![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#31 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: ספייס HGT
|
מגיע, מה להביא ?
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: hgt
|
מגיע מביא נרגילה ושתייה ואם צריך בשר תעדכנו אותי ואני יביא
|
|
|
|
#33 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Abarth 2003
|
נרשם, NEXT.
1. רענן - מנגל, פחמים, קילו חזה עוף + כמה פיתות. 2. עידן - נקניקיות פיתות וחומוס + חד"פ. 3.מאור - סלטים ושתיה קלה. 4.בנצ - בירות קלות + קרח. 5.שחף - נרגילה ושתיה קלה. 6.מייקל - מצלמה + 2 חבילות המבורגר. 7.זאב - בשר כלשהו (?) + שתיה 8. 9. תמשיכו
נערך לאחרונה על ידי idango : 04-12-09 ב 16:48. |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
תביא בשר כלשהו, נניח שתי חבילות המבורגר או שתי חבילות קבב.
|
|
|
#35 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: ספייס HGT
|
סגור, מביא גם וגם.
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
מגיע בכל הכח ומביא בשר כל שהוא +כמה בקבוקי שתייה
|
|
|
#37 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Abarth 2003
|
נרשם, NEXT.
1. רענן - מנגל, פחמים, קילו חזה עוף + כמה פיתות. 2. עידן - נקניקיות פיתות וחומוס + חד"פ. 3.מאור - סלטים ושתיה קלה. 4.בנצ - בירות קלות + קרח. 5.שחף - נרגילה ושתיה קלה. 6.מייקל - מצלמה + 2 חבילות המבורגר. 7.זאב - בשר כלשהו (?) + שתיה 8. 9. כן , מי עוד ... ניר ? גיא ? שחרון ? גדעון ?
|
|
|
|
#38 | ||
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
בתאריכים 6-7/11/2009 ערך מועדון "אוטו ספורט" טיול של יומיים לצפון הארץ. הנהלת המועדון הודיעה על הטיול בפורום הסגור של המועדון, הנקרא Asport.
אני, שמאוד אוהב טיולי נהיגה ספורטיבית ועוד בצפון, מאוד התאכזבתי שהנ"ל נודע לי רק עם פרסום התמונות בפייסבוק / באתר המועדון. בתאריך 8/11/09 בשעה 08:48 פרסמתי את ההודעה הבאה כתגובה לשרשור התמונות מהטיול בפורום "מפגשים וטיולים": צטט:
צטט:
תחזיקו חזק: אם ברצוני לקבל את תנאי ההצטרפות ולהגיע גם לערד, אני אצטרך לנסוע כ- 250 ק"מ לכל כיוון וכ- 4 שעות לכל כיוון. במתמטיקה פשוטה יוצא שביום מסלול אחד אני עושה כ- 500 ק"מ ונוסע כ- 8 שעות סה"כ, ועוד לא החשבנו את היום מסלול עצמו והדברים שמסביב (דלק למשל). טיפונת מוגזם, לא? אז למועדון "אוטו ספורט" היקרים: אומנם אתם אנשים נחמדים ולא נתקלתי בבעיות בפורמים שלכם מעולם, אבל לצערי אתם נוקטים בגישה לא ממש צודקת. אני לא יכול להרשות לעצמי לנסוע כ"כ הרבה ק"מ וכ"כ הרבה שעות נהיגה בשביל יום מסלול אחד, עם כל הכבוד... אני גר בצפון! לפיכך, אבד לי החשק להגיע למפגש הקרוב (ולכל המפגשים שיהיו אי פעם). אני מאחל לכם שתהנו, ולא לשכוח לצלם כמובן. נערך לאחרונה על ידי stio : 06-12-09 ב 16:24. |
||
|
|
|
|
|
#39 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
גיא, דבר ראשון מה הקשר?
דבר שני - אתה תפסיד את המנגל.
|
|
|
#40 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
אתה ממש לא רציני מצטער להודיע לך (אל תבין אותי לא נכון אני לא תוקף ולא שופט אותך) אני נסעתי כבר כמה פעמים השנה גם לערד וגם לאשדוד כדיי לקחת חלק מהאירועים של המועדון הזה (גילוי נאות אני חבר במועדון אוטו ספורט) ואתה חייב להסכים איתי שהנסיעות האלה עולות לי יותר מבחינה כספית בעיקר כי הרכב שלי "זולל" הרבה יותר דלק משלך והנסיעה שלי היא יותר קשה כי הרכב שלי הוא הרבה פחות נוח משלך ושלא לדבר על הטיפולים התכופים יותר שאני צריך לבצע לרכב והצמיגים שאני צריך להחליף בתדירות גבוהה יותר עקב השתתפות באירועים אלה הם גם סוג של מעמסה כלכלית נוספת אבל אני קופץ על כל הזדמנות שאני יכול כדי לקחת חלק מהאירועים האלה בעיקר כי אני אוהב את התחום ולא רק מבעד למסך המחשב עו על גביי דפי הפורום כי אין מה לעשות כשאוהבים משהוא באמת אז מוכנים להתעלם מהמגרעות (כלומר הנטל הכלכלי והמרחק)
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| [תמונות] מפגש מועדון פיאט, 23.10.09, איקאה נתניה | stio | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 11 | 25-10-09 20:12 |
| מפגש מועדון פיאט, 20.3.2009, הרצליה. | gilgil | פעילויות המועדון | 118 | 21-03-09 20:32 |
| המפגש נדחה - מפגש מועדון פיאט, 20.2.2009, הרצליה. | gilgil | פעילויות המועדון | 56 | 23-02-09 17:00 |
| תמונות מפגש מועדון פיאט, 22/07/05, נתניה | stio | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 0 | 21-02-09 22:23 |
| מפגש המועדון 22.02.08 נתניה | Cyborg | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 33 | 29-02-08 20:32 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד