישג !
מקווה להגיע אירוע הבא ... עידן |
|
|
#42 | |
|
Guest
|
צטט:
יצאנו בהודעה זמן קצר יחסית לפני הארוע וזה מה שפגע בהענות + כמה סיבות אישיות ברורות של חברים (בכל זאת יש סדר עדיפויות בחיים ) ושוב, זה ברור ומקובל.אבל מתוך 300+ (לא המספר האמיתי שכתוב בדף הבית) חברים הרשומים באתר,יומיים לפני הארוע, אנחנו במצב שרק 3 חברים מאשרים את השתתפותם, אנחנו בבעיה. למרות כל זאת, אני בטוח שנפגש על המסלול עוד פעמים רבות, בת'רד שנפתח בעבר לגבי קבוצת קארטינג הייתה היענות, קבענו את מיקומנו בין שאר המועדונים ומכאן נלך (ננהג) ונשתפר. תוצאות הסיום: 1. מועדון PSI (פיג`ו, סיטרואן) - 131 הקפות 2. מועדון סקאלה – 130 3. מועדון לנצ`יה – 130 4. מועדון STI (סובארו טורבו) – 129 5. מועדון מקס-טיונינג – 129 6. מועדון אלפא – 128 7. מועדון ב.מ.וו – 126 8. מועדון פיאט – 125 9. מועדון רודסטרים – 124 10. מועדון הונדה – 124 11. מועדון מאזדה – 124 12. מועדון סובארו שטח ופנאי – 123 13. מועדון החיפושיות – 122 14. מועדון VAG (פולקסווגן, אודי, סיאט וסקודה) – 33 (פרישה) מתוך motocar: http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=6432 שבת שלום לכולם, גילי. |
|
|
|
#43 |
|
Guest
|
נכון גילי אתה צודק מה שפגע בהכנות למירוץ הייתה ההתראה הקצרה ביותר לפני, הרי אם היינו יודעים על זה לפני זה אני בטוח שהיתה הענות יותר גדולה ואני בטוח שאני לא הייתי מפסיד את זה בעד שום הון שבעולם וחבל מאוד שהפסזדתי את זה אבל שוב מה לעשות יש עוד דברים לעשות בחיים והייתי חייב הפעם לעשות משהו אחר.
אז שוב אני מאוד אשמח להצטרף לקבוצת הקארטינג כמו שכבר אמרתי לפני וכמו שאמרתי בשרשור שנפתח לגבי הנושא (אני הראשון שהתנדב) . מקווה לראות את כולם במפגש של CF. בברכה, ליאור.
|
|
|
#44 |
|
Guest
|
תודה רבה גילי על המחמאות שמחתי ואני חש גאווה בייצוג המועדון המרשים הזה.
מקווה שנפגש בהקדם (סביר להניח ב9.6) לילה טוב, עמרי. |
|
|
#45 |
|
Guest
|
חבר'ה היה ממש כיף להיות שם בשביל המועדון
אמנם אני לא בעל פיאט כלשהי אבל באמת נהניתי להיות חבר מועדון פיאט באותו היום לפחות. גילי יצאתה באמת גדול כשהסכמת לתת לנו לנהוג בשביל הקבוצה ואני ופיני (אח שלי) מודים לכם על כך. משה גם לך תודה על כל העזרה ועל העידוד. היה כיף, נקווה שיהיה עוד הרבה, ולכל אלו שלא הגיעו - ההפבסד שלהם.
סימון ופיני. |
|
|
#46 |
|
Guest
|
אני מצטער שלא הגעתי. עכשיו רק נשאלת השאלה, מתי מתחילים לבנות את ליגת הקארטינג הפנימית שלנו?
|
|
|
#47 |
|
Guest
|
ביום שבת הקרוב, 19.08.2006, בערוץ 5 בשעה 12:30, תשודר התחרות, "ספורט מוטורי ישראלי - קרטינג-אליפות מועדוני הרכב".
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד