![]() |
|
![]() |
אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
צ'כיה וגרמניה - אני בדרך (אוטוטו)!
ערב טוב לכולם.
אז זהו, עברה לה שנה והגיע הזמן לצאת לטייל קצת ![]() היעדים הנבחרים: צ'כיה - פראג, מלאדה בולסלאב (העיר בה נמצא הקומפלקס של שקודה), קארלובי וארי, טרזינשטט (הגטו הידוע לשמצה). גרמניה - פרנקפורט וכנראה גם דרדזן ונירנברג. התוכנית: נוחת בפרנקפורט, לוקח את הרכב השכור (עוד לא ברור מה בדיוק. ביקשנו רומסטר או בראבו [מדוזלות ידניות, כמובן] ויוצא לכיוון פראג. בפראג אני אהיה יומיים/שלושה, משם אמשיך למלאדה בולסלאב (לסיור במוזיאון ובמפעל של שקודה - אלך לראות ולתעד את היצור של הפביות) , משם לטרזינשטט (סיור במוזיאון ובגטו) ונסיים את החלק הצ'כי של המסע בקארלובי וארי. חוזרים לגרמניה, עוברים בדרדזן, יורדים לכיוון נירנברג ומסיימים אחרי יומיים או שלושה בפרנקפורט. זמן הטיול: כ-10 ימים. סיכום: ביום רביעי (או חמישי. עוד לא סגור...) אני אצא לי למסע ואחזור כ-10 ימים אח"כ צפו לסיקור מפורט, עמוס תמונות וחוויות אז שיהיה לנו שבוע טוב ושקט ![]() נ.ב, אשמח לקבל המלצות/עצות נוספות מהחבר'ס שכבר ביקרו בצ'כיה.
למכירה: Škoda Fabia 1.2TSI SPORT 10 - Black Magic Pearl Effect metallic & White Roof. נערך לאחרונה על ידי vRS : 30-08-08 ב 21:19. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
סוזוקי בדרך החוצה מה-WRC ? | דובי מילר | רכב כללי | 0 | 02-05-08 22:07 |
אונו מתכבת (בדרך כלל נדלקת לאחר נסיון אחד) | eliran_a | אונו - טכני | 15 | 22-03-08 16:10 |
מישהו בעל HGT צהובה אתמול בדרך נמיר..מפה? | GriMx | פיאט כללי | 1 | 13-02-08 18:51 |
פונטו אברט ss 180 כ"ס | פיאט כללי | 0 | 18-09-07 19:48 | |
שלום גם אני אוטוטו | מועדון פיאט ישראל | 3 | 02-03-06 19:35 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד