![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#41 | ||||
|
Guest
|
צטט:
להתראות במפגש צביקה |
||||
|
|
#42 | ||
|
Guest
|
Re: לצביקה:
צטט:
|
||
|
|
#43 |
|
Guest
|
הצעה ידידותית- אם אינך מרגיש בטוח לנסוע ברכב - אל תיסע. במיוחד לא למרחק כו גדול.
אני לא מאמין שמשהו חוץ ממך יקח על עצמו אחריות במידה ויקרה משהו למנוע או לרכב. תבדוק מה מקור הרעשים הנובעים מהמנוע. |
|
|
#44 |
|
Guest
|
עדכונים:
לגבי טעינת המצבר
כנראה שהיה בעיית מגעים זה שהחליף לי את המשאבת דלק כנראה נגע במגעים של החוטים של האלנטנטור וזה כנראה היה רופף נכון לעכשיו זה בסדר ומבדיקת המצבר הטעינה היא 13.5 וולט לגבי המשאבת דלק אני כבר יומיים עם החדשה הרחתי את השמן ונכון לעכשיו אין לו ריח של דלק היום מילאתי פול טנק דלק ואיפסתי קילומטראז' יעדכן אתכם לגבי תריכת הדלק מקווה שגם עכשיו לא יאכל לי 1 ל5........ עדכונים בהמשך......... |
|
|
#45 |
|
Guest
|
רבותי: עדכון חשוב מאוד להכנס כולם.............
ובכן החלפתי את משאבת הדלק מכיוון שהיה נזילה לאגן השמן
ואכן לאחר ההחלפה לא היה יותר ריח של דלק בשמן ואז התחלתי לעשות בדיקה של כמה עושה האוטו רוב הזמן אני נוסע בעיר וזה התוצאות: נסעתי 176.6 קלומטר הלך לי 28.8 ליטר שזה אומר: האוטו עושה 1 ל 6.13 כלוימר לא חל שנוי בכלל מהפעם שלפני שהחלפתי את המשאבה מכיוון ש 60 קילומטר נסעתי מחוץ לעיר אז זה קצת שיפר לי את התוצאה אבל למעשה זה אותו דבר תודה לכולם שניסו לעזור אני נאלץ למכור את האוטו אבל לפני יש למשהו אולי פתרון שלא הועלה כאן? להתראות |
|
|
#46 |
|
Guest
|
תנחומיי שאתה מוכר את האוטו. לפני שאתה עושה את זה, הייתי ממליץ לך לקפוץ לצביקה בנתניה.
לא יכול להיות שהרכב נוסע 6 ק"מ לליטר והכל תקין. |
|
|
#47 |
|
Guest
|
ברור שיש משהו לא תקין
אבל לא עליתי על הבעיה
לסיכום: בתוך העיר האוטו עושה 1 ל 5 מחוץ לעיר: 1 ל 10.5 |
|
|
#48 |
|
Guest
|
תבדוק ובמידת הצורך תחליף פלגים (60-80 ש"ח)
תחזור עלינו עם תוצאות. איפה אתה נצמא בארץ? היה לי מקרה דומה - האוטו התחיל לאכול דלק (החלפת פלגים היתה 5000K לפני זה) לכן לא חשדתי בהם (BOSCH). לפני שהתחלתי לחפור הומלץ לי בכל זאת לבדוק פלגים - המרווח היה גדול מדי. החלפתי לחדשים - הכל חזר להיות FIX. |
|
|
#49 |
|
Guest
|
אין לזה סוף
עשיתי ניקוי קרבורטור
הבעיה לא נפתרה עשיתי החלפת משאבת דלק לא פתר אין נזילות של הצנרת כבר הרבה כסף הלך לי לא יתכן שאני צריך לנחש מה הבעיה |
|
|
#50 |
|
Guest
|
ליאור, פלגים בדקת?
המרווח בסדר? איך נראה הפלג? אתה לא צריך לנחש. אתה צריך להחליף מוסך - אם זאת הגישה שלהם. |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד