![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#41 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אולי הכוונה לגיר הרציף בעל 6 יחסי העברה במצב הידני שלו.
אגב, הסיבה היא זיהום אוויר, מסתבר שבאירופה מאוד מקפידים על זה. |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Member
הגלגלים שלי: שברולט אופטרה
|
חבל שלא פיתחו אחד אחר בעל שישה הילוכים...
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
כתבנו בצפון
|
קנו ידני- יפתור לכם את כל הבעיות. בשביל מה כל הגירים האוטומטים, הרובוטים והרציפים האלו?
איזו הנאה מנהיגה זה בדיוק נותן ללחוץ על הגז והבלם? כל ההנאה זה ללחוץ על הקלאץ' ולהעביר הילוכים, להרגיש את המנוע, לעשות זינוק בעלייה בעצמך... אבל כששאלתי באותו היום אם אפשרי לרכוש את הרכב עם מנוע 1.4 "דינאמיק" עם גיר ידני, הסוכן פתח עיניים והסתכל עליי בצורה כ"כ מוזרה, שנראה כאילו הוא עומד לקבל התקף לב בשניות הקרובות. אח"כ הוא אמר בחשש, בקול שקט כזה: "לא ניתן להזמין את הרכב ברמת האבזור הזו עם גיר ידני". חבל. |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Member
|
באמת שחבל . אבל מה לעשות, אנחנו מדינה קטנה בעלת נתח שוק מצומצם ביותר . לא רק שגם ככה אין מספיק אנשים שמוכנים לקנות את הגראנדה פונטו , ידנית, חוץ מכמה צדיקים , אף אחד לא ירצה.
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
כתבנו בצפון
|
נראה שיבואני פיאט ממש נואשים.
אני נסעתי היום לחוצות המפרץ כדי לסדר משהו בפלאפון, על הדרך נכנסתי לסניף "אייס" כדי לקנות משהו. אני נכנס מהדלת, פונה שמאלה לעבר המקום שאני צריך להגיע אליו, ופתאום אני נתקל במשהו גדול בצבע לבן! אני מרים את הראש ומה אני רואה?! גרנדה פונטו חונה לה בשלווה בתוך סניף אייס!! מנוע 1250 סמ"ק, ידני, עם רישוי שמסתיים ב- 63. שמעתי על המבצע הזה, אבל להכניס את המכוניות לתוך החנויות עצמם זה חדש! אגב, השומר בכניסה עומד כל היום ומסתכל על הרכב ועוד מתווכח איתי שמדובר בטיפו, אחרי הרבה שכנועים הוא הבין שמדובר בפונטו. קטע הזוי ביותר... |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Member
|
גם בארה"ב עושים שימוש באותה השיטה , ואף ראיתי כמה פעמים ש UMI הכניסו לתוך קניון רחובות את מגוון הקוראניות שלהם.
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Member
הגלגלים שלי: אונו, בלנו
|
שמתי איזה רכב במוסך, אז הלכתי לבקר את סוכנות פיאט ביגאל אלון..
הפונטו נראת מדהים בכחול !... שמתי לב שכל פיאט חדשה מקבלת חיישני רוורס בלוחית רישוי, וריחן פיאט בפנים ![]() התמונות מפאלאפון מטושטשות, הפונטו עם הג'אנטים היא דיזל. נערך לאחרונה על ידי tisan4us : 31-08-08 ב 22:25. |
|
|
|
|
|
#48 |
|
כתבנו בצפון
|
צבע כזה לפונטו היה גם בסוכנות בצפון.
תודה רבה על התמונות, אתה עושה עבודה מצויינת, כן יירבו. הכרומה אכן שייכת לאורן חסון, שים לב שהיא חונה בחניה שלו. האם המגנזיום לפונטו הלבנה הם המקוריים? האם מדובר במולטיג'ט? |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Member
הגלגלים שלי: אונו, בלנו
|
גיא,
הנה הג'אנטים שהיו לו: ![]() לדעתי הם מקוריים |
|
|
|
|
|
#50 |
|
כתבנו בצפון
|
אם כך אלו אכן החישוקים המקוריים, רק שים לב שהם נושאים את הסמל הכחול הישן ולא את האדום החדש, מה שמביא אותי למחשבה שזה אחד משני רכבי ההדגמה של סמל"ת בעלי מנוע דיזל ואיבזור רב.
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו HGT בטרייד-אין, ראשון-לציון. התרשמות אישית בלבד. | מכירה | 20 | 23-08-08 03:13 | |
| אחרי החלפת כבל קלאץ ההילוכים לא עוברין חלק מתיחת כבל תעזור? | פורום הגראז' | 1 | 04-09-07 00:54 | |
| האונו האגדית חוזרת !!!! מי קונה אונו מודל 2008 ? | פיאט כללי | 11 | 01-04-07 10:57 | |
| התרשמות ראשונית אחרי נסיעה בגרנדה פונטו | מועדון פיאט ישראל | 9 | 14-09-06 00:51 | |
| פיאט פונטו HGT אבארת', מודל 03. | מכירה | 0 | 03-09-06 10:06 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד